Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas :4u: Mano atostogos dar tęsiasi, tik oras kažkoks bedieviškas paliko.Šalta,jau yra minčių pargrįžusi židinuką pasikurti. :ax:

Čijos mažoji kopija :oro_buckis:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2018 09 26, 11:03)
<p>Labas rytas 4u.gif Mano atostogos dar tęsiasi, tik oras kažkoks bedieviškas paliko.Šalta,jau yra minčių pargrįžusi židinuką pasikurti. ax.gif
</p><p>Čijos mažoji kopija oro_buckis.gif
</p>

Sveika ,sveika,o pas mane židinukas jau du vakarėlius pakuriamas wub.gif
Atsakyti

Aist ačiū :D Šitas šuolis šiemet turbūt  paskutinis, bet kitais metais vėl planuoju.

Kokia miela Čijos miniatiūrinė kopija. Ainu tai labai išdidžiai mažąją viešnią nužiūrėjo :D

Magnunos Grikis ir Kruopa kokie patenkinti dėžutėmis. Ypač Grikis laimingas atrodo. :)

Grikis dažnai parašo raštelius ant kilimėlio?

Buvau Nyderlanduose. Aplankiau Mondo Verde sodus Heerlene. Ten sodai sukurti pagal įvairias šalis ir jose augančius augalus, buvo Ispanijos, Italijos, Kinijos, Japonijos, Australijos, Maroko, Portugalijos sodai. Dar nemažai paukščių tuose soduose ir lemūrai, kuriuos buvo galima už eurą pamaitinti jiems skirtu maistu.

Tai draugavom :D

7ff5a16aaef14f4a3233279cdeef9c1e208.jpg

Draugės murklys

cb5c41edfacecf0772edd855bba9244d772.jpg

Dar aplankėme Valkenburgo miestelį ir keliavo į ekskursiją po olas po pilies griuvėsiais. Sakė, kad 25 metrai po žeme. Kai išjungė šviesą, tai aklinoje tamsoje jauku nebuvo. Tos olos buvo naudojamos kaip akmens kasyklos ir tuneliai pabėgti iš pilies, bei 18 amžiuje juos naudojo katalikų kunigai, kurie slapstėsi nuo prancūzų persekiojimo ir ten laikydavo mišias. Iki dabar yra išlikusi klausykla, altorius, viskas iškalta iš akmens.

Na ir pabaigai... Gabalėlis dangaus

7c0fb1db7ec300811be879bddf5485df171.png

Atsakyti

Sveikos iš Afrikos  :D 

Ką radau , tik nuotrauka parvurtusc687297a183b5d301f5a0fbbd2225d37868.jpg

Atsakyti

Labrytis 

Colomba - ne, nedažnai Grikis raštelį parašo ant kilimėlio, tik tada kai aš ilgai darbe užtrunku ir abu su Kruopa savo tūlikus prirašo. Bėda tame kad Grikis neužkasa savo "lobio" tūlike, pakrauna į patį centrą ir palieka neužkastą, kas gi po to beeis ten eikalų tvarkyti? Vat ir belieka kilimėlį aprašyti  :)  ačiū už pasakojimą ir už dangaus gabalėlį  :D  

Erode - aš patirties su autamatine šėrykle neturėjau, Grikis yr naivuolis, kai pradėjau skirtingais maistais juos su Kruopa maitinti, jam prireikė pusantrų metų suprasti, kad Kruopos dubenėlis ant spintelės stovi, dabar abu tą patį Grikio dietinį maistą valgo bet Grikiui ne visada šauna galvon patikrinti ar Kruopa viską suvalgė. Tad nėr problemos

Erendira - vaje kokia armija uodeguotų. Gerų atostogų  :4u: 

Kur katinėlis?

20180922_144405.jpg

Grikio slėptuvė pas tėvukus namuose 

20180922_144427.jpg

Atsakyti

Kas čia tokias dėžutes gamina, kad katinėlis vos telpa? Visiška netvarka

20180927_132736.jpg

Atsakyti

Sveikos. 

