Taip, mieli kolegos,pritariu, diena buvo itin sunki.Tie svečiai stačiai užkniso.Atsibodo bijoti po sofa.Pagaliau išsinešdino,galima lengviau atsikvėpti.
Pirmadienis,nuoširdžiai džiaugiuosi,kad man laisva diena.Tik saulutę kažkas paslėpė.
Šponkiuko katukai kaip jaukiai susivynioję
Labas rytas
Rainio sunkus vakaras labai įtikinamas
Spurgita su Moliuku irgi matau nuvargo vakar
Draugeliai

Labai gražu - tautų draugystė man gildo širdelę, nes vakar Mauricijus užnaglavojo ir Kingas jį pjovė tol, kol aš neatėjau su šluota, bet katinėlis buvo jau savo šlapimo baloje. Tašė jį muša ir Kingas daba - galvoju, ką ans prisidirba?
Jau Rainys ir Kugiukas... In ir Jan beveik. Moliuko atsipūtimas... ![]()
Pas mus Mauras Mikai kailį skalbė vakar, mama sakė kad Mikutė prisipažino ir ką padarė ir ko nedarė, jsu taip rimtai Mauras ją skalbė. Paskutiniu metu Mauras vis lėtėja ir kiti tai jaučia, Grikis prieš keletą savaičių Maurą nuo mugulėtos vietos nuvijo, Mika turbūt irgi po biškį Maurą užkabinėja. Mauras niekada be reikalo nieko nemuša, bet jeigu kad bando jo karūną klibinti, tai gauna kailin rimtai. Mika turbūt norėjo sau karūną prisimatuoti. Mama bėgo Mikos gelbėti, uždarė Maurą vonioje, tai ans vos duris pravėrus brovėsi toliau santykius aiškintis.
Priešpaskutinėje Magnunos nuotraukoje Juma kaip tikra mergikė asmenukei fotografavosi pucukus papūtusi
Erode, na ir kovos
Pas mane būna, kad Bižū Matildą užveja, bet ne iki apsisisiojimo... Būna, kad Pedras bando pažaisti su Bižū taip,kad kudlos lekia - mol, mergyte, tu žaisi pagaliau ar ne?
Aš kažkokiame giliame lapkrityje (per pora mm nuo š**dino lapkričio), tai pabūsiu fone veikiančia
Sveikos
Ne tas kačių mėnulis, Bela su Spurga irgi santykius aiškinasi aršiau ne įprastai. O Spurga dar ir maurot naktimis pradėjo, visai nupušimas.
Juma su Grikučiu jau taip šoniukais susilipino, kad gražu žiūrėt ![]()
Runcius irgi šeštadienio naktį užmaurojo apie 1 nakties
Va taip miega mėnesių mėnesius ir šassti, prisireikia skubiai ir neišvengiamai palakstyti kaip garvežys, pamauroti, dar palakstyti, dar pamauroti ir palakstyti ir...
Hm
pas mane Kugis sugalvojo kažkurią naktį pamauroti, tik tas maurojimas gavosi aukštu balseliu ![]()
O aš šiandien vežu priduoti mergas sterilizacijai, per naktį pabus klinikoje, ryt sterilizuos.
Erendirą, ačiū ![]()
Kūgis diskantas? ![]()
Diinka, a žadi mugėj dalyvaut ir ar ji tokia bus?
Sveikos, merginos!
Paskutinis vakaras Marsa Alam. Rytoj pavakary turėtume būti Vilniuje. Šešios dienos čia prabėgo greitai. Raudonoji jūra labai vaizdinga. Koralinis rifas ir jo gyventojai plaukiojant su vamzdeliu tiesiog nuostabūs. Matėme didelius vėžlius, šiandien visai netoliese praplaukė penkių delfinų būrelis. Viešbutis labai jaukus ir ramus.