Ruste minėjo kad temos jau begalybines bus
O mane šiandien aplankė Merfes tapai, tai o my good! Kokio gražumo! Katašuniški Beje jie skirti ne man o Kornelijai
Jinai bus sužavėta
Vajeee, tapai nerealūs, griūnu iš susižavėjimo kartu su Erendiros peliukais
Du meilužiai kokie mieli
Šponkuti - nu tai grįžusi įdegį parodysi, o dabar gerų vėjų tau
Kruopa nori pabūti Grikiu, bet man rodis nelabai suprato kame smagumas tą dėžę ant savęs mautis
Tuo tarpu Grikeliui nesibaigiantis džiaugsmas dėžes matuotis. Aš vis galvoju kada jau jam nusibos, bet kol kas baltapilvis su neblėstančiu džiaugsmu ir entuziazmu rytą-vakarą po 10 kartų visas dėžes, tunelius ir kitus galimus įlindimo daiktus matuojasi
Šios dienos pietūs, moliūgų apkepas.Papildomai dėjau dvi bulvikes ir manų šaukštą.
Dar vasarą klausiau Magnunos, deja, ne mūsiškis Grikis rekordą laiko.
Jau tapukai kokie, gerai ,kad išaugau iš vaikų amžiaus, o tai sprogčiau iš pavydo.Fantastiškos Merfės rankos, dieviško gerumo širdis.
Lina, o kokios veislės šuo? Man į laikutę panaši, ar nebandė pradžioje sumedžioti kačiuko?
Jau tas mūsų Grikis, kaip jis matuojasi visokias dėžikes
O jau tapačkos kokio fainumo, aj aj...
Krupyte ir tešlius Grikis
Ne laika, gal kokie protėviai ir buvę tos veislės negaliu sakyt, bet mama su dokumentas haske, o tėtis be "haskis". Tai mūsu Skubis gaunas ale haskis. Vienžodž, mėgino versliuką sukt ar nenusaugojo nežinau kaip te buvo tiksliai. Gavo vyras dovanu.
Nemėgino pjaut, jam žaist norisi, bet maže neprisileidžia jei pati nenori, o ir per savo gabaritus jis kartais nenorėdamas biski ją prispaudžia ir tada vėl gauna į kaulus. Mice dūksta su juo tik kai pati nori, o tada jau namie sienos griūna, kai abu viens kitą pradeda gaudit. O šiaip tokia taikos zona tik virtuvėj, kur nesipyksta ir viens kito nevaiko.