Aš irgi miaugosiu.
Labas rytas, Miaugotojai!
Man čia toks klausimas kilo..Magnusėli ,gal ta mažoji yra trečioji? Kadangi nei Kruopcė ,nei Grikelis neprieštarauja per daug , gal pasiliksi?
Aš irgi pasiilgau Špokiuko
Gal jau tu pasirodyk ,Šponkiau, liūdna be tavęs!
Erendirai smagių ir šiltų įspūdžių iš saulės šalies!
diinka,
a nū prisipažink, kokia sriuba mano Lapę Nr1 vaišinai? Bo bais jai patiko. Noriu ir aš išbandyti..
Oi Zundyte, mažylė tiesiog tobula, dūšion sulipo visom letenėlėm ir su uodegyte. Trijų nedideliame bute kaip ir daugoka o ir paleisti jos nesinori. Nežinau ką daryti. Galvojau Grikis nepriims mažosios, bet kaip ir nestresuoja nors dar mažokai laiko kad viskas pasimatytų. Žodžiu sutrikus aš šiuo momentu
Saulyte mėgavomės

Labas rytas
Po atostogėlių stoju į doros kelią ir kulniuoju į darbą.Tingiu kaip vilkas.O dar pasižiūriu kaip mano pūkiai išvirtę, tai visai darbinė nuotaika prapuola.
Magnučiuk, na ir dilema pas tave.Nėra ką ir patarti.O gal daug vietos mažoji neužims?Ir maistuko daug nesuvalgys?
Mudu, kodėl šuniuko nerodai? Juk paaugo.
Nagi,nagi kokia ten ypatinga sriuba?
Labas rytas
Lisitėja - maistas ir visa kita tai tikrai ne problema. Didžiausias rūpestis yra kad nedideliam bute visi gerai sutartų ir nei viensas nestresuotų. Grikis gi baisus jautruolis, bet lygtais ir visai patenkintas, laksto ksilinius pasikaišęs su mažyle. Šiandien rytr abu nugaras pastatę vienas prieš kitą straksėjo. Kruopa tik nelabai patenkinta - šnypštauja ant mažosios. Aš galvojau kad Grikiui būtų sunkiau prie naujo gyventojo priprasti o Kruopa mažylę apsiims globoti, bet pasirodo atvirkščiai.
Didelis ir mažutė

Vakar dienos saulės vonios

Šeštadienį pas tėvukus vakarojau. Mažylė rado draugą pagal savo dydį

Laba,
kiek gražių katinų iš pat ryto
Įdomu ar čia gerai ar blogai, kad net per atostogas kur pažvelgsi- visur katinai....
Vilkra, sriuba turėjo būr rugštynių
sugalvojau staiga
Iš šaldyklio išsiėmiau 05 kg sparnelių, suverčiau į puoda, vėliau 3 morkos tarkuotos, bulvių, ir rūgštynių 05 ltr konservuotų (valdiškų) aišku prieskoniai, druska, pipirai, lauro lapai ir alia pesto- bazxilikas su česnaku. Paragavau - rūgštelės trūksta, -čeri pomidoriukų 20(perpjovus per pusę) ir pabaigai- 3 plakti kiaušiniai
Kaip nekeista ir man skani buvo, valgėm su grietine
Sveikos. Ziuriu pas Magnuna naujokė kokia faina. O gal rimtai pasiliksi? Dar jei ir Grikis nieko prieš...
As irgi jau kaip jaunas menulis pasirodau. Bet tai po atostogu cia dar svenciu turejau. Savo 40meti svenciau Paryziuj dviese. O dar eifelio bokste ir pasipirso man. Nu va pasigyriau ☺️. Tikriausia pats geriausias mano jubiliejus. Savaitgali mergu sveciuose uzturejau sako nu tik katinu betruksta namie. Bet kad neleidzia cia laikyt... Bet minciu yra apie savo namus.

Azu - valio valio valio
nuoširdūs sveikinimai tokios šaunios žinios proga
ir žinoma gimimo dienos proga
labai dėl tavęs džiaugiuosi
Aš tingiu paskutiniu metu rašyti, bet sąžiningai skaitau
Bet Azu, negaliu neparašyti ir nepasveikinti. Nuoširdžiausi sveikinimai abiem progom, o ypač antrąja
Magnuna, tavo mažulė nuostabi