Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kaip gera turėti draugą,

20181209-165753.jpg

Su kuriuo gali pabūti susikibęs už rankų

20181209-170734.jpg

Prie kurio gali prisiglausti, jeigu norisi šilumos

20181209-170748.jpg

Su kuriuo tiesiog gera kartu būti

20181209-171001.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u: Paskutinė foto nukovė :wub:

Malonu buvo,nors iš nuotraukų Diinką ir Colombą :4u:

Atsakyti

Magnuna, paskutinė nuotrauka- kiba mažė jau ir Grikučiuko šypseną išmoko? O kaip Kruopa, neliko nuošalyje nuskriausta?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 11 gruodžio 2018 - 08:47

Vilkra - Kruopcius laikosi atokiau nuo mažo raino babaužiuko  :)  Namų karalienė Kruopa norėtų ramesniš žaidimų, jeigu mažoji būna rami, Kruopa ją ir paprausia, bet kol kas mažoji retai rami būna  :)  Kruopa Jumą auklėja, apšnypščia jeigu ta per daug įkyri, manau jų santykiai išsilygins kai mažoji užaugs ir jos žaidimai pasidarys ramesni  :)​ 

Atsakyti

Sveikos.

Visi faini, bet Magnunos duetas - pats pačiausias.  :wub:  Ir baltapilvio Grikio gulinėjimo ypatumai, ir Jumos "įsidrauginimas".  :first:  :super: 

Sekmadienį mugėn trumpam užsukau, tik Colombą prie prekystalio sutikau.  :)  Ir dar šalia Colombos mergina buvo, nepažinau, kas.  :ax: 

Šį penktadienį vakare vyras bus išvykęs, tai ta proga gal yra norinčių pas mane namuose kartu pabūti? Tarkim, 19 val. Vakarienę sukomponuočiau, mini židinį užkurčiau, karšto vyno pasiūlyčiau.  :D Kas in?  

Atsakyti

Vakar planine tvarka veterinarė išpjaustinėjo Čijai 7 epidermoidus ( gerybiniai odos navikai). Nepaisant pobaisio žaliojo siuvinėto drakono vaizdo, šuo jaučiasi gerai ir voveres gaudo kaip sveikas. 

08270541-5-A46-4142-9-CDA-DC5-F9-A598236

Ainu somelje darbu nesusižavėjo:

1-A015-DB0-720-E-4-B86-B35-F-2-D0258-A73

Bandymas nupūkinti ne pasėkmę (sofą), o priežastį (katę):

1-F86-C226-1991-4558-9981-26-BC37395-DA3

Atsakyti

Aist, aš inn :) tik perskaičiau vyrui, jis iškart pasakė, kad važiuočiau ir prasiblaškyčiau :)

Magnunos draugeliai patys pačiausi, čia ne mano, kur tik liežuvius rodo

Atsakyti

Oj blyn kaip Čija baisiai atrodo, jau išsihandau, kad kas užpuolė

Atsakyti

Aist, ir aš inn, kokia Tu šaunuolė organizatorė :super: vargšė Čijūtė, bet smagu, kad gerai jaučiasi  :)​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 11 gruodžio 2018 - 19:16

3786d7181af9.jpgLabas rytas :4u: Šiandien Šv.Liucija,šviesos,akių gydytojų ir elektrikų globėja.Šiandien trumpiausia diena ir ilgiausia naktis,dar truputukas ir pradės ilgėti dienos.

Kaip baisiai Čija atrodo.Jei nepiktybiniai dariniai,kam juos šalinti?

Atsakyti

Aš irgi inn  :D  :4u: 

Žaliam siuvinėtam drakonui - sveikimo balionas  :4u:​ 

Atsakyti

Labas cukraus pudra apibarstytas rytas. 

Valio! Jau tris advanto vakaro dalyves turiu! 

Zunda žvakeles saugo kaip kokia Liucija. O tai dabar ne 2 iš 4 žvakių reikia degti? Aš kažkaip suskaičiavau, kad buvo 2 advento sekmadieniai ir dar 2 liko iki Kalėdų. Tai deginu 2 žvakes. Ar aš čia kažkaip ne taip skaičiuoju? 

Lisitėja, šitie epidermoidai būdingi šunimis be pavilnės, ypač keriams į senatvę. Tokia kaina mokama už nesišėrimą. Blogai, kad šie guziukai nuo žirnio dydžio užauga iki didelės slyvos, tada oda pratrūksta ir supūliuoja, atsiranda negyjanti fistulė, per kurią nuolat bėga . Yra tokia taktika, kaip padaryti inciziją ir dezinfekciniu skysčiu kas dieną plauti kokį mėnesį su bendra antibiotikų priedanga. Taip esu dariusi anksčiau, kai buvo vienas ar du guzai. Kartais pasiteisina. Bet jeigu išlieka guzo kapsulės audinių nors kažkiek, navikas vėl atauga ir viskas nuo pradžių. Dabar pas Čiją buvo 7 dariniai ( nuo visai mažo iki labai didelio). Nusprendėme su chirurge imtis radikalių veiksmų. Kai išlukštenami guzai su visomis kapsulėmis. Nėra jokios garantijos, kad vėl neataugs arba neatsiras kitose vietose. Bet gal turėsim kokius metus du ramybės. 

Atsakyti