Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ne ne, negulėkim, eikim žaisti  :) 

20181009_060143.jpg

20181009_060207_0.jpg

20181009_060140.jpg

Atsakyti

Sveikos.  Na, jau tie rytiniai Magnunos statybininkai, tai patys pačiausi.  :wub:  Lisitėjos gulinėtojai irgi puikūs.  :wub:  Merginos, atsimenat, kalbėjome apie katinų "nužaistus" reikaliukus. Tai va, pas mus vonia ties vienu purkštuku pradėjo leisti vandenį. Šiandien vyras nuėmė vonios priekinį dangtį. Popierėlių ir ausų krapštukų kiekis nustebino net pačią Ainu.  :blink:  :D Beje, tarp dangčio apačios ir grindų tarpelis buvo mažiau nei 1 cm, mano pirštas nelįsdavo. Kaip katė sugebėjo tiek šiukšlių sukišti per tą centimetro plyšelį, istorija nutyli.  :rolleyes:  816619_D8-94_CB-478_C-_BD44-_F51365_CBCF 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 09 spalio 2018 - 16:57

Sveikos

Kokie darbinykai katinukai. Statytojai be komentarų :wub: O Ainu matyt blokadai ruošėsi, jei kartais nebebūtų ausų krapštukų  ir popieriukų. Vienok darbšti ir taupi motera :D

Atsakyti

Gielux, spėju, katė ruošė guolį kokiam burundukui žiemai arba bandė mums po vonia pelę įtaisyti.  :bigsmile: Kaip tavo mergos gyvuoja?

Atsakyti

Va taip:

Aš tikrai nebandžiau suvalgyti Spurgos! Aš laikausi dietos... :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/ee89b9f1b62e5087ca3986801746e88e26.jpg]ee89b9f1b62e5087ca3986801746e88e26.jpg[/URL]

Atsakyti

Linksmai gyvenat. Ainu zienai ruošiasi arba pasaulinei krizei. A vdrug nebebus kazki 🤣🤣🤣 Magnunis statybininkas isitaise asistente nu vienok tobuleja ir versla plecia vaikinas 👍. Pas mus siandien silta sedejau kieme su kava ir knyga  8140dbd18aaa.jpg Tik va darze sustojo augti viskas. Braskiu uzmegzta belenkiek dar turiu velyvu... Bet buna nebeprinoksta o supuna. Biski anglisko rudens  4e4335ece830.jpg43276b663c9d.jpg7ad3c81dd557.jpg9fc60c5f7d58.jpgfa6a159faae6.jpgc86ce73d4185.jpg40169d5df80f.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 09 spalio 2018 - 20:39

O die! Radot Ainu slėptuvytę. Ir išvalėt. Ot kokie.

Labai man patinka Magnunos statytojai... Ir žaidėjai. O Kruopytė kaip? Ignoruoja?

Tašė su Mauriu žaidžia kartu - tai vadinasi dramblių gaudynėm, paskui susipyksta, nes Tašė, kad ir .senučiukė, bet greita.. Aš dabar suprantu... Suprantu, kaip mano ex gali bendrauti/draugauti iš naujo su pirmąja savo žmona...

Ko nebūna šioj žemėj. 

Nešeria tavęs gerai, Belute, tiesa?

Atsakyti

Azu, kaip gražu.

Atsakyti

Azu - labai gražus angliškas ruduo  :)  :)  tą knygą skaičiau :D 

Atrasti Ainu lobiai  :D  :D  vaje kiek turto katytė prikaupė, po šeimininkų intervencijos teks viską iš naujo kaupti  :oh: 

Erode - Kruopa biškį atokiau laikosi, vaizduoja griežtą tetą, būna kad ir pagrūmoja mažylei, o paskum pati eina žiūrėti ką anie du su Grikiu veikia ir matosi kad nori prisijungti tik nežino kur savo karūną padėti. Grikelis dūzgia po namus su mažyle, o jau statybininkų rytai tai iš vis laimės pusvalandis ir Grikiui ir man, nes nebereikia su juo žaisti ir galiu ruoštis darban ramiai  :)​ 

Atsakyti

Mažylė Juma

20181008_222750.jpg

Atsakyti

Teta Kruopa truputį auklėjo mažąją ir atrodo patenkinta rezultatu

20181009_203523.jpg

Atsakyti

Nu kaio Kruopai karuna nusiimt tai misija neįmanoma 😜🤣. Magnuna ir kaip ta knyga? Gavau dovanu nuo MB nes amžinai skundziuos anais reikalais 😂. Erode tikrai ko nebuna... Mano eks guodziasi kad kazkokia "protinga drauge" mane primoke nustoti mokėti jam uz telefona ir numerį. O kad pats viska susivoge neatidave man smulkmenu ir kas juokingiausia kvapa namam suoakuota jau issitrauke ir pasiliko. Tai negi mojesiu jam dar uz jo telefoną   tiesiog mokedavau iz nuneri jo vardu ir telefona is savo kortos. Ir buvom sutare kad mokesiu nes kadaisecjis man ismojejo... Bet po tokiu dalyku kai s

Del daiktu draskesi nedaveckiek ir pasiliko sau nemaciau reikalo. Arba visa pasakoja savo naudai auka vaidina kaip Azu ji isdave isejo na lievo ir apvoge... 😂😂😂 Vagis ne kitaip. Dabartinis MB nesupranta jokių bendravimu su eks ir pan. Bet cia isisuko jo eks ir man pradėjo rasineti. Otasideji nuo to kad jam pasakyciau kad jis jis emailu nesinaudotu nes mol kazkokie laiskai eina is draudimu. Po to po suzadetuviu raso kad mol nepatikesi ir jai pasipirso jos dabartinis. Dabr rase kad sapnuoja mane kad as skestu rupinosi ar man viskas gerai. Ir aisku nepamiršta pavaryt ant mano MB tai dakniso sakau atsikabink ir neberasibek jei tik juodint noras yra. Zodziu neapseinam be santa barbaru

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 09 spalio 2018 - 21:56