Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Broliukai kokie gražūs ir Azu irgi :D

Kruopytė su Grikeliu rūpestingi padėjėjai :)

Lapyna, sutinku su tavim. Gal pagaut su gaudykle ir įmanoma, bet ką po to su tokia daryt. Ji gi visus išskers. Vis atnešu konservų jai ir kačiukui, tai visų pirma apsižiūriu, apsiginkluoju kokiu pagaliu, staigiai dedu indelį ir bėgu :D Šiandien nuėjau pažiūrėt po pusvalandžio, viskas aišku suryta, mažius,-žė tą bliūdelį laižo. Diabolessa sėdi po krūmu tolėliau, tik mane pamtė iš kart šnypšt ir artyn, aš jau nelaukiau, dėjau į kojas :D Blyn blyn, galvoju durne tu, tas guliašas pats ateina, ane. Nedėkingoji. Bet ant kiek ji graži katė.

Aist, jatau kaip noriu moliūgų sriubos, dievinu ją, o bet tačiau dirbu :( einu nubliaut ta proga :(

Sėdžiu darbe, groja radija. Prieš tai leido merry christmas dainą, dabar ABBA Happy new year :blink: Perjungiau į kitą stotį, visai kuku. Vasara už lango, kokie year, kokie christmas  :mad2: 

Atsakyti

Gielux, štai kaip būna su Diabolessom : sugaudo jas gaudyklėmis, suspaudimo narve suleidžia vaistus, išoperuoja, o paskui kokia nors perlaikytoja palaiko jas narve (vasarą apie savaitę, žiemą - ilgiau). Priežiūra vyksta taip: imi kokią šluotelę (būna tokios ryžių), kiši ją narvan ir kol Diabolessa su ja kaunasi, mikliai išimi tualetą ir maisto indelius. Uždarai narvą, sutvarkai išimtus daiktus, vėl kiši į narvą šluotą, mikliai sudedi viską atgal ir voila  :D 

Po perlaikymo žvėrį paleidžia iš kur paėmė...

Atsakyti

Sveikos savaitgalį. 

Gaila, kad nei Magnuna, nei Gielux negalės rytoj atvykti. 

Erendira, Šponkiuk, o jums tiktų rytoj 13 val.?  (Nes ryte dar uošvis skambino, kad užvažiuoti ketina trumpam.) Merginos vilnietės ( arba ne), kas dar pas mane rytoj svečiuosna norėtumėte? 

Erendiriuk, net nežinau, tikrai turėsiu minėtą moliūgienę ir desertą.  :4u: 

Atsakyti

Aist, žinoma  :rolleyes:​ 

Atsakyti

As irgo noriu moliugienes... Bet kazka gal kas pasiukys is cukiniju priderejo biskiuka... Kaio ir dilgeliu darze 🤣🤣🤣 Kas prie stalo? b82b607fb6a9.jpg Ir taip trynesi visa laika c2c9614112fd.jpg

0c7843391725.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 14 rugsėjo 2018 - 20:09

Azu, atvažiuok, pavaišinsiu.  :mirksiukas: 

Atsakyti

Aha jau vaziuoju su traukiniu kazi spesiu iki ryt. Bet jis greitasis gal kaip nors 😉

Atsakyti

Sveikos šeštadienio rytą :4u:

Ruošiuosi į darbelį, o jums linksmo pasisedėjimo :4u:

Bet tai brolių šaunuolių didumas  :wub: Azu, tavo kadras visai nieko toks, ir matosi,kad gyvuliukus myli, kas yra svarbiausia.

Visiems gero, šilto šeštadienio.

Atsakyti

Nors diena buvo apniukusi, trys viešnios papuošė šeštadienį šypsenomis. 

18_EBD121-_CC1_D-427_A-_B514-0_A9_A564_F

Atsakyti

Matau smagu jums buvo  :D 

Tai ryt renkamės  į ekskursiją 12 val prie Arsenalo. Gielux - tave įsimesiu mašinon  :) . Gal dar bus norinčių ryt paekskursuoti?

Atsakyti

Ai, Lisitėja, prašei moliūgų sriubos recepto. Aš gaminu pagal Beatą:

A29_A4_A84-_CECD-4_E99-9644-540_B8_FA66_

Čia gamybos eigoje dedu į orkaitę alyvuogių aliejumi apšlakstytus moliūgo gabalėlius, svogūną, česnako skilteles, salierų lapkočius, šalavijo lapelius ir čiobrelių šakeles. 97_D05_A4_D-_E0_F0-4_DAA-_B8_A4-_F669_E6

Beatos receptą aš dar truputį papildau. Keptuvėje svieste apkepinu burokine tarka tarkuotų morkų. Tuomet kepintas morkas paverdu kartu su orkaitės blėkos turiniu, užpylus vištienos sultiniu. Belieka išmesti salierus ir čiobrelius, viską sutrinti kombainu. Į lėkštes pilu sriubą, šlakelį grietinėlės, apibarstau tarkuotu Džiugo sūriu, šalia pateikiu šiltų česnakinės bagetės riekelių. 

Šį kartą, mano moliūgo močiutė buvo blyškiaveidė cukinija, todėl spalvos gelsvumui pastiprinti dėjau indiško šafrano. 

Atsakyti

Blyškiaveidė tai blyškiaveidė, bet sriuba gavosi puiki :super:  ačiū, Aist  :4u:​ 

Atsakyti