Colomba, a ką, augint nori?
neeeeeee, nors balkono nuo to karto neatidarau, bijauuu
Šponkiau, ojeeei, laikykites visi
Lisitėjos pkuotieji kaip visada puikiai atrodo ir gyvenimu besidžiaugiantys. Maniškiai sužinoję, kad kasdien guliašiukai, įsižeistų ir pas Lisitėją išsikraustytų.
Pas mus guliašiukai būna net tris, o kai aš namuose būnu ir keturis kartus per dieną.Čia mažoji barakuda mane taip išaauklėjusi.Negaliu nieko padaryti.Tik pažiūriu į tas liūdnas akis, ir rankos pačios tiesiasi link šaldytuvo.O jei dar išgirstumėte kaip ji moka šnekėti, ypač kai guliašo nori.Vnž. visai užlipo ant galvos.
Tik niekam nesakykit,kokia mamka šiaudadūšė, nes manau ne vienas katinas pas mane atvyktų gyventi.Dabar kai atšalo, tai gyvulių neužkišu, vis alkani ir alkani ![]()
Rainiukui sveikatos debesys, Šponkiukui vienas
Šlapdriba pas mus, per patį slidumą darbe buvau
Sveikos.
Šponkiau, laikykis.
kad greičiau tas laikas ateitų, kai galima bus satelitą nuimti.
Lisitėja minkštaširdė
Nors Ainu seniau kaip skaniukus gaudavo retkarčiais Royal meinams. Dabar, žiūriu, taip įgūdo visų šeimos narių prašyti to Royalio, kad įprastinis sausas Taste'as praktiškai ėdamas tik iš bėdos naktimis.
Ką veikti apniukusį lapkričio vakarą? Laukti draugų, orkaitėje kepti kugelį, pjaustyti lašinukus su svogūnais padažui.

Šponkiuk
tikiuosi, pilvas sugis be komplikacijų. O Rainiui kantrybės.
Aist nardo svogūnuose. ![]()
Ką čia dar gero nuveikus? ![]()
IMG_8239s.jpg 380,68KB
0 Parsiųsta kartų
Aist
Šponkiau, o kaip Kugis? Vaistus dar gauna?
Kugis nieko gero, dar gauna dviejų rūšių vaistų, bet be pokyčių, liks toks koks yra. Dar 4 dienoms turiu tablečių, tada važiuojam pas gydytoją ir spėju tai bus gydymo pabaiga. Tada liks kastraciją atlikti ir bandyt dovanot, bet šansų bus mažai, jie nėra meilus rankinis katinas. Mėgsta ateiti, atsigulti ant kojų, bet jei pradėsi glostyt susierzinęs išeis.