Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba,

Mauras gerai, be priepuolių  :)  vakar sulašinau lašelinę, į pabaigą paskum Maurą su visa lašelune vaikščiojau bo jau nebenorėjo vienoj vietoj gulėti, antibiotikus leidžiant barėsi. Truputį lengviau atsikvėpėm  :) šiandien po darbo važiuosiu gydyklon dar vaistų paiimti. 

Erendira - tas Trovet inkstininkams, ania? Reiks ir man Imperatorių ant inkstinės dietos užsodinti

Pas Diinka man tinka abi savaitgalio dienos  :4u:​ 

Atsakyti

Laba,

*Mauras gerai, be priepuolių  :)   

**Erendira - tas Trovet inkstininkams, ania? 

* :super:

**Aha, Vet1 parduotuvėse duoda, sausį akcija -20%, nes nėra pigus (na, panašiai tiek pat kiek Z/d ant vokiečių kainuoja).

O aš zpaslyva, net 2 maišus z/d dar turiu :hihihi: Na,bet nesupelys, manau, vis tiek anksčiau ar vėliau sušersiu.

Atsakyti

Erendira - Runcius z/d nenori valgyti ar kaip? Jeigu ką, gal aš perpirkčiau iš tavęs maišioką Maurui, ans viską valgo be kaprizų.

Atsakyti

Aha, prasčiau valgo, bet manrods, dėl to, kad skauda dantuką. Tai kaip ir su sysojimu - jei valgysi ką kitą (sysiosi kitur), gal neskaudės. Bet vieną maišioką galiu perleisti.  :4u: 

Atsakyti

Aš dar namie pasitikrinsiu kokį man gydykloj davė ir paskambysiu  :4u:​ 

Atsakyti

Bet z/d tai nuo alergijos, ne inkstinikams skirtas, jei ką  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikutės,  pirmiausia po kibirą sveikatos Mauriukui su Runciuku :4u:  

Dėl važiavimo pas Dinką, man tinka ir šeštadienis ir sekmadiuenis....na sekmadienį būčiau labiau susitvarkiusi  :D 

Mano visi katinai įskaitant pensininkus(Bučkį su Fifa) tfu tfu tfu sveiki

mano savaitgalis :)

f17582e73ec0129cb2b4030fb1381928899.JPG

Atsakyti

Erendira - supainiojau, pagalvojau, kad inkstinis maistelis. Tuomet atšaukiu prašymą dėl perpirkimo  :4u:  medžiosiu inkstinį

Diinka - gers savaitgalis ant ledo  :super:​ 

Atsakyti

Ko tylit, tetos?

20190112-194050.jpg

Atsakyti

Tyliai dirbam  :) 

Vakar Maurui dar lašelinę sulašinau, šiandien ir ryt taip pat lašinsiu plius antibiotikai. Ketvirtadienį vešim kraujo tyrimą pakartoti ir žiūrėsim ar pagerės rodikliai. Kol kas Imperatorius stabiliai laikosi, netgi pažaidžia  :)

Jumcikas pradėjo lentynas namie kraustyti, viską ką pasiekia  :oh: iš dušo kabinis iškrapštė plastmasines groteles vandens nutekėjimui, gerai kad nugirdau ir atėmiau kol nenukišo kur nors, daba laikau aukštai ant lentynos. Barėmės vakar - išėjo miegot į spintą, bet paryčiais grįžo lovon murkdama 

Atsakyti

Oi, Magnun  :D Jau kartais tas jaunimo smalsumas  :D  Pamenu kažkuris iš juodų globotinių vogdavo tokį vonios kriauklės skylės vandens pertekliui nutekėt apvaduką. Po n+k karto jo neberadau  :rolleyes: 

Atsakyti

Pas man tą apvaduką iškrapštė Mauras. Ans biškį įtrūkęs buvo, o Maurs visus įtrūkimus pašalindavo, tą apvaduką irgi pašalino. Iš pradžių galvojau naują nupirkti, kol susiruošiau - žiū kad gerai ir be apvaduko ir gražiau ir valyti patogiau, taip ir liko  :)​ 

Atsakyti