Lyja pas mus, ir atšalo.Tupiu pirkioje, sušukavau katinus.Mirtinai susipykome su Moliu.Vaikšto kaip bomžas, šukuotis nenori,gėdą mano daro.Eisiu reikalų su papildoma guliašo porcija taisyti
Kapučino spalvos katytė pasirodė
Sveikos
Nikute, tavo akytès puikios 😍
-O mano?
-Tavo, Belute, irgi..bet klyšos ![]()
[/URL]
Nuo šiandien Šnypštalienė keičia vardą į Diabolessa. Šiandien nešiau pakelį gulešiuko. Galvojau įdėsiu į indelį. Aga...iššoko ta velnienė šnypšdama, aš jos net nemačiau, mečiau tą pakutį ir traukiausi, gerai dar praplėšt spėjau.
Putalamadremedastupido
[URL=http://www.part.lt/perziura/f1399063a7a9b2bbfebe63b70389d460902.jpg]
[/URL]
[/URL]
Sveikos as jau kažkaip daskaiciau viska. Tiek rasiau rasiau ir viskas dingo. Kas kaltas nzn traukinys matyt kuriame vaziavau ir mano stotelej uzstrigo viskas ir neisleido duru neatidare... Vos spejau i sekanti... Va gryzau vakar is atodtogu Lietuvoj visas mamas savo ir MB aplankem. Oakrykstyjau drauges dukryte ir siaip pasikulturinom Giriu visu katinus atskirai nesukomentuosiu tiek jau nerasyta mano net geda O va Gieluxsnyostale tai oj kaio negraziais zodziais keiksnojasi Broliai saunuoliai 

Sveikos.
Erendiros didelis ir maža - tobulai dera.
Spurga saulės vonių priiminėtoja.
Ryži broliai gražuoliai seniai rodyti
Grikis meiliūzas
Belos klyšos išdykusios akytės
Aš čia kažkaip sumąsčiau, kad niekaip iš Erendiros knygos nesugebu pasiimt. Tai jei Mahometas neina pas kalną, gal rudaplaukis kalnas ateitų pas mane į svečius.
Šeštadienį vyras išlekia į kursus Kaune, Rapolas, kiek žinau, irgi bus užsiėmęs Kuno Graikų mitais. Tai ta proga, galvoju, jei merginos esate laisvos, kviečiu šeštadienio ankstyviems moliūgų sriubos pietums 12 val. pas Ainu namie. Kas in? Kiek man to moliūgo pjauti? Šponkutį - mano didįjį konsultantą/patarėją - jau įskaičiavau.