Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Neee, viskas kur kas juokingiau.   Nikuna, pirma mintis tokia ir šovė :D

Ne, ten į druską ar rūgštį nepanašu, gryn milteliai :D

Atsakyti

Gielux - tuomet gal soda?  :D​ 

Atsakyti

Gielux - jei į gelsvumą, gerosios bakterijos katinams po antibiotikų. :4u:​ 

Atsakyti

Agi nėriau pelikes mugei darbe, viena klientė užmatė, paprašė jai nunert katę segę. Nu ok, nunėriau šeip netaip, bet gi uodegytė nestovėjo niekaip :) kita klientė patarė, ji buities mokytoja, sako pakrakmolink. Nu ką, įsimečiau krakmolo I maišiuką, bet ta klientė sako viskas ok su uodega, nešiosiu taip. Tai aš jo ir net netraukiau. Taip, kad pranešiojau jį rankinuke gerus metus :D čia aš apie praeitų metų mugę :D t.y. užpraeitų 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 25 sausio 2019 - 14:28

Pagalvojau,kad ten narkota kokia.Manau ir dar kai kas taip pagalvotų,jei į reidą pakliūtum.

Atsakyti

Lisiteja2, apie tai aš ir rašiau  :D​ 

Atsakyti

Vo vo, tai ir paaiškint ant greičio negalėčiau nieko, nes pati žiūrėjau geras 10 min kas čia pas mane ir kodėl tai pas mane :D ir ragaut bijojau :D uostyt taip pat :D :D

Atsakyti

Sveikos visos..

Suskaičiau viską- džiugu dėl Runciuko.. :) Ir šiek tiek neramu, kaip toliau, bet tikiuosi- viskas bus gerai..Jis gi tiek atlaikė.

Gieliu radinys - 100 balų. Įdomu, ko mano rankinuke atsirastų? Reiks patikrinti

Ir Yuma su dėdė Grikiu ir teta Kruopa..

Na ir linkėjimai visoms  kitoms.

Atsakyti

Minam, kasam sniegą,taksas klimpsta  iki ausų, dičkis sniegą braukia pilvu.Vnž žiema pas mus :P

Reiktų eiti mašinos salono  tvarkyti, nes galiu rasti kažką panašiai,kaip Gielux.Rankinės mano mažos, niekas ten netelpa, o va mašiniukas kitas reikalas

Šalta, noro nerasta lauko darbams,ateis pavasaris ir susitvarkysiu( jei noras nepraeis) :hihihi:

Atsakyti

Kugis gavo pirmą skiepą. Rainys ūkolą su steroidais, bet šiandien nuėmus visvien krapšto. Panašu laukia dar viena operacija, trumpins vokus, kad nesukristų taip giliai. 

Atsakyti

Kugis gavo pirmą skiepą. Rainys ūkolą su steroidais, bet šiandien nuėmus visvien krapšto. Panašu laukia dar viena operacija, trumpins vokus, kad nesukristų taip giliai. 

vaje-- Rainiui sveikatos, Šeimininkams kantrybės..

Atsakyti

Sveikos

Vakar šliaužiojau po šviesų šou, hmmm žmonių labai daug, jaučiausi kaip trolike.  Nepasakyčiau, kad labai patiko, gal jau išlepimas :D Labiausia patiko atkarpa nuo rotušės iki Radvilų rūmų, viso kito galima buvo ir nežiūrėt.

Kotrynos bažnyčia

[URL=http://www.part.lt/perziura/c07b34fea7572e29ac109cf0f36418c6453.jpg]c07b34fea7572e29ac109cf0f36418c6453.jpg[/URL]

Kilimai ant sniego 

[URL=http://www.part.lt/perziura/8b75761961b1cc178d25d04edb2d8f44864.jpg]8b75761961b1cc178d25d04edb2d8f44864.jpg[/URL]

Na ir Radvilų rūmai

[URL=http://www.part.lt/perziura/e6a5c6813b23003dbbc6944f9b44ade7348.jpg]e6a5c6813b23003dbbc6944f9b44ade7348.jpg[/URL]

Šponkiau, daug daug kantrybės. Kaip galva?

Erendira, kaip Runciukas? 

Nikutės miegojimo ypatumai tyčtoč Belos :D Nikūna, o ji daug kalba?

Atsakyti