Kai dirbi iš namų ir vistiek tave stebi..
Laba,
prisiduodu gyva, vakar nepavyko manęs pribaigti Einat iš parduotvės ant galvos sniego lavina užvirto.....
Sveikatos visom katinų mamkom ir aišku mūsų mylimukams
Mudu labai gražu
Jėtus, Diinka

Gerai,kad bent laimingai

Ačiū

Oi,jūs mamkos,negalima jūsų palikti be priežiūros, reikia stebėti.O tai dar ko prisigalvosite.
Diinka, nu tau ir sekasi .Gerai,kad tik tiek kliuvo.
Erendira,kaip tu manai, ar labai sudėtinga būtų traktorių vairuoti?Jau toks gražus,nors nuvaryk
Diinka
Lisitėįja, pagal naudojimo knygeles, kur verčiu, tai visai lengva vairuoti
Kas ruošiasi į darbą, o kas sėkmingai užkariavo klojamą lovą.Na ir kas,lova liks pusiau klota, nes keturkojų gerovė aukščiau visko.
Jaučiu smagu būtų pabandyti traktorių pavairuoti pagal traktoriaus vartotojo vadovą
Rainosios žaidė skanukų ruletės partiją

Erendira ne tik pagal knygas, bet ir šiaip nėra sudėtinga tik neįprasta vairuoti :-) Išmėginti mažesnių gabaritų "bobikas" ir "plentvolis"

Lisitėja kaip gražu žiūrėti kai taip draugauja keturukojai

Magnuma mano Simbutė tip top rainosiosioms į kompaniją :-) Pamanytum jog akyse trejinasi :-)
Labukas,
vakar pamiršau MUDU guoliukus pagirti, tai dabar giriu
Sergančios sveikit
Aš dar dėl maisto.... esmė tame, kad mano katė ėda sausą žuvinį maistą ir kartais konservus su žuvim jau seniai, jokio įtarimo, kad netinka neturiu.... tik susimąsčiau, kai pardavėja pasakė.... ir tai, ne man (o aš pastoviai ten lankausi), o mano draugei (kuri pirmą kartą ten buvo)....
Sveikos
Vis dar murksau snarglių liūne ne tas žodis kaip užkniso
Mudu, vau, a yr kas nors ko tu nebandžius ir nemoki? Nerealiai kietai susiskaitė tavo bandymai
Man gražu ir Magnunos, ir Lisitėjos gyvūnų draugystės, visad su baltu pavydu žiūriu.
Hipės snukio išraiška gerulė

Pirmiausia sveik

o dėl bandymų,nugi jei pasitaiko kokia proga viską bandau,o kai ko ir išmokstu :-) kad ir tai :-)))

Va ką galiu tiksliai pasakyt niekada nenardžiau nenardysiu ir jokių vandens motociklų ,jachtų ar dar ko...paniškai bijau plaukimo elementariu laivu,valtele ir t.t Taigi norint išbandyti tektų gerokai su savo baimėm padirbėti,kad perlipčiau save.