Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Na mano istorija nelabai laiminga. Prieš trejus metus kažkur aš jūsų tarpe buvau kartu su Toniu. Baltu katuku su rudais plėmais. Buvom priglaudę iš gatvės Anglijoj gyvendami. Deja, neilgai teko džiaugtis, tik metus. Tada atsitiko nelaimė ir nepavyko išgelbėt katuko. 

Šita gražuolė atsirado po dviejų kažkur metų gedulo, šią vasarą grįžę namo į Lt gyventi  paėmėm iš vyro giminių, iš kaimo, krūvos katinų ir katyčių, kažkur trijų-keturių mėnesių amžiaus. Mažiukė turėjo ausų erkučių tiek kad jau ne tik ausys buvo murzinos, išgydėm, išsikankinom ir dabar va gyvenam (3*tfu) be ligų ir laimingai Kupiškio rajone, kaime. Mergikė į lauką neina, naminukė. Bijau išleist, kad vėl neatsitiktų kokia nelaimė. O ir vyrukų draugijos nesinori sulaukt. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina1985: 30 sausio 2017 - 15:08

Laba, Lina  :4u: 

Gaila Tonio, pamenu...

Graži šita Braškikė :wub:  bet nedelskit, sterilizuokit, pašauks gamta, nenusaugosit, paspruks... o paskui tuntas mažiukų. Gražu, aišku, bet tieek jų bus už maždaug 2-3 mėnesių... vėl pilni konteineriai, užpakuotos dėžės, užrišti maišeliai ant prieglaudos vartų :(

Mano Bižūncia ir ta ištaiko vis į medį iš namų pabėgti, nors gamta nešaukia ir saugom duris ir langus.

Prigąsdinau ania?  :rolleyes:  :D 

Atsakyti

Sveikos,

Prisiduodu, kad esu ir kad gyva sveika :) Sukrito truputį reikalų, net ir skaityti nelabai yra kada.

Bučkis Ainu, Grikiui, Giliukui ir kitiems smagiesiems kailiukams :wub: 

Linkėjimai nuo rytais kniaukiančios Mikos ("Žaisti! Žaaaaisti! Kur mano plunks-ne-lės???") ir nuo tyliosios Tytės ("O aš graži ir be rėkavimo").

Tas Tytės guoliukas visai neblogas

66bc25863baeaf022243a5945f826057239.jpg

Atsakyti

Lapyn, Mikutė darosi vis "akivaizdesnė" kacka, ar teisingai matau?  :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Lina thank_you2.gif už prisistatymą.Dar nebuvau čia prisijungusi, tai jūs man naujos.Dėl sterializacijos tikrai pagalvokit. Neišlaikysit, ištrūks, o po to vėl krūva kačiukų. Na pati supranti. :blink: Tokia graži panelė, negadink jai figūros su tais vaikais.

Jei teisingai supratau, Mika namuose visiškai įsigyveno :4u:

Atsakyti

Aha, Mika akivaizdėja. Ypač tada, kai nori žaisti arba laukia vakarinio guliašėlio. :) Kartą buvo taip įnikusi į guliašėlį, kad net davėsi mažiaus priliečiama :D  Nors šiaip tai bailiukė. Būtumėte girdėję, kokiu balsu rėkė, kai dukra rūsy netoli jos įsijungė dulkių siurblį! Perrėkė net rėksnį siurblį. :D  Tiesa, dar atsimojuoja letena nuo Tytės, kai ta lenda žaisti netinkamu momentu. Taip atsimojuoja, kad Tytė paspaudus uodegą traukiasi. :huh2: 

Atsakyti

Žinai, Lapyn, visai gerai sakyčiau :) Ypač žinant, kad pas mane iš 4 vnt normaliai draugauja ir sutaria tik 2  :rolleyes: 

Atsakyti

Na, Tytė iš prigimites patiešna. O Miką rinkausi irgi iš dalies dėl draugiško charakterio. Bet pasirodo, net angelėliai turi savo svarią nuomonę :D

Atsakyti

Tiek daug rašiau ir prapuolė viskas. Ufff.... Vienžodž, sterilizuosim be klausimų ir be ginčų. Miciukas baisiai mėgsta daryt tvarką, prižiūrėt visus buities darbus ir nieko nebijo, bei daug kalba-treška. Pavalgyt irgi mėgėja. Šunį apvalgo. Keletas nuotraukyčių iš mūsų gyvenimo susipažinimui Tik atsivežus namo pozuoja pamaiva Priedas  File_000.jpeg   172,02KB   0 Parsiųsta kartų Skaitytoja Priedas  File_003.jpeg   79,17KB   0 Parsiųsta kartų Net didžiausi priešai tampa draugais dėl tokio reikalo. Priedas  File_002.jpeg   137,39KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

truputi mažiukės žaidimo

https://instagram.com/p/BP5KeuMBkKf/

Atsakyti

Lina, tavo Miciukė labai panaši į mūsų Kauku.. Jau Vaivorykštėj.  Bet tik šilčiausi atsiminimai apie ją.

Atsakyti

Lina - sveika pas mus sugrįžusi :4u: Braškytė-Micytė tikra gražuolė  :wub:  o mažiukė kokia dailutė pamaiva  :wub:  ir matau amsintį draugelį didelį turi  :D  norim dar nuotraukų  :D 

Lapyna - smagu, kad Mikutė akivaizdėja :D o guoliukas atrodo mažokas, kaip gi Tytė jame susirangydavo  :) 

Atsakyti