O kur mažylės foto, Magnun?
Lisitėja, nakčia Tašė megztinuką nusimovė ir visiškai atsisako vėl naujai vilktis. Bėga.
Aš labai svarbi maisto dalintoja.
Kokius guliašus taviškiai lapnoja?
Erode, sarmata ir sakyti kokius guliašiukus maniškiai valgo.Maximinius.
Sheba. :blush-anim-cl:Kiek bebandžiau brangių, gerų, kokybiškų,( čia mano nuomonė ) niekas taip nėjo gerai,kaip šitie.Skystį nulaižo ir palieka.
Tašiukei juk šalta, kaip galėjai katukei kailinukus atimti?
Magnunos darbininkė
Sveikos.
Magnunos mažylė, matosi, kad visaip kaip dirba išsijuosusi, kad visus buto gyventojus prisijaukinti.
Labai mielos ir šiltos paniurusį rudenį Magnunos nuotraukos.
Gilė pasirodė visu gražumu.
Erendiros spalvotas katinų Marokas.
Perskaičiau Tavo knygą apie Islandiją, na tiesiog man tobulai patiko. Dėkui, mieloji!!!
Azu, kuo didžiausi sveikinimai!
Aš, merginos, kažkaip pasiilgau jūsų ir norėčiau pasimatyti.
esu rytoj po pietų/vakarop ir šeštadienį dieną laisva, nes vyras kursuose mokysis. Gal dar kam nors norisi susitikti, a? Erendira apie Afriką, aš apie Octoberfestą, Magnuna apie Yu, Gielux apie šluotą papasakotų. Šponkiuką gal iš pogrindžio pavyktų ištraukt.
Labos, mielosios
Aš jau ant gaivios
LT žemės ![]()
Aist, labai džiugu, kad knyga nenuvylė, man ji irgi
Ir taip, pasiilgau ir mielai pasimatyčiau...planavau socialinį tadžino vakarėlį (net sūdytų citrinų persivežiau) bet pilnas kiemas pypinančių traktorių - penktadienį kur nors susibėgti ištaikyčiau, bet pasiruošti svečiams - niekaip... O šeštadienį pas anytą cepelinai, tai čia irgi šventa
Tadžino vakarėlį, mes žinoma, pasidarysime vėliau ![]()
Šiaip, jaučiuosi labai smagiai pakeliavusi ir pailsėjusi, ir dar Yu įtaisiuisi
(šiaip, aš labai suprantu Magnuną
)
Magnusėliui ypatingas dideliausiais (kaip 40 kupranugarių) ačiū
Aist - puiki mintis, aš ir galvojau šiandien, kad susibėgti norėčiau
penktadienį nuo 15.30 būsiu laisva, galiu ir šeštadienį. Jei Erendira gali prnktadienį tai gal taip ir bandykim planuoti?
Erendira - ach
man buvo smagu taviškius lankyti
Yu - fantastiškai tobula
Mudvi