Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Lina1985 @ 2017 01 30, 20:00)
<p>Puikūs pončas. O man įdomu kaip Busy katukai laikosi? Paskutinį sykį kai buvau čia užsukus tai lyg ir trys buvo, o Kiara gražuolė sirgo. Ar pasveiko? Ir dar Tašę pamenu, Kruopą. Aišku, Grikį (bet šitą tai jau va matau apsiklojusį, sušalusį). Dar pamenu gražuolę ilgaplaukę, beuodegę mergaitę, tik užkrito vardukas. Eisiu vat žiūrėt nuotraukų, vartyt praeitų įrašų, bet vistiek domina pasicekavint papildomai. O kiek daug nematytų dar.</p>

Labukas.

Tašei inkstų nepakankamumas. Dabar turiu 4 vuodegytes, bet Tašei pasisekė, jos gyvenimai gal kokie 7 likę, jai labai pagerėjo, žaidžia, gera, pameilėjo.
Šeriu spec maistuku, kažkaip geriau jau jai.
Kingas irgi lyg žvalesnis.

Jaunosioms viskas ok.
Atsakyti

Labas rytas visoms :4u:

Labai patiko pončas, taip gražiai dera spalvos :wub: Tikrai auksinės rankos, auksinė Rustės kantrybė.

Šponkiuk, pažiūrėjau į saulę, žydrą dangų, ir taip užsinorėjau vasaros. :lol:

Micės didysis draugelis :P

Rastė ir Makas -saldžioji porelė :lol:

Tašytei daug sveikatos :4u:

Atsakyti

Labas rytas,

Saulėtoji Šponkiuko jūra... ech... žiūrėčiau ir žiūrėčiau. :) Dar ošimo į foną trūksta. :D

Žiūriu, Rastukė su viskuo susigyveno, ne tik su įkyruoliu amsinčiu, bet ir su tuo nevėkšla ryžiku, šalia gulinėjančiu. :D Nu bet Mako didumas  :blink:

Pamaiva Micė :wub:

Va, vos nepamiršau pagirti Rustės rankdarbių - ir iš kur mergaitei tiek kantrybės... :)

O pas mane Mika pasidariusi baisi rėksnė. Bent jau rytais pamiaukti visom pakampėm yra tiesiog garbės reikalas. Niekas katuliu ne-už-si-i-ma! Man trūksta dė-me-sio! O vakare irgi, pasibaido vaikų, nulenda į rūsį ir iš ten graudžiai dainuoja. Pasikvieti, tai užlipa iki pusės laiptų, pažiūri apuoko akimis, tada greitai vėl žemyn ir miau! miau! miau! :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 31 sausio 2017 - 08:20

O tai pas jus lyg ir didelis šune buvo koks tai. Ar aš maišau? Šarpėjus ar dogas nepamenu tiksliai, tik žinau kad didžkis. Na šitas irgi labai fainas, mielas. Šaunu, kad Kiara pasveiko. Gražuolė. Vakar iki pirmos nakties sėdėjau ir peržiūrinėjau temą katukų. Prisiminiau visus fainuolius. Ir Ainu ilgakailę princesę. Ir dar daug naujų usuotų veidelių. Visi labai meilučiai padaužos.😚

Tašiukui daug sveikatos. Pasveik gražuole :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina1985: 31 sausio 2017 - 08:24

https://youtu.be/cA2i13qYVYURytinis pokalbis

Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2017 01 31, 08:22)
<p>O tai pas jus lyg ir didelis šune buvo koks tai. Ar aš maišau? Šarpėjus ar dogas nepamenu tiksliai, tik žinau kad didžkis. Na šitas irgi labai fainas, mielas. Šaunu, kad Kiara pasveiko. Gražuolė. Vakar iki pirmos nakties sėdėjau ir peržiūrinėjau temą katukų. Prisiminiau visus fainuolius. Ir Ainu ilgakailę princesę. Ir dar daug naujų usuotų veidelių. Visi labai meilučiai padaužos.😚</p>
<p>Tašiukui daug sveikatos. Pasveik gražuole 4u.gif</p>

Buvo, Gabana. Didelis grazus bulmastifas, tik pasimire, jau va pora metu 4u.gif Is pradziu spyriojausi, kad ne ne, suns daugiau nenoriu, bet truksta pasivaiksciojimui draugo, nors tu ka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2017 01 31, 08:22)
<p>O tai pas jus lyg ir didelis šune buvo koks tai. Ar aš maišau? Šarpėjus ar dogas nepamenu tiksliai, tik žinau kad didžkis. Na šitas irgi labai fainas, mielas. Šaunu, kad Kiara pasveiko. Gražuolė. Vakar iki pirmos nakties sėdėjau ir peržiūrinėjau temą katukų. Prisiminiau visus fainuolius. Ir Ainu ilgakailę princesę. Ir dar daug naujų usuotų veidelių. Visi labai meilučiai padaužos.😚</p>
<p>Tašiukui daug sveikatos. Pasveik gražuole 4u.gif</p>

Gabana išejo Vaivorykštėn. Dabar Busy turi šuniuką Ozzį.
Atsakyti

Labuka,

pončas  :super: 

naujokytė  :wub: 

ko nemiegat?

2mo7b4i.jpg

Atsakyti
Sveikos,
pora namų vaizdelių:

"Meila tik tarp moterų..."
https://youtu.be/gz4_48o1ARg

"Ei,kas ten,anapus...?"

https://youtu.be/_gAH74AWgAs
Atsakyti

Ką ten duše slepi, Zundyt? :D 

Koookia smagi Palytė-Špulytė išaugo  :wub:  su tapukais ir vuooodega :D  Ir kasytės liko  :wub: 

Ačiū tau Zundyt, kad myli Palę, man ji tokia ypatinga buvo :4u:   :rolleyes: 

Atsakyti
Ji ir yra ypatinga wub.gif ,prašom kada į svečius atvažiuoti ,savom akim pamatyti į kokią panelę ta kruopcė išaugo wub.gif
Atsakyti

Kokia Špulė gražaus kailio  :wub:  O jau kaip gražiai sutaria merginos  :4u: 

Vakar Mumiui nelabai patiko mokslai, pirmiausiai supyko kad neleido apsižiūrėti klasiokų :D Pasirodo klasiokai visi neprognazuojami isitresina , nemegsta kitų ir pan, tai Mumiui šokas , kur čia jį atvedžiau, kodėl niekas nenori smagiai pabėgioti ir pažaisti :D Mosikavui šuniui apie nosį kumpiais, vištom ale anas sakė: " Trauk tą maistą  nuo nosies , nėra kada valgyti, kai čia tiek kvapų aplinkui ir kodėl tie šunys nori mane suėsti" :D  Po kiek laiko jau suprato, kad nieko nebus, tai prdėjo jau į maistą reguoti , bet vis mačiau kaip spurda akys varyti chuliganint :D

Atsakyti