Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos. 

*Runciui skauda po traukimo, normalu, kad liūdnas. Na, ir narkozės liekanas dar organizmas valosi, todėl pykina. Turi viskas susitvarkyti per kelias dienas.  :4u:

**Aš vakar vakare pasiėmiau Operos Solistę ir Organinę Trašą 

*Tu, kaip visada laiku ir vietoje  :4u:  Viena yra pačiai patyliukais viską suprasti, kita - kai kas nors išmintingai patvirtina. Ačiūūūū :4u:  

**Oi :hihihi:  :lol: 

Atsakyti

(Važiuojant tai aš jas trumpiau - Isterija ir Fekalija - vadinau.)

Atsakyti

Labuka,

Runciukui  :4u: 

Aist, Tu šaunuolė  :didis: 

Atsakyti

Aist,tau tikrai daug karmos taškų prisidės.Kad visi taip elgtųsi pasaulis šviesesnis taptų.

Atsakyti

Sveikatytės  Runceliui,apkabinu  ir  jį  ir  Erendirą! RASYT, patirpink  traumelio  tabletikę  ir  supilk  Runceliui,jis  šiek  tiek  skausmą  malšina, bent kokius 3xd,kai  namie  būsi - dažniau. Man  tai  pirmas  vaistas  po  danties  rovimo, o  kada  susitraukia  dantenos  galima  ir  tepalu  tapti, tai  čia  kokioj  ketvirtoj  penktoj  dienoj....jei  nesiduos  girdomas, galima  traumelio  ampulikę  po  oda  suleisti 

Aist,geri  darbai  daromi  tyliai!😘

Atsakyti

Ačiū, Zundyt, turiu dar leidžiamo, regis  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos

Aist, smagiai pasijuokiau. :D

Runceliui ir tau Erendira, daug daug palaikymo balionų :4u:

Kaip Rainys kaži

Akytėėėsss Nikutėėės :wub:  mano silpnybė žydraakės kycos :wub:

Grikelis ir Juma :wub:

Atsakyti

Rainys šūdinai. Naktį sugebėjo nukrapštyti lempą. Dar prabudusi girdėjau, kad kitam kambarį kažką intensyviai krapšto plastikinio. Tai ryte duris pradarius įeina gražuolis išdidžiai banguodamas visu kūnu ir kruvinu veidu. Laukiu penktadienio vizito pas vet.

Atsakyti

Šponkiuk, kaip aš tave suprantu. :4u: 

Keksas eilinį kartą prasilaižė kailį iki žaizdų. Niekaip nesuprantu kodėl, bet tas dalykas kartojasi kas 3-4 mėn. 2 žaizdas kentėjau, gydžiau, kai atsirado trečia - greit suorganizavau kelionę pas vet. ir bakst nuo alergijos + antibiotikų...

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Milereta, atsargiai su vaistais nuo alergijos... Kadangi Runciui nustatė inkstų pakitimus, klausinėjo manęs, ar negaudavo vaistų nuo alergijos, nes jie nelabai švelnūs inkstams. Runcius irgi laižėsi iki žaizdų, bet atitaikius maistą (Hills z/d) susitvarkė.

Runcius ėda. Tiksliau, stengiasi, nes ėsdamas paštetą prunkščia ir čiaudi, Važiuosiu per pietus pamaitint, nes po šaukštuką per kartą išeina. Nepatinka man, kad jam kars nuo karto galvytė kreta, čia nuo narkozės, greičiausiai?

Tariuosi su savimi ar man čia jau eiti ieškotis sunkiosios artilerijos (žolininkės), ar dar ne. 

Šponkuti  :4u:  Gal kaip nors išsispręs su Rainiu, gaila jūsų abiejų....

Atsakyti

Nežinau, ką ir bedaryti... Nebent katino nemaitinti... Stengiuosi, kiek imanoma ilgiau neduoti vaistų, bet vieną diena ima ir kantrybė išeina atostogų... :)

Aš iš vis pradedu abejoti ar tai alergija - gal kokią bakteriją turi ar yra namuose. Problemos prasidejo po metukų skiepo, maždaug tuo pačiu metu, kai dukra parsinešė namo žiurkę... Gal kitą kartą reiks nuvežt pas kitus vet., gal pasakys ką nors kitą... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 24 sausio 2019 - 09:13

Odos ligos sunkiai gydomos,o dar sunkiau diagnozuojamos.Su Vėjuku taip vargstu,ir vasaros bijau.Gyvenam pasikasinėdami,bet be vaistų.

Runciukui manau dar skauda,todėl krato galvytę.Žinau,tai kainuoja,bet aš jau imčiausi sunkiosios artilerijos.

Blyn,kaip šalta,net -16,ką sau ta žiema galvoja?

Atsakyti