Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėja, kad, žinok, e dėl kainos aš dvejoju...

Šiaip sudėtinga man su ta žolininke, be to, tas augliukas blužnyje, kažkaip nesu tikra, ar nepakenks... kita vertus, prieš 3 metus būtent ji ir išgelbėjo...

Atsakyti

Labuka,

erendira, aš neskubėčiau su žolininke būtent dėl augliuko.... 

Miegojimo ypatumai

kbp2iw.jpg

szy82g.jpg

Atsakyti

Manote,kad tas augliukas piktas?Jei taip,tai žolės gali pakenkti.

Atsakyti

Lisitėja, nežinia, ar piktas. Laukiu, kol atsigaus katinas, tada vešiu daryti rentgeną ar kitur (tarkim, plaučiuose) nieko nėra. Po kokio mėnesio vėl patikrins echo, Gal galima operuoti, tik kad sunkiai jis po šios narkozės...

Atsakyti

Valiio, prabudo Runciaus apetitas :super:

Atsakyti

Valio Runceliui  :4u:  džiugu, kad atsigavo ir grįžo noras valgyti

Pas šianakt pritrūko lovų. Juma išsidūkus ėjo miegot paskutinė ir vėl rado užimtą lovytę

20190123-235138.jpg

Atsakyti

363a87cceed9.jpgDžiugu dėl Runceliuko,gal praneš šiuo kartu.

Bet Juma jau Kruopytę pasivijo,na ir auga rainoji.

O aš kažkada sakiau,kad pas mane niekas maišais nesidomi,tai Molis pradėjo maiše su popieriais gulėti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 25 sausio 2019 - 07:39

Labuka,

Džiugu dėl Runciuko

o Juma, tai tikrai visasi, kaip Kruopa  :hmm:  bet vis tiek (pasakysiu paslaptį  :bigsmile:  ) Kruopytė mano mylimukė liko.... atsimenu tas jos žaismingas akutes, kol dar Grikio nebuvo  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 25 sausio 2019 - 10:20

Sveikos

Džiugu už Runciuką 

Detektyvas. Tvarkau savo terbą. Ji didelė, talpinanti nano pusę gyvenimo, daug skyrių, skyrelių. Randu tai:

bfa25a6bda93c60204d08373970613a040.jpg[/URL]

Antakis pakyla. Ilgai žiūriu ir niekaip nesuprantu kas TAI ir kodėl TAI mano rankinuke. Yra norinčių paspėliot? :D

Atsakyti

Gieliux, gavai "dovanų"  :D  kai kažkas norėjo išsisukti, kad pas jį nerastų  :hmm: 

Atsakyti

Gielux, druska, nešeisi į darbą kokias salotas pasiskanint

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 25 sausio 2019 - 11:56

Gielux - citrinos rūgštis arbatinukui nuvirinti  :D 

Juma išties greitai auga - realiai tai matosi kad dar kačiukas, bet nuotraukose tai tikrai atrodo vieno dydžio su Kruopa  :)​ 

Atsakyti