Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Prisimenu Kauku. Gražuolė buvo, gaila kad išėjo, bet minkštų debesėlių jai.

Turi draugelį Miciukas ir duoda jam į kaulus taip kad tas cypia. Kad mažesnė dešim kartų tai nereiškia kad bailesnė. Oho, namų viršininkė. 

Su nuotraukom tai sunkiau. Nepagaunu aš jos nufotkint. Visad judesy. Nuotraukos išplaukę

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas vakaras. Linkėjimai visoms odegytėms
Atsakyti

Ahabi - sveika :) namų karalienė šalia išdykėlio Mako miega  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2017 01 30, 18:17)
<p><strong>Ahabi </strong>- sveika smile.gif namų karalienė šalia išdykėlio Mako miega  wub.gif 
</p>

Mano mergytė tikra karalienė. wub.gif
Atsakyti

Atostogos :) Vėjo mažokai. Oras ir vanduo kaip pas mus birželio mėn :) 

IMG_20170130_WA0001.jpg

Atsakyti
Grazi Braskike 4u.gif

Nezinau, net ka pakomentuoti. Sponkiaus atostogos, geros. Grikis sauniai apsiklojes. Lisitejos chebra pakrumiais suguzejusi... Ahabi, kai Rastute, jau biski apsiramino gal? Vidam pasirode, dar Vetra prasapusi kurtais...

Man rods Lisiteja prase, Rustes ponca pamatyti, tai Rustei leidus, rodau

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Busy - pončas puikus, spalvos man labai patinka :4u:

Atsakyti
As irgi manau, kad gavosi puikus 4u.gif
Atsakyti

Kokia gražuolė Micė  :4u: 

Busy pončas tikrai gražus, ale ir darbo į jį įdėta :blink:​  Iš kur tiek kantrybės pas Rustę :D Aš jaučiu to vieno kvadrato neįveikčiau , man su rankdarbiais žiauriai sudėtinga :D

Atsakyti

Puikūs pončas. O man įdomu kaip Busy katukai laikosi? Paskutinį sykį kai buvau čia užsukus tai lyg ir trys buvo, o Kiara gražuolė sirgo. Ar pasveiko? Ir dar Tašę pamenu, Kruopą. Aišku, Grikį (bet šitą tai jau va matau apsiklojusį, sušalusį). Dar pamenu gražuolę ilgaplaukę, beuodegę mergaitę, tik užkrito vardukas. Eisiu vat žiūrėt nuotraukų, vartyt praeitų įrašų, bet vistiek domina pasicekavint papildomai. O kiek daug nematytų dar.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina1985: 30 sausio 2017 - 20:01
Sagyt darbo daug, bet Ruste reaktyvine, pina taip greit kaip voras 4u.gif

Lina, taip trys katukai. Kiara aciu D. pasveiko. Vel grazi ir apvalaina. Tfu tfu tfu. Dar cucikas atsirado namuos, iki pilnos laimes 4u.gif
Atsakyti

Lina, beuodegė gražuolė vadinasi Ainu :) 

Atsakyti