Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiuk, gero vejo 4u.gif
Ozzis koks rafinuotas dūkikas wub.gif
Atsakyti

Koks fainuolis Ozzis pedsekys :) Mumis tai paauglys dabar tai jau savo vardą pamiršęs lauke būna :) Pirmadienį keliaus į mokyklą  :D​ 

Atsakyti

Šponkuti - linkiu, kad ryt būtų palankus vėjas :4u:

Dūkimas pagal Ozį :D :D Busy - prie progos parodyk Ozį šalia Olio - labai norisi pamatyti kiek paaugo jaunėlis  :) 

Aš šiandien tinginiauju, maniškiai sulindę spinton miega, toks jausmas, kad namie išvis nėr katinų :) Vakar eidama į parduotuvę užnešiau tėvukams Kruopą, o Grikelį palikau namie, grįžus pasitiko ir nė per žingsnį nuo manęs nesitraukė, vos tik aš ko į prieškambarį, Grikis tuoj prei durų ir kniaukė, kad tik jo vieno nepalikčiau, sutiko ir pas tėvukus eiti, kad tik vienas namie neliktų :)

Atsakyti
Magnun parodysiu prie progos 4u.gif kol ilsiesi ateik parodysiu kaip vonia veikia bigsmile.gif

Mumiui geros mokyklos 4u.gif Sponkiui geros keliones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 29 sausio 2017 - 16:29

O čia mūsų fizinė programa.4 km bekele.Trasą teko susitrumpinti, nes sniegas su plutele, nelaiko nei manęs nei šunų.Labai sunku eiti, pavargom visi. :karsta:

Daugiau nedarysiu nieko, net nelyginsiu. Krausiu krūvon, o kai krūva nuvirs tada darysiu išvadas.

Ozis kaip lakišiukas prie kojos prikibęs, neatsilieka nei žingsnio

Šponkiuk, net + 17, neprisimenu kaip atrodo tokia šiluma.Greičiau pavasaris ateitų.

Aist, labai turininga diena :4u:

d8dec5560e09.jpg

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2017 01 29, 16:16)
<p><strong>Šponkuti </strong>- linkiu, kad ryt būtų palankus vėjas 4u.gif
</p><p>Dūkimas pagal <strong>Ozį </strong> biggrin.gif biggrin.gif <strong>Busy </strong>- prie progos parodyk Ozį šalia Olio - labai norisi pamatyti kiek paaugo jaunėlis  smile.gif 
</p><p>Aš šiandien tinginiauju, maniškiai sulindę spinton miega, toks jausmas, kad namie išvis nėr katinų smile.gif Vakar eidama į parduotuvę užnešiau tėvukams Kruopą, o Grikelį palikau namie, grįžus pasitiko ir nė per žingsnį nuo manęs nesitraukė, vos tik aš ko į prieškambarį, Grikis tuoj prei durų ir kniaukė, kad tik jo vieno nepalikčiau, sutiko ir pas tėvukus eiti, kad tik vienas namie neliktų smile.gif
</p>

Jetau... Kam palikot vieną? Kruopa taip veržės pas tėvukus?
Atsakyti

Lisitėja, ar pailsėjai?  :4u: 

Šponkiuk, palankaus vėjo jums ten! 🌬🌊🏄♀

Ozzy dūkimas toks labai inteligentiškas  :) 

Grikio rūpestėliai mamkos ganyme  :oh: 

Po pusvalandžio jau pirmadienis  :ohmy: 

IMG_5923.jpg

Atsakyti

Pas mane pirmadienis uz valandos ir 10min... Man dar savaitgalis  :yahoo: 

Mumiui geru mokslu ;)

Kuom gi Grikis nusikalto, kad i svecius nejo?

Ozis tikrai, kad kulturingas dukejas :D

p.s. idomu is kur UK gaut ukisko muilo?  :hmm:​ 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Jau pirmadienis :lol:

Ačiū, Aist, gerai  pailsėjau.Gal 21 val į lovą kaip akmuo įkritau :blush-anim-cl: , o 5 ryto jau žvali atsibudau. Geriu kavą ir su šunimis šoku į trasą.

Gerų Mumiui mokslų :4u:

Azų, bandyk nupūsti silpnu Fairy tirpalu.Tik nepadaugink, nes plovikliai labai šarmina substratą.Aš su Fairy tirpalu labai sėkmingai naikinu amarus ir kolorado vabalai užtikrintai  nuo jo dvesia. :lol:

O aš pasigedau Nikitos su šeimininke. Tikiuosi mergaitės nesusirgo ?

Kaip Gufio akelė?

Dirbantiems geros savaitės, ligoniukam greito pasveikimo, pasiliekantiems namuose gero poilsio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 sausio 2017 - 05:56

Rimtai jau pirmadieniš!

dd217e6310cd638b7c33daf126f2c0e0384.jpg Nieko nežinau aš likšliu šekmadienį neišiu į pirmadienį per šunki diena :)0843a32ec20fea726e3bc5bad8f12753293.jpg

Atsakyti

Sveikos

Busy - a galima bus šiandien vakare ataiti vonios žiūrėti? Vakar tik pasigyriau kad nieko neveikiu ir tuoj atsirado veiklos, vakare parėjau ir tik lovon griuvau :)

Grikio neskriaudžiau šeštadienį, Kruopą tašėn dėjau kad pas tėvukus anksčiau nunešti tai baltapilvis sofos kamputyje susigūžė, galvą užsidengė kad tik mamka jo tašėn nedėtų, tai gaila pasidarė ir palikau namie kol pietus pagaminsiu. Kol parduotuvėn subėgiojau tas mano bailiukas į strlrioką puolė ir mn parėjus jau saugojo duris kad mamka be jo neišsprūstų :)

Labas rytas, tetos. Ir visai aš ne bailiukas, nėr ko mamkai vienai be manęs vaikščioti

20170130_055701.jpg

Atsakyti

Tu, Grikeli, pasislėpk, kaip aš.Niekas neras, niekur neišneš :didis:

O Grikis iš kur paimtas? Nes sprendžiant iš jo baimių, praeitis buvo sunki.

Giliukas, kaip visada savo stiliuje :oro_buckis:

bf88c58d34b9.jpg

Atsakyti