Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos  :4u: 

Lina1985, sveika sugrįžusi. Micė labai daili trispalviukė.  :4u: 

Gufiui ir, svarbiausia, jį operuojančiam gydytojui linkėsiu penktadienį kuo didesnės sėkmės. :4u: Pas Liną Piečiukaitį operuositės? 

Trišė šešėlių teatro aktorė.  :wub: beje, kaip ten su ta biologijos užduotimi dukrai sekėsi?  :) 

Tytė su Mika tiesiog tobulos  :wub: 

Grikelio darbai su kompiuteriu  :D  :wub: 

Špulytė tikrai nepakartojamo grožio mergina išaugo  :wub: 

Rustės ( tiksliau, Busy) pončas gražių spalvų rudeninis.  :) 

Mumio mokslai. Vargelis šuniui, bet po to bus ir gražus, ir išsimokslinęs. Panų neatsigins.  :D 

Kas lapė? Kur lapė? Aš tai ne, aš- mėsėdis triušis.  :lady: 

IMG_5939.jpg

Atsakyti

Laukiu grįžtančio po darbo vyro su baklažanu orkaitėje.  :rolleyes: 

IMG_5940.jpg

Atsakyti
Sveikos,
Aist niaaaam kaip skaniai atrodo...bet MB tai nebūtų laimingas manau kad su tokia vakariene jo laukčiau smile.gif taviškis gal vegetaras?

linkėjimai smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Dėmėti linkėjimai nuo radiatoriaus labai mieli :wub:

Aist - nu jau baklažano gražumėlis :4u: :4u:  ir įsivaizduoju kokis skanumėlis, jau kad griebčiau :essen:

Tik dabar pamačiau lapę šalia Ainu :D

Dzen Trišė :super:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 31 sausio 2017 - 20:49

Mniam, Aist. :essen:  Gerai, kad aš pavalgius, o tai suseilėčiau visą ekraną.

Šiandien popiet Mika dingo. Na, eilinį kartą... Per daug nesukau galvos, nes žinau, kad į guliašėlio šaukinius ji atsiliepia be klaidų. :) Bet dar iki guliašėlio nešiau kelis rūbus į skalbyklą. Ten stovi tokia lentynėlė su krepšiais skalbinių rūšiavimui (na, pas mus rūbų purvintojų daug). Staiga juodų skalbinių krepšys man tik mirkt, mirkt...  :bigsmile:  Bet ir žino gi, į kuriuos patogiausia pradingti. :laugh: 

Atsakyti

Maniškis sveikuolis. Kuo mažiau mėsos ir daugiau daržovių, ankštinių ar pan.produktų, tuo jam geriau. O man irgi mėsa nebūtina. Tuo tarpu vaikai, mūsų nuomone, turi valgyti mėsą ( tik ne kiaulieną), todėl sūnūs vakarieniavo triušieną su šviežiomis daržovėmis. 

Vai, kaip šiltai mergytė ant radiatoriaus išsidėliojusi ilsisi. :wub: Tikriausiai irgi kaip Grikis nemažai per dieną darbų nuveikė.  :D 

Atsakyti

Lapyna - mirksintis skalbinių krepšys prajuokino :D :D

Grikelis pagaliau rado draugą, kuris turi tokį patį hobį :) 

20170131_170616.jpg

Atsakyti
Dėmėtas pilvukas ir ne vegetaras mėsėdis baltais kailiniukais... wub.gif

Grikelio darbai ir didžioji vandens testuotoja... O jei mamka nusinuodys, reikia išbandyt... biggrin.gif

Palytės juodumėlis ir Tytė "ant šucherio"... "sėlintoja"... biggrin.gif 4u.gif smile.gif

Gufiui daug linkėjimų pasveikti. 4u.gif

Extravaganzos Bandis išėjo vaivorykštėn.

Apkabinam, Extravaganza.
Atsakyti

Aist, žinoma Linas.

Atsakyti

Extriuk -  apkabinu ir užjaučiu :console:

Atsakyti

Apus, mes tavęs neguosim ir neraminsim, tik tyliai raizgysim uodegas, ūsus, kryžiuosim letenas ir pirštus, ir linkėsim dideliausios sėkmės :4u: Su Linu teko turėti reikalų, puikus gydytojas. :4u:

Aist, kaip darai baklažaną, kai netingėsi parašyk :ax: .Labai viliojančiai atrodo.

Ir visiem katinukam po :oro_buckis: , nes atskirai jūsų grožių nesugebu suminėti. :blush-anim-cl:

Atsakyti

Užuojauta, dėl išėjusio katuko😔

Grikis,  :B  :B  :super: 

Na, lapės ir aš nemačiau šalio tokio triušio, kol Magnuna neparašė. :lol: 

Radijatoriaus šildytoja :heart:​ 😻

Atsakyti