Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Trumpam įlendu. Aš in, jei Aistė įleis į namus  :D 

Nuotraukos visų nerealios. Bet Magnunos porelė tiesiog tobula.  :wub: 

Atsakyti

Sveikos, prisiduodu gyva ir vis dar laukime...:(

Aist ten mano mažiausia- Ugnytė :wub: 

Na Magnunos duetas nereaus kasdien įlendu pasisemti šilumos

Čijai :4u: 

Ainu labai gražiai prie vyno taurės...kaip[ norėčiau ir aš penktadienį in.....deja ne :cry2: 

Dar patiko Rainio gulėjimo ypatumai

O ZZundyte negaliu atsigrožėti...mano skonio katė, beje o kur didžioji Zundytė prapuolus?

ir kažkas į temą, vakar bandžiau fotkinti eglutę nurengė greičiau nei baigiau tvarkyti "foto studiją"  :lol: 486cd960ea606de8eac5119b3c64ed86486.JPG

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2018 12 11, 18:17)
Šį penktadienį vakare vyras bus išvykęs, tai ta proga gal yra norinčių pas mane namuose kartu pabūti? Tarkim, 19 val. Vakarienę sukomponuočiau, mini židinį užkurčiau, karšto vyno pasiūlyčiau.  biggrin.gif Kas in?  </p>

Labai norėčiau su jūsų šilta kompanija artimiau susipažinti, bet rytoj vyrą operuoja, o penktadienį dar po jo lankymo ligoninėje turėsiu vyresnėlės Kalėdiniame klasės susitikime pabūti unsure.gif
Atsakyti

Mažule - sveikatos vyrui  :4u:  bus dar progų susitikti  :)​ 

Atsakyti

Sveikos

Noriu inn, jei bosas išleis. Čijai daug daug sveikatos.

Nurenginėtojas geras Diinkos :D

Tikrai Zundytė kažkukr prapuolus :/

Aaaaaaaaaa

[URL=http://www.part.lt/perziura/bb6820765752f97ff33a9be496ca392d553.jpg]bb6820765752f97ff33a9be496ca392d553.jpg[/URL]

Atsakyti

Zunda žvakeles saugo kaip kokia Liucija. O tai dabar ne 2 iš 4 žvakių reikia degti? Aš kažkaip suskaičiavau, kad buvo 2 advento sekmadieniai ir dar 2 liko iki Kalėdų. Tai deginu 2 žvakes. Ar aš čia kažkaip ne taip skaičiuoju? 

Tu skaičiuoji teisingai.Čia aš žvakes kūrenu neteisingai.Tiesiog trys atrodo geriau,nes keturios vienoje vietoje atrodo kaip kapinės.

Vaje,kiek su keriukais rūpesčio.

Mažule, sėkmės tau,beslaugant šeimos galvą.Nepergyvenk,bus progų susibėgti,gal net vasarą pas Diinką susimatysime.

Surgos mimika iškirto :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 12 gruodžio 2018 - 20:03

Kaip  malonu  , Mergaitės  , kad  jums  rūpi  , bet kur  aš  prapuolus  ,o man  darbe  užkrovė  pavadavimą  ,tai  visas  gyvenimas  sustojo : darbai  namie, dovanų  darymas (deja  šiemet  jūsų  nepradžiuginsiu ,kad  ir  kaip  norėčiau), ir  bendravimas  su jumis, nors  perskaitau  viską... Nuotraukos  visų  labai  nuotaikingos, bet jau  Magnunos  porelė  tai  nugriuviminė!

Čijai  sveikatytės!

O dabar  lekiu  į  darbą, išeinu - dar  tamsu, grįžtu - jau tamsu!Geros  dienos!

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u:

Taip ir supratau,kad didžioji Zundytė darbais apkrauta,gal po švenčių pasibaigs darbų  maratonas.

Diinkos išdykelis :oh:

Atsakyti

f95ae8efb54e.jpgSakykit,kaip man gyventi šiuose namuose,kai net didesnio pufo nenuperka?Visai netelpu ,tiksliau sakant uodega netelpa :bis

Atsakyti

Zundyte - smagu, kad pasirodei  :4u:  tvirtų pečių atlaikyti užgriuvusius darbus  :4u: 

Lisitėja - vaje kaip gi taip Moliukas normalaus pufo prigulti negali  :blink:  netvarka visai  :D​ 

Atsakyti

Mazule, stiprybės!

Zundytei linkiu sėkmingai atlaikyti darbo maratoną.

Na, o aš vakar sugalvojau, kad iš visos senos turimos technikos ir kitų reikmenų galiu paleisti paprastą (iš techninės pusės) akvariumą ir neišleisti nei 1€. 

4h darbo rezultatas 

20181212-182833-01.jpg

20181212-190938-01.jpg

20181212-212151-01.jpg

20181212-212142-01.jpg

Atsakyti

Tobula,talentas :clap_1: O kur žuveliokai?

Atsakyti