Mauriukui daug daug daug palaikymo balionų
Kaip Ainu gerklė?
Vaje, kaip užjaučiu Erendirą. Su katėmis gydymas gali tapti rimtu iššūkiu. Labai tikiuosi, kad Runciui pagerės ir nebereikės jokių lašelinių ar kitų invazinių procedūrų.
Maurui ir jo šeimai linkiu ramios nakties.
Ainu gerklė, bronchai gerėja. Murkiant jau nebegirdžiu karkalų, nebespringsta, bet balsas dar prikimęs. Gal ir pavyks pamažu išsikapstyti be antibiotikų.
Namų nupuošimas nuo kalėdinių dekoracijų katei nemažiau įdomus, nei papuošimas.

Labas rytas
Svarbiausias ryto klausimas?Kaip Maurui naktis praėjo?Kokia Ainu atsilikusi, tik dabar eglutę nusipuošė :lol:Kai Moliukas sirgo enteritu, mūsų kaime jam lašalinės niekas nesugebėjo pastatyti,teko rinktis ar švirkšti po oda, ar girdyti.Aš ringerį pyliau į nasrus, po 20ml, kas dvi valandas.Matyt, padėjo, nes katinas pasveiko.
Pasirankeliojau info nete, tai epilepsiją gali iššaukti bet kas.Va, tas ir yra baisiausia.Negali nieko prognozuoti,gyveni kaip ant parako bačkos.Tikėkimės,kad viskas susitvarkys, juo labiau,kad maždaug žinoma priežastis.Laikykitės, ten visi,mezgam odigas ir ūsus.
Likimo draugelis siunčia Mauriukui linkėjimus, linki nebesirgti. 
Labas rytas
Aš irgi laukiu naujienų apie Maurą
Runcuncėlis šiaip jaučiasi gerai, manyčiau, simuliuoja, kad nereiktų pas odontologą eiti
Erode, nupirkau Trovet Renal su stirniena - ėda kaip užsuktas
ir akys neraudonuoja.
Lisitėja, netrauk guminiakų, tuoj pašals... popiet namo reikės važiuot cyyykiai cyyykiai....
Na, ir pradedame planuoti kleionę pas Diinką
Man tinka ir šeštadienis, ir sekmadienis, kaip geriau šeimininkei? na ir kitoms? Autobusas, gaila, išvažiavęs su slidinėtojais, bet yra tų mašinų ![]()