Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erendira, galėjai geriau Merfe pasiimti, ot tai vit. C pasigamintume...nereali motera, pasiilgau...

Tai kad Merfės jos draugaitės bagažinėje nebuvo  :hmm:  :D 

Magnun, aga  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Pas mus irgi saulutė ir viskas pasakiškai apsnigta :wub: , bet gatvės tragiškos :huh2:  matyt sniegkasiai iki mano rajono neatsikapstė, per gatvę vos vos galima peršliaužt, o va šaligatviai puse bėdos.

Kai mieste pasijunti beveik miške :D

[URL=http://www.part.lt/perziura/683e4ba45d87694d352b4d08413bc35b961.jpg]683e4ba45d87694d352b4d08413bc35b961.jpg[/URL]

Atsakyti
Oi, merginos, kaip jums bus smagu biggrin.gif Tik važiuokite atsargiai, cykiai, cykiai mirksiukas.gif
Atsakyti

Kaip supratau, pabendravus su kauniete ir tuo pačiu vilniete, šiandien judėjusia link Kauno...Kaune iškrito tik 20-30 procentų Vilniaus sniego. Bet kadangi kaime dar pernykštis nenutirpo...tai sniego mano kaime užtektinai :) 

Atsakyti

O Zundytė didžioji prisijungs tikiuosi?  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos visos,

skaitau ir džiaugiuosi.. ir pas Dianą norėčiau ir žliubti norisi.. Va likau be vienos ausies. T.y. ausis liko vietoj- bet ja girdžiu tik kai kurias priebalses.  Klausos nervo neuritas.. Realiai abiejų- bet viena visai atsijungė. Gyvenu kreivų garsų pasaulyje. Bandau tikėti, kad intensyvus gydymas padės.. tai net nesitikiu bandyti patekti pas Dianą. Nesirkit . Arba sirkit normaliai be nematomų komplikacijų.

Atsakyti

Sveikos. 

Dirbau šiandien kaip kuinas. Pavargau stipriai. Grįžau namo ir tiesiai lovon. Dabar atsikėliau - jau žmogaus žvilgsnis grįžęs į veidą. Skaitau jus. Kaip čia viskas rytoj bus? :hmm:  Magnuna, Erendira, ar turiu bent vieną šansą būti paimta rytojaus ekipažan?  :ax:  Likčiau jums karminėje skoloje ir pasitaikius progai tikrai atsilyginčiau kokiu nors dideliu gerumu.  :angel2: 

Atsakyti

Vilkra, tegul gydymas suveikia ir grįžta tsi, ką virusas bandė pasiimti.  :4u:  :4u:  :4u:

Atsakyti

Sveikos  visos!!

Didžioji  Zundytė  šįkart  pasuoja - turiu  skubią  dovaną  išsiuvinėt  iki kovo ,o dar  tik  15 procentų  turiu ir  tik  vieninteliai  savaitgaliai  ,kai  randu  laiko  tam, nes  darbo  dieną  aš  zombis  iš  darbo  grįžtu...

Smagiai  jums  pasibūti  ir  kubilu  pasimėgaut!!! Ir  vairuokit  atsargiai!!! Mintimis  aš  su  jumis!

Atsakyti

Geros ryt kelionės. Tikiuosi Kaune geresni keliai, nei čia. 

Vakar buvom su vieno projekto bendradarbiais šaudykloje. Buvo baisu bandyti, bet kai pati iššauni, tai visai kitaip viskas atrodo. Įdomi patirtis. Ir net visai taikli :)

received-820486791625396.jpg

Atsakyti

Kaimas taipogi pasuoja.Rytoj dirbu, o ir į užmiesty važiuoti jokio noro nėra.

Keliuose ekstrymas, valo, valo o kaip slidu,taip slidu.

Turėsiu viltį,kad gausiu kvietimą pavasarį.Gerai jums pasibūti.Šponkiau, faina šaudyti, pati žinau :lol:

Vilkra, sveik,klausa ne juokas  :4u: 

Atsakyti

Vilkra, neliūdėk, atsistatys, tik neaišku, kiek. Tas dalykas, greičiausia užleistas. B 12 vitamino kiekį pasidaryk kraujyje.

Atsakyti