Pridaviau katytes. Baltoji man gerai nuleido kraują.. išsprūdo dedant į boksą. Kraujo tiek, kad net MB siūlėsi pavairuoti. Nuplėšė vieną roletą tam kambary. Bandė lipti siena.
Šponkuti - arši baltoji
O aš, štai

Sumedžiojau

Pelikę

Vėliau dar vieną pagavau

Bet šitos nerodysiu, sau į dėžikę įsidėsiu
Šponkiuk, gydyk žaizdas. O jei baltoji arši ir nesijaukina , teks ją paleist gyvent laukinuke.
Juma kokia daili mergytė auga. Magnuna, Grikiui suradai draugę, dabar reikia Kruopai draugą rast. ![]()
Čiją kol mūsų nėra prižiūri tėvai Šiauliuose. Vakar atsiuntė foto, kad nepamirštume :
Ainu palikta namie, kas dieną jos pažiūrėt/pamaitinti/išvalyti wc ateina kaimynė. Na, rytoj jau katę pamatysime. Facebook perskaičiau Jurgos Baltrukonytės postą apie keliones ir šiuo metu jis man toks taiklus pasirodė, kad noriu ištraukomis pasidalinti su jumis.
"Dvi gražios dienos
Labas rytas
Suskaičiau Aist postus ir diena nebe tokia niūri atrodo.
O po Magnunos foto reportažo regis net saulė nušvito.Smagi mergytė auga, duoda vėjo seniams
Šponkiuk,kaip nemalonu, bet ką daryti laukiniam nemylėtam padarui?Reikia kažkaip gintis
Merginos, kuo patepti pirštą, kuris visas ištinęs ir pilnas įkandimo žymių? Jau vakar buvo smagu, kai nuo kito, mažiau patinusio turėjau nusiimti žiedą. Vyniojau siūlą, iš skausmo puškavau, bet nusiėmiau tą žiedą. Apie miegojimą max 3,5h nenoriu net pagalvoti. Gal neužmigsiu darbo vietoj ![]()
Dabar čia skaitinėju, o tai čia nuo stabligės gal reikia man jau skiepytis?
Šponkiuk, ko gero stabligės skiepas nepamaišytų. Veiks 10 metų. Tepk antiseptikais ( betadin tepalu). Jei negerės, aš tepčiau antibiotikų tepalu ( baneocin). Pastarasis receptinis.
Paklausiau vyro kokius man ten skiepus darė, prieš kelionę į Indiją, tai prieš 8 metus turiu skiepą nuo stabligės.
Labos ![]()
Šponkiuk
Būsi kovų veteranė ![]()
Aist, na, ir kaip trečiasis Egipto išbandymas?
Magnun, Juma kokia medžiotoja ![]()
Sveikutės, trumpai įšokau, Šponkutį ateičiai ir kitom, įkandus, įdrėskus katei reikia iškart pamerkti į l. stiprų druskos tirpalą ir palaikyti 10-20 min. tada netinsta
O dabar jau teks laukti,
Šponkuti - linkiu kad pirštas greit atgautų pirmines apimtis
Erendira - ugu, medžiotoja mažoji, seniai sugulė į guolius miegoti, o Juma puolė pelių armiją dresuoti, lakstė įsikandus, gerkliniu balsu nei tsi kniaukė nei tai stenėjo, kikenau ant sofos susirangius. Ji ir šiaip daugybe intonacijų kniaukti moka - turi savo nuomonę kiekvienu klausimu
Aist - kaip ir užteks draugų namuose
Kruopa su Grikiu kaip nors Juma pasidalins, jeigu dar vieną draugą užveisti - jau man pačiai tektų iš spintos kraustytis ne ir Juma spinton jau susikraustė.
Kruopa su Juma pavaiko viena kitą, Kruopa kartais priėjus Jumą paprausia bet artimesnių žaidimų nenori, būna kad ir apšnypščia įsilinksminusią mažąją. Manau labiau draugaus kai Juma paaugs.
Čija su kvietku kad dailiai atrodo
Ilsėjaus po medžioklės

Aist, lauksim pasakojimo. Tikiuosi trečias kartas be "faraonų" ligos ![]()