Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

O taip tikrai gali padėti vandens gerti, mane vis dar troškina vien nuo rytinių prisiminimų  :D raktai ir įėjimo kortelė buvo sodrios vyšninės spalvos ir varvėjo tarp pirštų  :P​ 

Atsakyti
Oi Magnuna, man šypseną sukėlei biggrin.gif Labai pažįstama sitacija, tik ne su uogiene, o su pienu. Dabar mano pieno sloinikėlis yra stiiiipriai užsukamas ir į maišelį įdedamas hihihi.gif
Atsakyti

Magnučiuk,Daredi, labai pažįstama situacija.Man mašinoje pieno stiklainis apvirto.Bet užtai žinau,kad actas padeda visose situacijose.

Atsakyti

Sveikos. 

Magnunos vyšniniai nuotykiai.  :D 

Smagu, kad Juma greit po operacijos atsigavo. Matai, pasirodo, jai gimda šokinėti trukdė.  :P 

Dėl Runciaus nebrangiųjų kristalų liūdna, bet atitaikysit maistą ir turėtų reikalai stabilizuotis.  :4u: 

Zunda medyje - jauki ausytoji pelėdžikė.  :wub: 

Naujokė Micė - grakšti rusų mėlynoji mažylė. 

Aist, rašei kaip Rapolui sekėsi? Aš užsiparinus, priebėgom paskaitau, tai gal praleidau..kaip jam?

Negaliu viešai rašyti apie finalą. Rodys vasarą kažkada. 

O man kaklą /nugarą susuko. Kineziterapeutė vakar masažą atliko. Vyras vakare, kai pamatė, akis tik išpūtė: "O tai tau dar už TAI  reikėjo ir mokėti??!!"  :rolleyes: 

3-B0-DF3-D1-B324-47-F4-9-A51-6-FEB3-B2-E

Nors, mano nuomone, tai kažkas tiesiog mano sparnus pavogė.  :D 

Atsakyti

Nors, mano nuomone, tai kažkas tiesiog mano sparnus pavogė.  :D

O šluotą paliko?girl_witch.gif

Juokauju, nes pačiai sparnai kalasi, reikia pas masažo specą kreiptis, tik baisiai nenoriu, bo skaudės.

Atsakyti

Aha, šluota prie durų. Čia kažkada ryte savaitgalį iš Barboros atvežęs pirkinius vaikinas skambina:" O jūsų durys tos, kur su rožine šluota?". Pasirodo, kaimynės irgi nepėsčios, šluotomis duris pasiramsčiusios, tik anos pas jas padoriai raudonos.  :D

Atsakyti

Aist, sparnai atrodo auch :unsure: Jazau iki vasaros laukt, a pablūdai. Geriau parašyk ar patenkintas vaikis savo rezultatu ar labai patenkintas, tiek užteks  :D 

Atsakyti

Gielux, mieloji, aš jums gyvai papasakosiu. Vis tiek kažkada vyras į kursus skris, tada jūs pas mane į svečius atlėksite ir pakalbėsime. Šnekėti galima. Rašyti - ne. 

Atsakyti

Oi, Aist, reik skubiai sparnus atsiimti  :D​ 

Atsakyti

Sveikos, 

Magnunos  uogienės  istorija  priminė  ir  man,  kaip  pieno  pakelis  bagažinėje  išbėgo  ,pradurtas  aštraus  jogurto  indelio! Vasara  buvo, tai  po dienos  pradėjo  mašinoj  taip  dvokti, nors  buvau  išvaliusi  viską, kad  tiesiog  negalėjau  vairuoti.  Pasirodo, kad  po  bagažine  dar  buvo  atsarginis  ratas ,tai  ten  visas  pienas  ir  buvo  sutekėjęs  ir  prasmirdęs,ten  išvalius  ir  išpurškus  dezodorantu   viskas  susitvarkė.

Naujokėlei, valio! Papasakokit  jos  istoriją!

Zunda  pasirodo  yra  žvėris!

Atsakyti

Negražu, bet pasijuokiau iš Magnunos vyšnių uogienės ir dar vyrui perskaičiau :)

Aist, gaila sparnų, gal dar ataugs? :)

Pas mane nuo pirmadienio nekviesta apsigyveno sloga. Pykstu, nes šampano per ją taip ir neatsigėriau. 

O šitiems visada viskas dzin:

20190305-210924.jpg

Atsakyti

Aist - pritaisyk atgal sparnus ir atsigauk greičiau nuo susukimų  :4u:  :4u: 

Dėl Jumos - tai nežinau ar jai gimda šokinėti ar mąstyti trukdė  :D  dabar panašu, kad zbitkinės mintys kūliais galvoje vartosi  :D 

Apie pieną, tai ir aš rankinę plaudama galvojau, kad ačiūDie tik uogienė, o ne piens rankinėje siautėjo. Pieną išgyvendinti sunkiau būtų  :)​ 

Atsakyti