Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kadangi Erendirai tinka penktadienį pavakarys, Magnunai tinka penktadienio pavakarys ( apgailestauju, kad Erodei netinka), galime planuoti kokią 17 (?) val.susitikti? Ką manot? Veiksmo vietos variantai :

1) Kačių kavinė, kuri persikėlė į Gedimino pr. 5. Aš ryte paskambinčiau rezervuočiau ten vietas. Tik susiskaičiuoti reikėtų. 

2) Erendira su visais (ta)džinais ir sūdytom citrinomis važiuoja pas mane. Pasako, kokiais produktais  mums dar reiktų pasirūpinti ir bandytume pas mane namie suorganizuoti marokietišką vakarienę. Tiesa, po 18 val.jau grįžtų namo ir vyras, bet jei mes jam kokį pilvo šokį sušoktume  ir duotume valgyt, galėtume visi vakaroti.  :D 

3) Kiti pasiūlymai... 

Atsakyti

Laba rytą

Kiek žinau (ta)džinui prie sūdytų citrinikių reik vištienos - aš apsiimu suorganizuoti  :rolleyes:  tokiu būdu balsuočiau už antrą variantą  :ax:​ 

Atsakyti

Gal dar nesikelkim?

20181004_214232.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: Jau penktadienis,ryt laisva diena, gal bus galima ką nuveikti miške.

Skaičiau ir pradėjau juoktis, įsivaizduoju kaip jūs prikirtę tadžino šokat pilvo šokį :lol:Jei bus nesunku įmeskit receptuką.Gal bus galima ką panašaus sukurpti namų sąlygomis.

Sveikinu visas temos mokytojas ir dėstytojas su profesine švente. :4u:

Mes jau atsikėlę, nusiprausę, pasisvėrę ir net talijas pasimatavę :karsta: a908156eb13a.jpg

Atsakyti

Rytinių statybų bendraminčiai

20181005_061357.jpg

20181005_061349.jpg

20181005_061329.jpg

20181005_061253.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Tinka (ta)džino gamyba :)

Paties įrenginio (ta)džino neturiu, tačiau viskas puikiai gaunasi gilesniame troškintuve mūsų sąlygomis  :rolleyes: Tuoj pabandysiu įkelti Beatos receptą - patikrinau Maroke, skonis labai panašus  :rolleyes: 

0ce91e8496b7919f73063963becb4bf9845.jpg

Atsakyti

Sveikos

Kas? Kur? Kada? :D 

Aš dirbu, bet direktoriu galiu pagrasint, kad negaus...mmmm..pėvėzė pietų :D

Atsakyti

Gielux - pagrąsink  :D  aš vakare būsiu netoli tavęs - pajamčiau

Atsakyti

Gielux - pagrąsink  :D  aš vakare būsiu netoli tavęs - pajamčiau

Kelintai grąsint? 

Atsakyti

Laba 

aš ir visų pasiilgau...o jūs manęs ? :)

Beje atostogauju  nuo 13 dienos iki 22 aaa? o gal kažkaip vieną iš tų dviejų savaitgalių? Tik va nuo 15 iki 20 Tomo nebus :)

Erendira kaip supratau galima sveikinti su nauju gyventoju, labai miela rainiukė. Panos gal dar kam trūksta meilės šilumos...turiu "Giliuką" nerealų meillūną, užlaižys negyvai :)

Atsakyti

Diinkut, ne mane reik sveikint, o Magnuną  :D 

Galima ir mane su sėkmingu įkatinimu   :blush-anim-cl: 

Važiuočiau, jei sutartume kadu 

Atsakyti

Aš irgi jungčiausi važiavimui  :4u: 

Diinka - taip, mažoji pas mane  :) 

Atsakyti