Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Magnun, Aist, gavau didesnį mašiniuką, visos tilpsim. Tinka susitikt kaip visada ir kur visada?

Atsakyti

Taip, susitikimo vieta lieka ta pati. Aist, Gielux - jus surinksiu, pasiskambinsim ryt dar. Kada renkamės, 11 val.? Vis tik važiuosim tykiai, tai geriau turbūt anksčiau nei vėliau išvažiuoti  :4u:​ 

Labanaktis ir iki rytojaus 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 18 sausio 2019 - 21:22

Magnun, taip, 11 plius minus  :)​ 

Atsakyti

Dar vienas..

IMG-20190117-WA0000.jpg

Atsakyti

Ojoj - destrukciniai genai paėmė viršų  :oh:​ 

Atsakyti

Erendira, Magnuna - Ačiūūū!!!

Iki ryt.

Atsakyti

Ruošiuosi į darbelį, o jūs laimingai suvažinėkite pirmyn ir atgal.Pasibūsite aišku kaip diena ,kad linksmai.Truputuką pavydėsiu :geda:

Šponkiuko vandalai, nusišaučiau vietoj  :oh:

Perduokit, tetai Diinkai mano skundą.Tegul paieško man geresnių namų, žiūrėkit,kaip mane skriaudžia, visai nieko valgyti neduoda. bc0ba1332164.jpg

Atsakyti

Laba ryta apsirenkit šiltai ir patogiai manau xmagus bus kažkiek pabūt kieme su karšto vyno puodeliu kol degs kelmas. Kaip supratau bus tik 4?

Atsakyti

Aš jau darbelyje.Mergiotės,važiuokit tykiai tykiai,nes mieste gatvės tragiškos.Apie užmiestį bijau net pagalvoti.

Atsakyti

Te kap ten Kaune mytas?  :hmm:​ 

Atsakyti

Laukiu ir aš, kaip ten.Ir tikrai žinau,kad linksmai. :cray: Tegul ramiai parvažiuoja, žiemos kelias ne juokai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 sausio 2019 - 21:38

Lab lab gera buva :D kompanija, kubilas, vynas, skanus maistas, katinai, šunys :D

Ačiū visom! 

Atsakyti