Erendira, galėjai geriau Merfe pasiimti, ot tai vit. C pasigamintume...nereali motera, pasiilgau...
Tai kad Merfės jos draugaitės bagažinėje nebuvo
Magnun, aga
Pas mus irgi saulutė ir viskas pasakiškai apsnigta , bet gatvės tragiškos
matyt sniegkasiai iki mano rajono neatsikapstė, per gatvę vos vos galima peršliaužt, o va šaligatviai puse bėdos.
Kai mieste pasijunti beveik miške
[URL=http://www.part.lt/perziura/683e4ba45d87694d352b4d08413bc35b961.jpg][/URL]
Sveikos visos,
skaitau ir džiaugiuosi.. ir pas Dianą norėčiau ir žliubti norisi.. Va likau be vienos ausies. T.y. ausis liko vietoj- bet ja girdžiu tik kai kurias priebalses. Klausos nervo neuritas.. Realiai abiejų- bet viena visai atsijungė. Gyvenu kreivų garsų pasaulyje. Bandau tikėti, kad intensyvus gydymas padės.. tai net nesitikiu bandyti patekti pas Dianą. Nesirkit . Arba sirkit normaliai be nematomų komplikacijų.
Sveikos.
Dirbau šiandien kaip kuinas. Pavargau stipriai. Grįžau namo ir tiesiai lovon. Dabar atsikėliau - jau žmogaus žvilgsnis grįžęs į veidą. Skaitau jus. Kaip čia viskas rytoj bus? Magnuna, Erendira, ar turiu bent vieną šansą būti paimta rytojaus ekipažan?
Likčiau jums karminėje skoloje ir pasitaikius progai tikrai atsilyginčiau kokiu nors dideliu gerumu.
Sveikos visos!!
Didžioji Zundytė šįkart pasuoja - turiu skubią dovaną išsiuvinėt iki kovo ,o dar tik 15 procentų turiu ir tik vieninteliai savaitgaliai ,kai randu laiko tam, nes darbo dieną aš zombis iš darbo grįžtu...
Smagiai jums pasibūti ir kubilu pasimėgaut!!! Ir vairuokit atsargiai!!! Mintimis aš su jumis!
Kaimas taipogi pasuoja.Rytoj dirbu, o ir į užmiesty važiuoti jokio noro nėra.
Keliuose ekstrymas, valo, valo o kaip slidu,taip slidu.
Turėsiu viltį,kad gausiu kvietimą pavasarį.Gerai jums pasibūti.Šponkiau, faina šaudyti, pati žinau
Vilkra, sveik,klausa ne juokas