Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 02 09, 21:57)
<p>Yra nauda iš kastravimo.Nėra kvapo, kai žymi teritoriją.Nėra nereikalingų kačiukų.Švelnesnis būdas, ne taip aiškiai išreikštas rujos periodas.Nesivalkioja pakampiais.Daugiau tupi namuose.
</p><p>Mano katė sėdėdama ant palangės namie, kai pamato svetimą katiną labai juokingai urzgia, ir plaka uodega, atrodo išbėgs į kiemą ir papils atėjūną.Tik niekas neleidžia jos kautis.
</p><p>Beje, pagal viską sprendžiant katinas ne iš veislyno, o iš globos namelių.Ir jau patyręs gyvenimą gatvėje.
</p>

Maniskis katinas ne is gatves. Na, kazkas 1 metu amziaus ji is namu ismete, bet kai buvo rastas (siaip, tai pats pas giminaiti atejo), matesi, kad kambarinis buves. Ir labai sunis myli. 2 metus pagyveno, bet dabar jo seimininkas po insulto ir negali katinu rupintis, tai as priglaudziau kol rasiu kitus jam namus (bet nelabai ir ieskau, tiesa sakant). Iskastravau su viltim, kad draugiskai su katem gyvens, bet, kad jis nekencia kaciu!!! Nei katinu, nei kaciu! Nenormalus katinas. O gal dar susidraugaus? Vos iseina i kiema, tai greit visos kates medziuose sedi. Su vyru juokaujam, kad sportas, bet realiai tai stresas jom. Ir jo gaila, ir kaciu...
Atsakyti

Matosi,kad alfa patinas.Dabar namie vyksta kova dėl valdžios.Kaip tai spręsti, nežinau.Atsilieps daugiau panų,kurios ne po vieną katiną turi namie.

Pas hierachija aiški.Aš vadas ant visų.O ant gyvulių vadas katytė.Ji ten visus rikiuoja.

Atsakyti
Tikrai, merginos, gal kuri zinot kaip alfa katina paversti labiau draugisku, bent kaciu atzvilgiu? Nejau ji i kiema tik su pavadeliu vedzioti unsure.gif
Atsakyti

Terroriste, nepaguosiu aš jūsų :D deja, katės, kaip ir žmonės, turi savo charakterius. Ir dar, jei jis nusprendė, kad viskas ką mato yra jo - vadinasi taip yra :D Arba gaus per nosį nuo senbūvių, arba visus pakiš po padu. Laiko reik, ir paieškokit jam namų be katinų, gal gi pavyks. Dėl kastravimo nesutiksiu su jumis, visgi instinktas jį verstų eiti ieškoti poros, taigi muštusi jis su žymiai daugiau kavalierių, plius visokie klaidžiojimai padidina tikimybę pakliūt po mašina. Turiu dvi peštukes kates, jos per pusantrų metų iš visiškų priešių pavirto į ramiai viena kitos nekenčiančias :D jos vis dar mušasi, tik šiek tiek rečiau

Mušeika :D

Priedas  IMG_20190210_155842.jpg   160,1KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos. 

Bela gražuolė  :wub:

Dėl katinų santykių negaliu nieko patarti. Pas mane viena katė, vienas šuo. Sutaria taikiai. 

Mudu, mes šiandien irgi galvojom kur į gamtą lėkti, bet vyras po rytinio Čijos vedžiojimo vietiniame miškelyje taip ir sakė - bus visur labai slidu ir šlapia. Tai tiesiog Bernardinų sode ir senamiestyje pasivaikščiojome, kol namie orkaitėje pietūs kepė. 

Atsakyti

Aist, aš irgi išlindus saulutei, sakiau lekiam kur nors, vyras sakė neeee, slidu. Pažiūrėjau, kaip žmonės čiaužo ant šaligtvių ir teko sutikt.

Mudu, tu WOW moteris, nu suvirinimo aparatas ir mokėjimas jį valdyt iš vis iš kosmoso srities man 😀 

Atsakyti

Mudu tikra šaunuolė, turi nagingas rankas. 

Gielux, nėra tas suvirinimas aukštasis mokslas, tėvas prieš išvažiuodamas ir palikdamas mane ir mamą tvarkytis dviese kaime, išmokino virinti ir teko virinti. Žodžiu kaime aš buvau kiečiausia merga, pauglė mokėjau virinti, naudotis įvairiais įrankiais, vairuodavau busiką :)

Pas mane naujienos, kad Kugį paskiepijau antrą kartą, nors ir buvo apsirgęs, bet apžiūtėjo vet ir leido skiepyt. Dar turėjau merginą svečiuose, kuri galbūt paims Kugį. 

Na ir aš visą savaitę buvau be jėgų, bent keli sakė, sirgsi, sirgsi, sakiua ne. Tai paryčiais prabundu su galvaskausmiu, dantų skausmais, sloga ir čiauduliu. Įkaliau actifedo plius dar nuo skausmo ir visai galima gyvent. 

[i]verge, dar pasėdėk[/i]

20190210-201120.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 10 vasario 2019 - 20:14

e57e6738eddb.jpgTetos sekmadieniavote, o aš buvau atsakinga už apšildymą.Vis teko mamkai priminti,kad malkos baigiasi.Nusiplūkiau per sekmadienį. :karsta:

Sveikos pirmadienio rytą :4u: Tikiuosi savaitgalis praėjo gerai? Nepaslydot, neapvirtot,nes takiukai su žvyro danga velniškai slidūs.Net į mišką negalim nuvažiuoti.Privažiuoti galim, tik eiti nėra kur, vienas ledas :blink:

Šponkuti, na kas tau?Sveik, nes pavasaris jau čia pat.Zylė pavasarinę giesmelę traukia visa gerkle.

Atsakyti

Šponkiukas, atkrito vistik. Galvojau praslysiu, atsibūdau po sapno, kad turiu temperatūros, pamatuoju, yr! 38,1, po pietų einu pas gydytoją. Abydna, kad jei susirks ir vyras, tada nuplaukia suplanuotas ir apmokėtas savaitgalis Birštone. 

Ir dar, pasiskųsiu katinais. Nei vienas neateina slaugyt.. nei vienas  :(​ 

Atsakyti

Alfa yra alfa. Kaip jūs jį paversit? Namie galit feromonus bandyt, o lauke? Duos į kailį ir viskas.

Atsakyti

Šponkuti, laikykis.

Atsakyti

Matosi,kad alfa patinas.Dabar namie vyksta kova dėl valdžios.Kaip tai spręsti, nežinau.Atsilieps daugiau panų,kurios ne po vieną katiną turi namie.

Pas hierachija aiški.Aš vadas ant visų.O ant gyvulių vadas katytė.Ji ten visus rikiuoja.

Mano katės nėra mano vadai. Alfa katinas bandė nekreipti dėmesio į mano nuomonę, bet įsitikino, kad mamka yra alfa katė ir užtenka čia. Bet iš esmės, tai alfa katinas namie yra MB. Jis neglosto, kartais šeria, kartais tūliką valo, bet alfa katinas jam taip meilinasi, kad man tik pavydėt. Ir jam užtenka tik pasakyt žodį, Kingas ir Tašė atsitraukia per pagarbiausią atstumą. Bet labiausia mūsų Kingas myli sūnų ir ten miega, guli, žaidžia, laksto kartu. 

Tašė vaikosi Mauricijų ir viskas čia tvarkoj. Mauris nori sporto - nulaužė dalį palangės...

Atsakyti