Ačiū, Lisitėja, po intensyvaus slaugymo jau daug geriau jaučiuosi Prisidėjo ir rainosios prie slaugymo, tik nepavyko gerai nufotografuoti. Štai mažoji slaugytė
Labuka,
Magnuna laikykis, sveikatos
Mano Nika negauna spec. maisto nors ir sterilizuota. Tik maišau sausiaką su vištienos su kokia žuvim..... nes jai gauna tik su vištiena - labai užsiteršia ausys....

Magnuma turint tokį slaugos personalą,net ir pasveikt nesinorėtų :-) Bet tu sveik

Magnuna, sveik greičiau

Labas.
Magnučiuk, sveik ir laikykitės ten.
Lisitėja, kaip gražu gamtoje dabar, vienas malonumas vaikščioti su augintiniais.
Mudu, šaunuolė, gražūs guoliukai.
Aš net apie Čiją pagalvojau, bet 40x60 taip lyg truputį per maža lova maniškei būtų. O dėl Ainu tai ji visiškai nenuspėjama naujų daiktų atžvilgiu. Katėms skirtų daiktų ji dažniausiai nepripažįsta, o vertina pagal savo chaoso teorijos skalę. Esu krūvą dalykų, kurių paskirtis - katėms, išdovanojusi kitiems, nes Ainu nesiteikė jais naudotis.
Beje, kažkuri iš merginų yra atnešusi Ainu dovanų skaniuką - skumbrę. Labai patiko katei ji. Iš kur pirkote tą žuvį su japoniškai ( kinietiškai?) aprašinėta pakuote?
Šiandien miške ežiuko neradau, bet radau lastus. Taip siurrealistiškai jie ten ant sniego gulėjo, išprovokavę mano vaizduotę skristi.
Iš Aist rastų lastų žvengiau balsu.Nu,bet ir fantazija žmonių.Sakyčiau dar prie vandens telkinio, o dabar viduryje miško.O dar sako,kad lietuviai humoro jausmo neturi.
Iš kitos pusės žiūrint,tai šiukšlė,kurios miškui nereikia,kurią kažkam teks pakelti.

Sveikos
Mudu, labai fainos lovytės. O kas ištekina medines dalis? Super idėja!
Magnun, užjaučiu, sveik. Aš pati šiom dienom miriau, na jau pagaliau tunelio galė šviesą matau, bet prieš tai tai tikrai norėjau rašyt testamentą O va mano zosikos visai manęs neužjautė. Bela priėjo, kurią čia dieną, pauostė mane, nusipurtė ir nuėjo
tipo, diagnozė aiški
Aist radinys gerulis išnėrė vadinas
O dėl kačių inkstų, ir apie žuvį girdėjau, ir kai Aist papasakojo apie vakciną irgi skaičiau, ir skaičiau, kad sausas maistas dėl vandens trūkumo irgi blogai, nes katės nelinkusios gerti, ir per daug mineralinių medžiagų (tikriausia ten irgi fosforas, kur Erendira sakė) irgi blogai. Pataria maitinti raw, bet vėlgi kaip Aist Čijai irgi buvo problemų su pūsle net su raw, taip, kad kas čia žino.
Labos
Magnun, sveik Kai pamačiau gydančio Griksiaus nuotrauką, paspaudžiau "patinka", paskui paskaičiau, kad sergi ir supratau, kas "nepatinka"... Kodėl toks mažas pasirinkimas, a?
Gielux, ir tu sveik
Aist, na ir sekasi tau su radybomis Pastarosios tai vos ne fluxus kokis tai
Aš vėl dardu traktoriais, guodžia, tik kad traktoriai švelniai salotiniai
O su tais mastais, inkstais ir my*imo problemomis tai bėėda,,,
Man dabar klinikoje prisakė Runciui neduoti jokios žalios mėsos, nes kažkas ten su baltymais negerai gaunasi... Kad daugiau laktų, duodu papildus, bet nežinau, ar veikia. Bet kuriuo atveju, po poros savaičių darysim tyrimus ir žiūrėsim, į kurią čia pusę viskas. Po operacijos praėjo 2 savaitės, su valgymu viskas beveik ok, bet katinas toks kiliminis - vis guli tualete ant šildomų grindų. Tiesa, 2 naktis palakstė maurodamas, bet jokiais žaislais nesidomi, retai kada ateina ant pilvo pagulėti, toks beveik nekilnojamas turtas...
Labos
Ačiū už sveikatos palinkėjimus - atsigavau
Mano slaugai labai manim rūpinosi, aptūpę buvo, vos ne arbatą į lovą nešė, pasikeisdami vis ėjo teirautis kaip aš jaučiuosi
Gielux - sveik
Erendira - važinėdama salotiniu traktoriumi kartu ir pusnis prastumdyk gal pavasaris tuomet greičiau nutiks
Aist - kaži ką šiandien rasi
Dėdė Grikis šiandien nenusiteikęs žaisti - užsilipo pagulėti ant džiovyklės kur mažoji nepasiekia
Dar Runceliui linkėjimai atvirsti į labiau kilnojamą turtą

Aist tavo radybos nerealios viduryj miško

Gieliux su freza išmokau draugaut dar pernai ;-) ,o esant reikalui vyras mielai prisideda.Kad ir ši lovytė idėja -mano ,įgyvendinimas jo :-)

Erendira superinis traktoriukas,toks ryyyškus ryškus :-)