Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

O kur mažylės foto, Magnun?

Lisitėja, nakčia Tašė megztinuką nusimovė ir visiškai atsisako vėl naujai vilktis. Bėga.

Aš labai svarbi maisto dalintoja.

Kokius guliašus taviškiai lapnoja?

Atsakyti

Lisitėja - laikyk nosiuką šiltai ir nepasiduok slogai  :4u:  :4u: 

O mes dairbam namie

20181003_193725.jpg

Labai dirbam

20181003_193737.jpg

Labai stipriai dirbam

20181003_193751.jpg

Persidirbom

20181003_193842.jpg

Po to kartu ilsėjomės

20181003_194143.jpg

Atsakyti

Erode, sarmata ir sakyti kokius guliašiukus maniškiai valgo.Maximinius. :blush-anim-cl: Sheba. :blush-anim-cl:Kiek bebandžiau brangių, gerų, kokybiškų,( čia mano nuomonė ) niekas taip nėjo gerai,kaip šitie.Skystį nulaižo ir palieka.

Tašiukei juk šalta, kaip galėjai katukei kailinukus atimti?

Magnunos darbininkė :liezuvis:

Atsakyti

Kažkas nusidirbęs  per dieną taipogi miega.4ae48b2d9a1a.jpg

Atsakyti

Labanaktis

20181002_223716.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Ot, vėjas buvo naktį, galvojau,kad ir šiltnamį iš kiemo išneš  :oh: O jums stogų nenukilojo?

Kokia patiešna rainiukė  :oro_buckis: 

Atsakyti

Sveikos

Oi, kokia nereali mažiukė ❤

Atsakyti
Labas rytas,
sveikiname visus draugus ir jų mamytes su Pasauie gyvūnijos diena smile.gif

Likime gražios draugystės ir skanios kavos (mamoms)smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

ko jis į mane žiūri????

Atsakyti

Sveikos. 

Magnunos mažylė, matosi, kad visaip kaip dirba išsijuosusi, kad visus buto gyventojus prisijaukinti.  :D Labai mielos ir šiltos paniurusį rudenį Magnunos nuotraukos.  :wub: 

Gilė pasirodė visu gražumu.  :wub: 

Erendiros spalvotas katinų Marokas.  :D  Perskaičiau Tavo knygą apie Islandiją, na tiesiog man tobulai patiko. Dėkui, mieloji!!!  :4u: 

Azu, kuo didžiausi sveikinimai!  :4u: 

Aš, merginos, kažkaip pasiilgau jūsų ir norėčiau pasimatyti.  :hmm: esu rytoj po pietų/vakarop ir šeštadienį dieną laisva, nes vyras kursuose mokysis. Gal dar kam nors norisi susitikti, a? Erendira apie Afriką, aš apie Octoberfestą, Magnuna apie Yu, Gielux apie šluotą  papasakotų. Šponkiuką gal iš pogrindžio pavyktų ištraukt.   :) 

Atsakyti

Labos, mielosios  :4u: 

Aš jau ant gaivios  :rolleyes:  :hmm:  LT žemės :)

Aist, labai džiugu, kad knyga nenuvylė, man ji irgi  :wub: 

Ir taip, pasiilgau ir mielai pasimatyčiau...planavau socialinį tadžino vakarėlį (net sūdytų citrinų persivežiau) bet pilnas kiemas pypinančių traktorių - penktadienį kur nors susibėgti ištaikyčiau, bet pasiruošti svečiams - niekaip... O šeštadienį pas anytą cepelinai, tai čia irgi šventa  :rolleyes:  :) 

Tadžino vakarėlį, mes žinoma, pasidarysime vėliau :)

Šiaip, jaučiuosi labai smagiai pakeliavusi ir pailsėjusi, ir dar Yu įtaisiuisi  :blush-anim-cl:  (šiaip, aš labai suprantu Magnuną :rolleyes: )

Magnusėliui ypatingas dideliausiais (kaip 40 kupranugarių) ačiū  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Aist - puiki mintis, aš ir galvojau šiandien, kad susibėgti norėčiau  :)  penktadienį nuo 15.30 būsiu laisva, galiu ir šeštadienį. Jei Erendira gali prnktadienį tai gal taip ir bandykim planuoti?  :4u: 

Erendira - ach  :ax:  man buvo smagu taviškius lankyti  :)  Yu - fantastiškai tobula  :wub:  

Mudvi

20181004_204840.jpg

Atsakyti

Labukas.

Aš labai noriu. Bet ryt konferencija, o šeštadienį su MB noriu važiuot auto jam pirkt. 

Jei kas keistųsi, prisijungčiau.

Oooo. Magnun...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 04 spalio 2018 - 21:17