Trumpam įlendu. Aš in, jei Aistė įleis į namus
Nuotraukos visų nerealios. Bet Magnunos porelė tiesiog tobula.
Sveikos, prisiduodu gyva ir vis dar laukime...![]()
Aist ten mano mažiausia- Ugnytė
Na Magnunos duetas nereaus kasdien įlendu pasisemti šilumos
Čijai
Ainu labai gražiai prie vyno taurės...kaip[ norėčiau ir aš penktadienį in.....deja ne
Dar patiko Rainio gulėjimo ypatumai
O ZZundyte negaliu atsigrožėti...mano skonio katė, beje o kur didžioji Zundytė prapuolus?
ir kažkas į temą, vakar bandžiau fotkinti eglutę nurengė greičiau nei baigiau tvarkyti "foto studiją"
Zunda žvakeles saugo kaip kokia Liucija. O tai dabar ne 2 iš 4 žvakių reikia degti? Aš kažkaip suskaičiavau, kad buvo 2 advento sekmadieniai ir dar 2 liko iki Kalėdų. Tai deginu 2 žvakes. Ar aš čia kažkaip ne taip skaičiuoju?
Tu skaičiuoji teisingai.Čia aš žvakes kūrenu neteisingai.Tiesiog trys atrodo geriau,nes keturios vienoje vietoje atrodo kaip kapinės.
Vaje,kiek su keriukais rūpesčio.
Mažule, sėkmės tau,beslaugant šeimos galvą.Nepergyvenk,bus progų susibėgti,gal net vasarą pas Diinką susimatysime.
Surgos mimika iškirto ![]()
Kaip malonu , Mergaitės , kad jums rūpi , bet kur aš prapuolus ,o man darbe užkrovė pavadavimą ,tai visas gyvenimas sustojo : darbai namie, dovanų darymas (deja šiemet jūsų nepradžiuginsiu ,kad ir kaip norėčiau), ir bendravimas su jumis, nors perskaitau viską... Nuotraukos visų labai nuotaikingos, bet jau Magnunos porelė tai nugriuviminė!
Čijai sveikatytės!
O dabar lekiu į darbą, išeinu - dar tamsu, grįžtu - jau tamsu!Geros dienos!