Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist, visai neblogai. Labai keistai tik su temperatūra, vakar per pietus ji buvo 38,5. Vakare 36.6, gerta buvo tik nimesilis (baisiai skaudėjo nugarą ir veidą įvairiose vietose bei dantis) Šiandien temp nėra, tik sloga. 

Palygimas, kai atrodytų Ainu wc ritulas žmogaus pavidalu nerealus  :D​ 

Atsakyti
Aist ,Erendira ,Šponkiuk jungiuosi prie piktųjų tetų dėl nemigo nakties,tik pas mane pradžia 2;15 pradėjo manomažoji,vėliau baltasis pūkis nusprendė jog reika aploti vėja,kuris ūkia kamine,tada vėl mažoji,kuri blaškėsi,vartėsi,o tada nusprendė jog jau rytas ,laikrodis rodė 4:30;4:50 Meškis serenadą kažkam sutraukė,na tokią nemenką iš visos dūšios,tada baltajam rytinis laukas ir va ...tikrasis rytas užmerktom akim,bet su puodeliu kavos...
Atsakyti

Yra nusivylusios namų šeimininkės ir yra nemiegojusios kačių šeimininkės :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 12 vasario 2019 - 20:30

Gal čia šiąnakt jie susitarę, ką? nuo 3:00 Ūkavo blaškėsi, miaukė, lakstė, kažką kažkas mėtė, varinėjosi pelę (iš skambėjimo supratau - pelės viduj toks skambaliuks), Tašė vienintelė murksojo pas mane, kai jau bandžiau keltis 20 kartą, tada supratau, jog reik už daryti duris. :aggressive:  :bash: 

Prie kambario durų privemta - dredas... 

Kingo...

Atsakyti
Vadinasi visoms linkiu ramios nakties bye1.gif
Atsakyti

Ramios nakties kačiukams ir jų mamkoms.O aš lauksiu Molio.Pakvipo pavasariu ir išplaukė vyrukas laukan, dabar tupiu, laukiu.

Atsakyti

O aš ieškau teniso kamuoliukų.. ir kam aš juis atidaviau ryte. Jau tris ratus kambary apsukau, nėra. Bijau, kad naktį aklas katinas juos atras ir pradės gainioti. Ir kaip tada man jaustis?

Atsakyti

O aš ieškau teniso kamuoliukų.. ir kam aš juis atidaviau ryte. Jau tris ratus kambary apsukau, nėra. Bijau, kad naktį aklas katinas juos atras ir pradės gainioti. Ir kaip tada man jaustis?

O tu jam raketę palik.  :D 

Atsakyti

O tu jam raketę palik.  :D

Matai čia stalo teniso kamuoliukai, jiems rakečių neturiu (kamuoliukas kažkada senai pirkom, kai kažkur atostogavom ir ten buvo stalas su raketėm, o kamuoliukų ne) :) Jei paliksiu lauko teniso raketes, tai galvos, kad tyčiojuosi ir gausiu iš raketės :) jei tie kamuoliukai būtų lauko teniso, tai uoj kaip nekreipčiau dėmesio.. 

Atsakyti

Valio,  kamuoliukų naktį niekas nerado :)

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mano chebra irgi išparpė be jokių gaudynių,žaidynių ar griaužimo :-)

QUOTE(Šponkiukas @ 2019 02 13, 08:09)
<p>Valio,  kamuoliukų naktį niekas nerado smile.gif</p>

Matyt patys pamiršo ,kur pasidėjo :-))))
Atsakyti

Sveikos

Su didžiu malonumu (čia viskas normaliai, ania?) paspaudžiau 'mėgti' ties visais naktinio miego trukdymų pasisakymais  :D  pažvygavau ties Aist pasisakymu apie didžiojo reikalo įgyvendinimą  :D 

Pas man viena maža raina padraika naktim kartais nusprendžia perdėliot akmenukus vazonuose ir daro tai ridenimo grindimis būdu ir kas smagiausia kad kol užsidegu šviesą ir iššoku iš lovos, padraika viską meta ir sprunka spinton o aš dažnai nerandu to akmenuko. Kai grįžtu lovon, užgesinu šviesą ir pradedu migti, akmenuko ridenimo operacija būna tesiama

Pritariu Erendiros minčiai - aš irgi visų pasiilgau  :4u:  gal susiorgsnizuokim ką nors smagaus vasario pabaigai  :rolleyes:​ 

Atsakyti