Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Pridaviau katytes. Baltoji man gerai nuleido kraują.. išsprūdo dedant į boksą.  Kraujo tiek, kad net MB siūlėsi pavairuoti. Nuplėšė vieną roletą tam kambary. Bandė lipti siena. 

Atsakyti

Šponkuti - arši baltoji  :blink: 

O aš, štai

20181105-210622.jpg

Sumedžiojau

20181105-210650.jpg

Pelikę

20181105-210648.jpg

Vėliau dar vieną pagavau

20181105-211605.jpg

Bet šitos nerodysiu, sau į dėžikę įsidėsiu

20181105-211632.jpg

Atsakyti

Šponkiuk, gydyk žaizdas. O jei baltoji arši ir nesijaukina , teks ją paleist gyvent laukinuke. 

Juma kokia daili mergytė auga. Magnuna, Grikiui suradai draugę, dabar reikia Kruopai draugą rast.  :D

Čiją kol mūsų nėra prižiūri tėvai Šiauliuose. Vakar atsiuntė foto, kad nepamirštume :

325607-F8-B6-AB-4-A79-85-FF-25-A3473-C5-  

Ainu palikta namie, kas dieną jos pažiūrėt/pamaitinti/išvalyti wc ateina kaimynė. Na, rytoj jau katę pamatysime. Facebook perskaičiau Jurgos Baltrukonytės postą apie keliones ir šiuo metu jis man toks taiklus pasirodė, kad noriu ištraukomis pasidalinti su jumis. 

"Dvi gražios dienos

Ta diena, kai pradedi krautis lagaminą ar kuprinę, yra nuostabi. Svajoji apie vietas, kurias pamatysi, nuotykius, kuriuos patirsi. Sapnuoji laisvės jausmą. 
Keliaujant yra visko nutikę. Gerų, sunkių ir linksmų dalykų.

Kelionės tuo ir žavios, kad atsiduri už komforto zonos, susipažįsti su naujais žmonėmis, patiri daugiau adrenalino nei prie darbo stalo ar gulinėdamas gerai pažįstamame Nidos paplūdimyje.
Tos vietos, kur nukeliauji ieškodamas nuotykių, gali būti net šimtą kartų negražesnės už berželių mišką, kuriame auga raudonikiai, lubinų pievas, saulėlydžio nuspalvintus Vilniaus bokštus.
Tos vietos gali būti pilkos, pavojingos, šaltos, bet vis tiek labai reikalingos.
Kartais naujas šalis įsimylime taip nepaaiškinamai, tarsi į žmonas paėmę pilką pelytę, kai aplink pilna puošnesnių damų su pūstais sijonais ir palmių lapais vietoj vėduoklių.

Mes visi juk mylime ne vaizdus. O jausmus.
Ir kelionėse ieškome ne aukščiausių kalnų ar stipriausio krioklio. O savęs.

Antra stebuklinga diena - kai po kelionių grįžti namo.
Grįžęs nusiauni batus, įlipi į vonią, apžvelgi nelaistytas gėles, kurios nuvyto, kol basteisi po pasaulį, dulkėtą palovę, vaizdą pro langą.
Ir pajunti, kad tas savęs ieškojimo jausmas, kaip gudrus katinas, jaukiai susirangęs tupi ant tavo mylimiausio krėslo namie. 
Bet tuoj ateis metas, kai krėslas ims spausti užpakalį, darysis per ankštas, o vaizdas pro langą atrodys pilkas ir nuobodus, tada užsidėsi rožinus akinius ir vėl pradėsi dairytis, kur tas lagaminas, ir gal metas nuo jo nuvalyti dulkes. "

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 05 lapkričio 2018 - 22:41

Labas rytas :4u:

Suskaičiau Aist postus ir diena nebe tokia niūri atrodo.

O po Magnunos foto reportažo regis net saulė nušvito.Smagi mergytė auga, duoda vėjo seniams :lol:Šponkiuk,kaip nemalonu, bet ką daryti  laukiniam nemylėtam padarui?Reikia kažkaip gintis :unsure:

Atsakyti

Merginos, kuo patepti pirštą, kuris visas ištinęs ir pilnas įkandimo žymių? Jau  vakar buvo smagu, kai nuo kito, mažiau patinusio turėjau nusiimti žiedą. Vyniojau siūlą, iš skausmo puškavau, bet nusiėmiau tą žiedą. Apie miegojimą max 3,5h nenoriu net pagalvoti. Gal neužmigsiu darbo vietoj :D

Atsakyti

Dabar čia skaitinėju, o tai čia nuo stabligės gal reikia man jau skiepytis?

Atsakyti

Šponkiuk, ko gero stabligės skiepas nepamaišytų. Veiks 10 metų. Tepk antiseptikais ( betadin tepalu). Jei negerės, aš tepčiau antibiotikų tepalu ( baneocin). Pastarasis receptinis. 

Atsakyti

Paklausiau vyro kokius man ten skiepus darė, prieš kelionę į Indiją, tai prieš 8 metus turiu skiepą nuo stabligės. 

Atsakyti

Labos  :4u:

Šponkiuk  :4u: Būsi kovų veteranė  :rolleyes:

Aist, na, ir kaip trečiasis Egipto išbandymas?

Magnun, Juma kokia medžiotoja :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 06 lapkričio 2018 - 10:11

Sveikutės, trumpai įšokau, Šponkutį ateičiai ir kitom, įkandus, įdrėskus katei reikia iškart pamerkti į l. stiprų druskos tirpalą ir palaikyti 10-20 min. tada netinsta :4u:   O dabar jau teks laukti,

Atsakyti

Šponkuti - linkiu kad pirštas greit atgautų pirmines apimtis  :4u:  :4u: 

Erendira - ugu, medžiotoja mažoji, seniai sugulė į guolius miegoti, o Juma puolė pelių armiją dresuoti, lakstė įsikandus, gerkliniu balsu nei tsi kniaukė nei tai stenėjo, kikenau ant sofos susirangius. Ji ir šiaip daugybe intonacijų kniaukti moka - turi savo nuomonę kiekvienu klausimu  :) 

Aist - kaip ir užteks draugų namuose  :D  Kruopa su Grikiu kaip nors Juma pasidalins, jeigu dar vieną draugą užveisti - jau man pačiai tektų iš spintos kraustytis ne ir Juma spinton jau susikraustė. 

Kruopa su Juma pavaiko viena kitą, Kruopa kartais priėjus Jumą paprausia bet artimesnių žaidimų nenori, būna kad ir apšnypščia įsilinksminusią mažąją. Manau labiau draugaus kai Juma paaugs. 

Čija su kvietku kad dailiai atrodo  :)​ 

Ilsėjaus po medžioklės

20181105-191623.jpg

Atsakyti

Aist, lauksim pasakojimo. Tikiuosi trečias kartas be "faraonų" ligos :)

Atsakyti