Erendira, puikių ir spalvingų tau atostogų Maroke!
Colomba, dėkui už pasakojimą apie Nyderlandus. Kai skrisime aplankyt Igno, prašysiu lankytinų vietų rekomendacijų. 
Grikis ir dėžutėse, ir pagalvėlėse - visur tobulas katanėlis.
Magnuna, kaip sekasi Erendiros uodegas daboti?
Aš dabar sėdžiu oro uoste. Skrisime su kolegomis į Miuncheną kelioms dienoms. Paskaitos ir Octoberfestas - du viename. 
Atsakyti

Sveikos

Ačiū, Colomba, už puikų reportažą, fainiai susiskaitė :D

Ajetau Grikulis, tai po pagalvytėm, tai mažulytėj dėžutukėj, nabagutis :unsure:

Erendira, tu rooojuj visom prasmėm, pas tave šilta ir dar tiek murkalų :D  Gerų atostogų!!!!

Aist, lauksim pikantiškų foto, jei ne iš paskaitų, tai iš festo būtinai :D :B

Pasiilgau Šponkiaus, kaži kaip Kūgeliukas :unsure:

Kai ėmiau Belą, sakiau šuns tikrai kol gyvenam bute nebus, nes juos reik vedžiot. Na ką, turiu katę kurią reikia vedžiot :D Dedu kiekvieną vakarą pavadėlį ir einam, nes kitaip durys būtų visos suvarytos, nes kaba ant rankenos ir baubia: išleeeeEEEEEEiiiiskit :D tenka su pavadžiu po namą tūsintis, apvaikštom laiptines, požeminį garažą, biški laukan išeinam....dasigyvenau :B

Atsakyti

tenka su pavadžiu po namą tūsintis, apvaikštom laiptines, požeminį garažą, biški laukan išeinam....dasigyvenau :B

Oi, žvengiau :lol: .Oi taip tau ir reikia :lol:Žinok,nuosavame name šuo yra būtinybė.

Pasiilgau Šponkiuko ir aš, tik nedrąsu garsiai rėkauti :ax:

Erendira, gal tu rojuje???

Atsakyti

Gielux - oi pakikenau  :D  turi dvigubą variantą  :D 

Aist - gero skrydžio ir smagių įspūdžių  :4u:  

Erendiros uodegai gerai dabojasi  :)  šiandien apglosčiau Matildą  :)  Runcelį su Pedriuku apniurkiau, Bižū irgi maloningai leido perbraukti delnu nugarikę. O štai mažoji Yu vakar atsikraustė savaitei pas mane  :)  labai drąsi ir meili mažylė. Erendira rašė kad ji naktim mėgsta pakniaukti bet pas man namuose šitas etatas užimtas tai mažylė tik klausosi kaip teta Kruopa kniaukalioja prie durų ir mokosi naujų intonacijų  :)  Kruopa vakar šnypštė ant mažosios bet matėsi jog tik dėl profilaktikos o štai Grikis vis dar šnypščia ir bėga slėptis nuo mažosios - jis nori būti vienintelis mažas katinėlis namuose. 

Aš savaitgalį neatsilaikiau ir kritau veidu į pagalvę - ksžkas virusioką padovanojo tai visą savaitę biuletenį turiu, mažoji intensybiai slaugo mane  :) 

Terapinės procedūros

20180927_115248.jpg

Didžiaakė

20180926_213313.jpg

Pokaitukas

20180927_135428.jpg

20180927_143620.jpg

Ksip geriausia parodyti kas namuose šeimininkas? Žinoma, reik pasirašyti nekviesto svečio dėžutėj.

20180927_200621.jpg

Atsakyti

Grikio mažos dėžutės epopėja vis dar tesiasi

Gal šį kartą pavyks susipakuoti

20180927_202316.jpg

Sėdžiu

20180927_202343.jpg

Tilpau

20180927_143655.jpg

Atsakyti

Sveikos, mielosios :4u: Lisitėja, čia tikrai panašu į tavo minėtą vietą - šilta, saulėta ir yra katinų :wub:  Magnun, Grikis koks šaunuolis - puikiai tilpo kakdėžėj, kurioj Pedro dupa kartais nesutelpa :unsure:  va ką reiškia praktikuotis :super: Dalinuosi vietiniais pūkiais, tik kažkodėl gulsčiais 53fbab03455a1692103ab10defab749f900.jpgdd3e15fd04c6f9b083ebde239b139641145.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 27 rugsėjo 2018 - 22:26