Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erendira, pilvai ramūs, galvos pailsėjusios, akys povandeninio grožio prigėrusios. Žodžiu, kai nieko labai nesitiki, būna puikiai.  :D

Atsakyti

Na, ir smagu :) erai, kai gaunasi geriau, nei (nesi)tiki  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 06 lapkričio 2018 - 12:13

Sveikos,

Įkišus nosį supratau, kad nebesilankiau pas jus beveik savaitę... Esu užsiknisus ir uždususi savo voverės rate. Tikiuosi, po mėnesio jau bus lengviau.

Labai smagu dėl meilės ir draugystės pas Magnuną :wub:  ir liūdna dėl kovų pas Erodę. :bash:

Šponkiuk, oho, koks aršus tavo grobis. :huh2:

Pas mus reikalai tokie: susiradau katiną tarsi sau, bet realiai jis yra vaikų. Aš jam mažai įdomi. O va su vaikais žaidžia, miega, leidžia tampomas, maigomas ir trypiamas. Prieš porą dienų mačiau, kaip mano trimetis per jį perrideno 75cm diametro gymnic kamuolį. Ir nieko - katinas liko gulėti kaip gulėjęs! :blink: Ir vis tiek pas juos eina ir šalia jų gulasi.

Priedas  IMG_7720s.jpg   338,67KB   0 Parsiųsta kartų

Užtat Mikutė visada ateina pas mane pasimurkstyti. :angel_not:

Atsakyti

Lapyn, įmesk ir čia Kijevo vaizdų (aišku ir katinų)

Atsakyti

Lapynas, pas tave tikras aristoKatas  :D

Atsakyti

Kaip tai nebus konservų?

20181029-194124.jpg

Atsakyti

Nu labai pavargau tv žiūrėdama

[URL=http://www.part.lt/perziura/e166fdc4aea8b372d2220abcda4a94a7183.jpg]e166fdc4aea8b372d2220abcda4a94a7183.jpg[/URL]

Bet Kūgis jau visas Kūgelis :D

Atsakyti

0d29e193eede.jpgMieli kolegos,reikia mokėti pažiūrėti mamkai tiesia į dūšią, ir tada viso pasaulio guliašai bus jūsų.Jei patiems neišeina, galiu pravesti mokymus girl_dance.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 lapkričio 2018 - 19:36
Šiandien nemylių katinų. Kugis trečią dieną nebeėda konservų. vaistus vėl turiu grūst į gerklę. tai reiškia aršų drąskymasi ir kandžiojimasi. dar daugiau pirštų dabar skauda. tuoj pratrūksiu.
Atsakyti

Sveikos,

Gieliux, atsakau į Tavo klausimą - ten (nuotraukoj) mūsų virtuvėlė  :D  tikrasis mano darbo stalas atrodo taip  :oh:  :oh:  :oh: 

29axrlx.jpg

o čia į temą 

2sadtoy.jpg

Atsakyti

Šponkiuk,kaip tavo fronte reikalai? Kaip ranka? Kaip Kugeliukas?

Jau tos aksominės Nikutės aušys :wub:

Atsakyti

Šponkiuko užsakymu... Šiek tiek Kijevo  :)

Šio ryto rūkai kaimynystėje...

Priedas  IMG_7775s.jpg   406,17KB   0 Parsiųsta kartų

...ir smogas (į centro pusę)

Priedas  IMG_7777s.jpg   565,34KB   0 Parsiųsta kartų

Mėnesio senumo saulėlydis

Priedas  SaulelydisKijeve1s.jpg   365,29KB   0 Parsiųsta kartų

Ir truputis istorinių nuokrypių: vaizdas į Puodžių-Odminių kvartalą ir viršutinį Kijevą nuo Pilies kalno, ant kurio LDK valdymo laikais stovėjo lietuvių gynybinė pilis. Pati pilis buvo medinė (akmuo šiame regione sunkiai pasiekiamas), todėl ištobulėjus artilerijai prarado funkcionalumą, buvo užleista ir supuvo.

Priedas  Kijevo panorama nuo pilies kalnos.jpg   507,04KB   0 Parsiųsta kartų

Katinų foto tuo tarpu neturiu. Kai turėsiu - pasirodysiu.

Atsakyti