Labas rytas
Mano atostogos dar tęsiasi, tik oras kažkoks bedieviškas paliko.Šalta,jau yra minčių pargrįžusi židinuką pasikurti.
Čijos mažoji kopija
Aist ačiū
Šitas šuolis šiemet turbūt paskutinis, bet kitais metais vėl planuoju.
Kokia miela Čijos miniatiūrinė kopija. Ainu tai labai išdidžiai mažąją viešnią nužiūrėjo ![]()
Magnunos Grikis ir Kruopa kokie patenkinti dėžutėmis. Ypač Grikis laimingas atrodo. ![]()
Grikis dažnai parašo raštelius ant kilimėlio?
Buvau Nyderlanduose. Aplankiau Mondo Verde sodus Heerlene. Ten sodai sukurti pagal įvairias šalis ir jose augančius augalus, buvo Ispanijos, Italijos, Kinijos, Japonijos, Australijos, Maroko, Portugalijos sodai. Dar nemažai paukščių tuose soduose ir lemūrai, kuriuos buvo galima už eurą pamaitinti jiems skirtu maistu.
Tai draugavom ![]()

Draugės murklys

Dar aplankėme Valkenburgo miestelį ir keliavo į ekskursiją po olas po pilies griuvėsiais. Sakė, kad 25 metrai po žeme. Kai išjungė šviesą, tai aklinoje tamsoje jauku nebuvo. Tos olos buvo naudojamos kaip akmens kasyklos ir tuneliai pabėgti iš pilies, bei 18 amžiuje juos naudojo katalikų kunigai, kurie slapstėsi nuo prancūzų persekiojimo ir ten laikydavo mišias. Iki dabar yra išlikusi klausykla, altorius, viskas iškalta iš akmens.
Na ir pabaigai... Gabalėlis dangaus

Labrytis
Colomba - ne, nedažnai Grikis raštelį parašo ant kilimėlio, tik tada kai aš ilgai darbe užtrunku ir abu su Kruopa savo tūlikus prirašo. Bėda tame kad Grikis neužkasa savo "lobio" tūlike, pakrauna į patį centrą ir palieka neužkastą, kas gi po to beeis ten eikalų tvarkyti? Vat ir belieka kilimėlį aprašyti
ačiū už pasakojimą ir už dangaus gabalėlį
Erode - aš patirties su autamatine šėrykle neturėjau, Grikis yr naivuolis, kai pradėjau skirtingais maistais juos su Kruopa maitinti, jam prireikė pusantrų metų suprasti, kad Kruopos dubenėlis ant spintelės stovi, dabar abu tą patį Grikio dietinį maistą valgo bet Grikiui ne visada šauna galvon patikrinti ar Kruopa viską suvalgė. Tad nėr problemos
Erendira - vaje kokia armija uodeguotų. Gerų atostogų
Kur katinėlis?

Grikio slėptuvė pas tėvukus namuose

Sveikos.
Sveikos
Ačiū, Colomba, už puikų reportažą, fainiai susiskaitė ![]()
Ajetau Grikulis, tai po pagalvytėm, tai mažulytėj dėžutukėj, nabagutis
Erendira, tu rooojuj visom prasmėm, pas tave šilta ir dar tiek murkalų
Gerų atostogų!!!!
Aist, lauksim pikantiškų foto, jei ne iš paskaitų, tai iš festo būtinai
Pasiilgau Šponkiaus, kaži kaip Kūgeliukas
Kai ėmiau Belą, sakiau šuns tikrai kol gyvenam bute nebus, nes juos reik vedžiot. Na ką, turiu katę kurią reikia vedžiot
Dedu kiekvieną vakarą pavadėlį ir einam, nes kitaip durys būtų visos suvarytos, nes kaba ant rankenos ir baubia: išleeeeEEEEEEiiiiskit
tenka su pavadžiu po namą tūsintis, apvaikštom laiptines, požeminį garažą, biški laukan išeinam....dasigyvenau
tenka su pavadžiu po namą tūsintis, apvaikštom laiptines, požeminį garažą, biški laukan išeinam....dasigyvenau
Oi, žvengiau
.Oi taip tau ir reikia
Žinok,nuosavame name šuo yra būtinybė.
Pasiilgau Šponkiuko ir aš, tik nedrąsu garsiai rėkauti ![]()
Erendira, gal tu rojuje???
Gielux - oi pakikenau
turi dvigubą variantą
Aist - gero skrydžio ir smagių įspūdžių
Erendiros uodegai gerai dabojasi
šiandien apglosčiau Matildą
Runcelį su Pedriuku apniurkiau, Bižū irgi maloningai leido perbraukti delnu nugarikę. O štai mažoji Yu vakar atsikraustė savaitei pas mane
labai drąsi ir meili mažylė. Erendira rašė kad ji naktim mėgsta pakniaukti bet pas man namuose šitas etatas užimtas tai mažylė tik klausosi kaip teta Kruopa kniaukalioja prie durų ir mokosi naujų intonacijų
Kruopa vakar šnypštė ant mažosios bet matėsi jog tik dėl profilaktikos o štai Grikis vis dar šnypščia ir bėga slėptis nuo mažosios - jis nori būti vienintelis mažas katinėlis namuose.
Aš savaitgalį neatsilaikiau ir kritau veidu į pagalvę - ksžkas virusioką padovanojo tai visą savaitę biuletenį turiu, mažoji intensybiai slaugo mane
Terapinės procedūros

Didžiaakė

Pokaitukas

Ksip geriausia parodyti kas namuose šeimininkas? Žinoma, reik pasirašyti nekviesto svečio dėžutėj.

Sveikos, mielosios
Lisitėja, čia tikrai panašu į tavo minėtą vietą - šilta, saulėta ir yra katinų
Magnun, Grikis koks šaunuolis - puikiai tilpo kakdėžėj, kurioj Pedro dupa kartais nesutelpa
va ką reiškia praktikuotis
Dalinuosi vietiniais pūkiais, tik kažkodėl gulsčiais