Mokslinčius ![]()
Geri pacukai mutantai
Ir visai nebaisūs ![]()
Juma galvota panelė, susirado didelį draugą ir šildosi ![]()
Buvau pas vet. su puse katinų
Kugiui nebeduosim jokių tablečių, gal užaugs katinukas. Va pelės steroidinės didelės, o va kačiukas ant steroidų atvirkščiai, vis dar pusiau pūkuotas 6 mėn kačiukas
O Rainiui-toršerui suleido ilgo veikimo vaistų ir jei viskas ok, kitą savaitę nuimu lempą.
Sveikos visos.
Setuką su garbiu gimtadieniu!!! Kad kuo ilgiau būtų sveikas ir puikus bičiulis Lisitėjai.
Molis, ko gero, namie daugiau būna, atšalus orams, kad nuotraukų oranžinio katino atsirado daugiau.
Magnunos kompanija, panašu, kad ir toliau gražiai sutaria.
Šponkiuko fronte džiugu, kad viskas geryn.
Mane vakar Čija išgąsdino. Lauke vaikščiojant žaidė su pagaliu ir staiga nei iš šio, nei iš to pradėjo klykti. Pribėgau, matau - malka styro iš šuns nasrų. Vienas galas lauke, kitas - kažkur gerklėje įsmigęs kaip durklas. Staigiu judesiu ištraukiu pagalį. Čija, mano šiaip jau ypatingai kantri skausmui šunė, rauda, dreba, kosčioja ir krato galvą. Bandau išžiodžiusi pamatyti žaizdą, kraujuoja kažkur giliai, šūdą ten kažką pamatysi ( per snukio ilgį matau tik juodą tunelį ir kraują). Skambinu veterinarams. Viena klinika pasiūlo priimti po kelių valandų ( dėkui, ne, negaliu tiek laukti, mano garbanotai senai bičiulei gresia skausminis šokas). Ritos Žilinskienės klinikoje atsiliepė vaikinukas, sako, atvažiuokit, bandysim priimti tarp pacientų. Mano nuostabai, pasakius Čijai "važiuosim pas veterinarę", šuo šoka į mašiną ir susirangiusi ant kilimėlio nebeinkščia. ( Nors įprastai frazė "važiuosim pas veterinarę" būna palydima šuns ryškiu nepasitenkinimu ). Rita mus priima po penkių minučių nuo atvykimo į kliniką. Duoda šunei lengvą narkozę, neša į operacinę. Grįžusi pasakoja, kad minkštojo gomurio žaizda nemaža, bet siūti nereikia, taip pat sužeistas apatinio žandikaulio sąnarys iš gerklės pusės. Atneša vaistų nuo skausmo kitai dienai, antibiotikų penkioms dienoms. Nešuosi narkomanę šunę į mašiną ir džiaugiuosi, kad ne rotveileris pas mane. Tik 15 kg suglebusio kūnelio iškištu rožiniu liežuviu. 15 kg man brangiausio šuns pasaulyje. Šiandien Čija jaučiasi neblogai. Ėda. O skylė gomuryje, tikiuosi, sklandžiai gyja. Po truputį.
Na ir nutiko Čijai,net nepagalvotum,kad taip gali būti :blink:Kaip vis dėl to gera,kai visos klinikos vietoje,Nereikia,kaip man iš kaimo toli trenktis.Nors kai tokia bėda, tai ir tas 100 km smulkmena.
Taip, Molis dabar naminis katinas.Vakar buvo nutaręs pabūti kieminiu katinu, tai po pusvalandžio baubė kaip sirena.Šaltis ne brolis, nepasiginčysi su juo.
Magnunos panas pirmą kartą matau vienoje vietoje ![]()
Šiandien šv.Andrejus, arba saulės grįžtuvių laukimo pradžia.Ne aš sugalvojau, čia kalendoriuje įskaičiau.
Rytoj laisvadienis, kalėdinį vainiką kabinsiu,bandysiu su tamsa kariauti
.Visiems geros dienos