Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Erendira, fainoj tu vietoj, nerealiai :wub:

Šiandien aš labai piktas ir kruvinas keksas :mad2: greitu laiku galiu ir pasiutęs būt. Vienžo, Diabolessos jau kurį laiką nemačiau. Kartais padėdavau valgyt, bet kažkada čia pamačiau, kad nesuvalgytą, tai ir nebedėjau. Pasitinka mane šiandien Diaboleesa su savo Diabliuku. Sėdi pakūmėj, liudni veiduikai. Nu vaje vaje, gi reik kačiukam valgyt nešt.Kaip tyč turėjau sauseko, bėgu, lekiu nešu. Diabolessa šnypšt, viskas tvarkoj, buvau pasiruošus mest ir lėkt, taip ir padariau. Aga, pajutau aštrų skausmą. Gi tas velnio padaras, prisivijo mane ir trenkė iš letenos, nu žaliaturūtela  :cry2:  :mad2:  Per džinsus nuakėjo koją. Ir atsivijo pakankamai toli, beveik per visą aikštelę. Vienžo, aš savo labdaringą misisją susimatoju jei jau taip, tai nafik. dabar man aišku visokios pasiutligės vaidenas  :huh2:  :unsure:  pusbonkiu savo brungių kvepalų nudezinfekavau koją. Jei kartais aš pradėsiu neadekvačiai elgtis, žinokit psio..skrutylo  :D 

Atsakyti

katė nuo pasiūtligės miršta per 3 paras max....

Laba

Atsakyti

katė nuo pasiūtligės miršta per 3 paras max....

Laba

Kaip pas tave reikalai?

Diinka, kaip visada, tu išsaugojai mano galvą nuo žilės :D Tikuosi vriednumo nuo Diabolessos nepasigausiu :D

Atsakyti

Gielux - nu ir nuotykiai  :blink:  

Pas mus poilsio valandėlė

20180928_154329.jpg

20180928_154449.jpg

20180928_154501.jpg

Atsakyti

Magnun, aiiiii kokia idilė pas tave :wub:

Atsakyti

Gielux, negerai.Aš tavo vietoje vakcinuočiaus nuo pasiutligės.Nors gal neverta, jau kelis metus pasiutligė LT nėra niekam nustatoma.Gyventojai gana kruopščiai skiepija savo augintinius, lapių ir usūrinių šunų stipriai apmažėję, bent miške jų tikrai reta.Įdomu ką temos medikės pasakytų.

Raina, raina ir ruonis :wub:

Atsakyti

Gielux,  na ir muotykiai  :blink: 

Nepasiusi labiau nei esi, manau :hihihi:

Sutikau kalnuose

20180928_114652.jpg

Atsakyti

Sveikos, aš jau namuose.Šunys džiaugėsi, visi džiaugėsi, tik katinai įtartinai žiūrėjo.Akyse klausimas-ko parsivilkai?Maisto turime, guliašo į valias, taip,kad dar galėjai negrįžti. :blink:

Erendira, koks vargeta :(  Ar jie ten visi niekieno?

Pasikūriau židinuką, guli visi kas kur išvirtę.Geriausia mažoji įsitaisė.Minkštai ant lovos ir ilgą rudą šildytuvą prie šono pasidėjo :lol:  1d87b7ac4f8e.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 28 rugsėjo 2018 - 20:06

Namų karalienės šildytuvas gerulis  :D 

Rainosios

20180928_222438.jpg

Mano padėjėja, pledą mezgam

20180928_183553.jpg

Nuvargo nuo šitiek darbų. Labanaktis

20180928_184325.jpg

Atsakyti

Sveikos

Vakar kaip tik buvo pasauline pasiutliges diena :D 

Kiek paskaičiau ir Diinka rašė, būtų jau ji nugaišus, nes arši nuo pat pradžių buvo. Bet tai kas jos smegeninėj, ko ji šoko, gal galvoja, kad aš maistą imu, nors aš jį atnešu. Vienžo, stipriai daužta katė, įsivaizduojanti save liūtu. Aišku ką čia kažkoks indelis mažiukas su maisteliu, jei galima nudobt žmogų irr ilgai maitintis :D plius mažiukui parodyt medžioklės ypatumys :D

Erendira, sumušėt latanom su kalniniu?  :)

Magnun, kaip tau faina :)

Atsakyti

Vadinasi nepasiusi :4u: O kadangi jau atšalo, suknių ir sijonų sezonas baigėsi, tai kovos žymių niekas nematys.O jei matys, vis tiek niekas nepatikės.Sakys, kad įkalusi po avietyną braidžiojai. :lol:

Atsakyti

Mėgošiu

20180927_204741.jpg

Atsakyti