Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Čia gal juodulių prerogatyva nuo apvadukų išvaduot :hihihi: Aš naujo  irgi nenusipirkau  :D 

Mergytės, kaip ten su kelionės planais? a?

Atsakyti

Įdomu kokio bjaurumo keliai bus?

Atsakyti

šeštadienį ir sekmadienį lyg žada be kritulių, tai gal jau bus pašluoti keliai  :hmm:​ 

Atsakyti

Sveikos. 

Diinka su pačiūžomis koookia linksmutė.  :super:

Apvadukų krapštytojai  :hihihi:

Runciui ir Maurui sveikatos.  :4u:

Man kol kas šeštadienis ir sekmadienis vienodai tinka lankytuvėms. Tik vairuoti tokiu oru nenoriu.  :ax:  vakar darbo kieme vakare taip užstatė, kad vos išvažiavau. O slidi įkalnė, o vietos manevruoti nėr, o tamsu. Galvojau, lipsiu lauk, dedu skersą ant visų, palieku auto darbe ir varau namo su taksu. Bet durelių negalėjau atsidaryt, kad įvykdyti savo piktą planą.  :mad2:

Nuvežiau Ainu pas veterinarę, nes man neišlaikė nervai. Vis tiek užkimusi. 8 dienos, kaip "vaikas" nekalba.  :blink: Gydytoja apžiūrėjo limfmazgius, pamatavo temperatūrą ( juokėsi, kad kai uodeginės nuorodos nėra, sunku kailyje rasti, kur tą termometrą kišti :rolleyes: ) , paklausė ar ėda ( na, ėda), ar nevangi ( na, kaip visad). Sako, dar neskirsiu antibiotikų, dar palaukiam. Ainu elgėsi visai gerai, sakyčiau, keiktis be balso negalėjo, o dantų, nagų nusprendė nenaudoti. Nors buvau perspėjusi Ritą, kad šitas žvėris gali būti pikts, čia ne Čija. Žodžiu, man ir su vaikais taip būdavo, kai susirgdavo. Laukiu, naminėmis priemonėmis gydau, tada po kokios savaitės supanikuoju, kad negerėja, užrašau pas gydytoją, nuvežu, ir jau mokant pinigus už konsultaciją ir tyrimus vaikai akyse pradeda sveikti. Be jokių antibiotikų. Tik pasikalbėjus su gydytoja ir paėmus kraują. Vyras sakydavo, kad aš tiesiog sumokėčiau pediatrei už konsultaciją,  pavedimu kad vaikai pradėtų greičiau patys sveikti.  :D

Atsakyti

Sveikos

Aist, prisijuokiau iš tavo nuotykių :D

Visiem Maurui, Runceliui ir Ainu sveikatos.

Šponkuti, kaip Rainys su Kugiu?

Aš kadangi nevairuojanti, gal tik rogutes galiu ir tai nuo kalno..gal :D man tinka viskas, nebent aš kažko nežinau ir mano vyras turi planų :D

Atsakyti

Na, praeik,praeik ramiai pro šalį katytės nečiupinėjusi3fa01092900e.jpg

Atsakyti

Sveikos. Rainys vis dar su gaubtu, nuimu vakarais kad kažkiek apsipraustų ir vėl uždedu. Tik minutę nepasaugok ir jau šašą nuplešia. Vargas su juo. Kugis neblogai, kitą savaitę paskiepysiu ir bandysiu dovanoti. Šansų mažai, bet pabandysiu. 

Į lankytuves neprisijungsiu, dvi sav kaip kasdien skauda galvą, tad nieko nesinori šiuo metu. 

Atsakyti

Katytės tokie kailinėliai, kad sunku praeiti nepačiupinėjus  :D 

Tai ekipažas kol kas gaunasi toks - Erendira, Gielux, Aist, Magnuna, kas dar? Ir Lisitėja tiesiai privažiuos, ania?  :4u:​ 

Atsakyti

Šponkiau, tau tau taip nieko ir nenustato ar jau nebeeini pas gydytojus? och tas Rainys :(

Atsakyti

Bandysiu jungtis, jei kelių stichija nesubjauros.Nes po penktadieninės pūgos daug kur keliai labai nekokios būklės.Nespėja nukrapštyti.

Atsakyti

Šponkiau, tau tau taip nieko ir nenustato ar jau nebeeini pas gydytojus? och tas Rainys :(

Ėjau dėl kitų reikalų, bet ir tie neišspęsti gavosi iki galo. Sukandžiotas pirštas nefunkcionuoja normaliai, lėtinė sloga su purškalu mažesnė, bet visiškai nedingsta, vaistų nuo pulso su paprastu receptu negavau, nes tuo metu buvo sutrikęs tiekimas ir parduodavo tik turintiems tą mandrą vardinį, vaistai paprastų receptų turėtojams atsirado žinoma baigus galioti receptui. Žodžiu sukaupusiu sąrašiuką ir vėl eisiu. 

juods katins maiše

20190116-164238.jpg

Atsakyti

Vaje, tu ką jį išmesti susiruošei??? :oh: Gerai,kad maniškiai po maišus nelando, kažkaip nemaloniai atrodo.Šponkiuk, kiek tau bėdų bėdelių,nors sveikatos balioniuiką te viannen_114.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 16 sausio 2019 - 18:21