Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas. 

Na, labai suderinta Kalėdinė Lisitėjos kompozicija.  :super: 

Rapolas išvarė į savivaldybės posėdį, kur miesto jaunimas visą dieną kažką svarbaus svarstys. 

Mes su vyru Bohemian Rapsody filmą ką tik žiūrėjom. Labai patiko. Ypač dėl man labai patrauklaus dantisto - būgnininko ir puikios kačių vaidybos.  :hihihi: 

Atsakyti

Mes su vyru Bohemian Rapsody filmą ką tik žiūrėjom. Labai patiko. Ypač dėl man labai patrauklaus dantisto - būgnininko ir puikios kačių vaidybos.  :hihihi:

Mudvi su Rut pažiūrėjom  :D 

kates ir aš užskaičiau :)  Ir gerokai apsižliumbiau  :unsure:  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Aha, buvo jautrių vietų.  :B 

Kai baudos kvitą suėda katė:

5100-DFCA-9-D95-459-F-AB3-B-A6-B19688660

Jogos katės poza tykiai sningant:

4-A57-DA2-D-2345-47-E7-AC43-D1-F1-D71-F0

Kai nuvalyti tik laiptai, toliau eiti baltaletenei nepavyksta ( ei, darykit ką nors, dvikojai!):

8-EA102-AA-8-FAB-4-DB4-9603-A4-E2-F533-E

749-EC026-31-D4-48-F5-92-E9-BF44-AC5-EB9

Atsakyti

Sninga ir pas mus.Šunys sniegu džiaugiasi, o pūkiai niekaip nesupranta, ko tie durneliai voliojasi  ir laksto po kiemą.

Aš su drauge pirmadienį eisiu į B.Rapsodiją.Queen'ai mano mylima grupė, o Bochemiška rapsodija klausomiausias gabalas.Nuoširdžiai gaila,kad nebuvo galimybių šios grupės pamatyti gyvai.Eisiu Kalėdinio vainiko puošti,ilgėsiančios dienos laukti

Atsakyti

O mes dirbome,dirbome ir padirbome.Štai koks rezultatas,lauksime švenčių..a2b519921e62.jpgc6c314e481ec.jpg

Atsakyti

Grinčas

20181202-115150.jpg

Atsakyti

Lisitėja, šaunuolė, pasipuošusi jaukiame prieškalėdiniame laukime.  :4u: 

Grinčas  :D  :D  :D 

Ainu nesidžiaugia sniegu visai. Sugadintas laukas ir tiek.  :rolleyes: 

FBC7-ADAB-D874-420-C-978-A-578-EB20-A0-E

8-A3-F838-C-C305-4641-AADF-B939-E79-C4-B

Atsakyti

Ainu kaip damutė, jau nešlaps kojukių.Įdomu,kaip ji jaustųsi savo protėvių tėvynėje?

Moliukiu sniegas nebaisus,bet mažoji visa savo esybe rodo nepasitenkinimą.Jau tokia tokiomis akimis į mane žiūri, atrodo liepia visą kiemą nutirpinti :lol:

Pirmą kartą matau kalėdiškai nusiteikusį katiną  :wub:

Taigi šiandien Adventas prasideda,nebeilgai liko laukti saulytės sugrįžimo.

Atsakyti

Ainu kaip damutė, jau nešlaps kojukių.Įdomu,kaip ji jaustųsi savo protėvių tėvynėje?

Šakės jai būtų.  :rolleyes: 

Atsakyti

Kukulis

20181202-203208.jpg

Atsakyti

Tas pats Kukulis

https://youtu.be/2ELXMPUjjCU

Atsakyti

Abiem katėm parodžiau Kukulį ir pasakiau - mokykites. Aga......jooooio :D iš akių išskaičiau - pasvajok

Atsakyti