Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos.

Tuomet registruoju šio vakaro pilvo šokiui su tadžinais dalyvius:

1) Erendira

2) Magnuna

3) Gielux

17 val.tiktų visoms?

Erendira, receptas keliems žmonėms? Kadangi dar mano vaikas ir vyras norės valgyt, gal porcijas reiktų dvigubint? Produktus supirksiu, nes vis tiek būsiu Panoramoje, kol mano mašiną geri vyrai mazgos. Tinka? 

Kas dar jungiasi, rašykit, kad suskaičiuočiau! 

Atsakyti

Aist, receptas kokiems 4-5 valgytojams, tad galima padidinti :)

Prieskonių, išskyrus imbierą, turiu, galiu prigriebti. Turiu kuskuso, nereiktų pirkti. Gal vyno? MB pasisiūlė transportuoti :D

Atsakyti

Šponkiukas lyg ir prisijungs.

vyno ir aš turėsiu. kuskuso ir prieskonių nepirksiu. 

Atsakyti

Erendira, Magnuna, atsiprašau, viską supratau, bet jus kažkodėl sumaišiau :)

Atsakyti

O gal kuri nors turginių daržovių turite prie tadžino? Nes nebespėsiu pas ūkininkus prišokt, o parduotuvių pomidorai ne kažką. 

Atsakyti

Daržovių pagriebsiu  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas, suraitytas :4u: Na kaip ten jums su šokiais ir tadžinais? Ačiū už receptą, kada nors bandysiu,Kai netingėsiu, žinoma :ax:

Gerai būtų susibėgti,pasiilgau jūsų draugijos.Čia Diinka aukso mintį parideno.Man tinka visi sekmadieniai.

Atsakyti

Sveikos

Ačiū labai Aist, Magnuna, Erendira, Šponkiuk, vakar buvo supermerealiai gera ir skanu!

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Didžiulis ačiū už vakar vakarą - buvo daug juoko, smagių pašnekesių ir geros nuotaikos  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

(Ta)džinas bendrom jėgom manau puikiai pavyko  :)  buvo labai skanu :D​ 

Atsakyti

Savaitgalis

20180923_183939.jpg

20180923_183948.jpg

Atsakyti

Sveikos. 

Milžiniškas ačiū merginoms už spalvotą, gurmanišką,linksmą, šiltą vakarą. Daug juokėmės, truputį verkėme ( ak, tie svogūnai), ragavome, aeravome, dalinomės išgyvenimais apie vaikus, tėvus, katinus ir šunis. Erendira, būk gerutė, vėl išvyk atostogauti, kad būtų galima mums visoms kartu džiaugtis tavo įspūdžiais. Magnuna, tavo veidas švytėjo kalbant apie Yumą. Šponkiuk, buvo labai gera jausti jauną kūrybingą jautrią širdį šalia. Gielux, tavo rūpestingumas ir moteriškumas šildė šalia esančius. 
Svečių belaukiant:
BFDF070_E-1_BE0-401_B-88_F1-9607_A587428

Ryte su Čija ėjome tobulai gražiu mišku. Medžių kamienai paslaptingai girgždėjo, geltoni lapai flirtuodami sukosi ir krito, paukščiai kranksėjo, kvepėjo drėgna žemė. Tai mano meditacinis laikas - tik šuo, miškas ir aš - kai širdis dainuoja.
Dryžuota Čijos laimė:
8678_D2_F3-_C907-419_D-8_F33-_ADF54_AC45

Radau nukritusią puokštę:
2_FD89286-704_E-47_EE-_A37_C-547_B83_E9_

Tu ir aš - vieno kraujo:
F9_B52419-_CA00-40_A0-82_C0-9_FB79_C985_

Mano medis:
1263347_B-_F10_C-4134-8178-73_DDB234_EF0

Atsakyti