Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos iš pat ryto. :4u: Vėjuota ir vėsoka pas mus,bet yra vilties,kad iš už debesies išlįs saulytė.Na,ką,Magnuna,prisiminsi,kad daiktai, šaukštukai, šakutės turi turėti savo vietas.Išmokys mažoji jus tvarkos :lol:Svaja, prašom aktyviai rodytis ir kelti mažės foto. :wub:

Mama, ar aš nors kiek panaši į paukščiuką?

eeca82aa6c25.jpg

Atsakyti

Zundyt, taip, taip, panaši į pelėdikę  :) 

Magnun, ot tai patrakėlė :)  Čia po operacijos Juma tokius atradimus padarė? Dabar teks viskam, ką vagia, sugalvoti saugias vietas ir nepamiršti kur jos :hihihi:

Svaja, fainas vaikas  :4u: 

Atsakyti

Erendira - taip, po operacijos tokie atradimai  :)  įtariu šokinėjimo mygtukas buvo užspaustas iki operacijos o po operacijos atsipalaidavo ir dabar namie naujų teritorijų ir naujų lygių tyrinėjimo etapas. O jau akys mažajai kad blizgėjo vakar šitiek naujos veiklos atradus  :D​ 

Atsakyti

Zundikė - margas pelėdžiukas  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos

Svaja, labai graži katukė.

Zundytė-apuokutė, labai fainiai medy atrodo :D Nereik damos iškelt, ar nelipa aukštai, ar įgudus laipiotoja?

Magnun, va taip vaikai ir užauga :D  

Atsakyti
Sveikutės.

Svaja, sveika prisijungus mirksiukas.gif Micė gražuolytė wub.gif Iš kokio miesto esi?

Taikliai Erendira pastebėjo, akurat Zunda į peledžiukę panaši biggrin.gif

Nu vsio, Juma užaugo. Dabar Magnuna turi tris aukštalipius katinus biggrin.gif
Kaip tas tavo gartrauktis atlaiko, nesuprantu unsure.gif
Atsakyti

Nea, nereikia iškelti, išlipa pati.Tik dar reikės dvi obelis apskardinti,nes inkiliukuose niekas neišsiperės.Zunda plėšikė, kokių reta :(

Atsakyti

Daredi - ir aš nesuprantu kaip ans atlaiko :unsure:  

Daba sėdžiu ir galvoju, kad ant lentynėlės du dekoratyviniai puodeliai virtuvėj stovi. Tai va, kaži ar tebestovi?  :huh2: 

Atsakyti

Ot,išmokys mažoji tvarkos.Šukės laimę neša ir fabrikai darbo turės. :lol:

Aš taipogi nepalikinėju jokių smulkių daiktų ne vietoje.Margoji kaip mat nuridena.

Atsakyti

Oi, sugalvojau,kaip reikia išgerti daugiau vandens - reikia valgyti daugiau šokolado, labiau gerti norisi :hihihi: :hihihi:

Atsakyti

Erendira -  :lol: 

O man šiandien kokia bėda nutiko. Ryte darban įsimečiau induką su vyšnių uogiene į naują raudoną rankinę ir dar buvo sukirbėjus mintis patikrinti ar gerai dangtelį užsukau. Tai va, darban atvažiavus kyšt ranką raktų ieškoti ir ištraukiau raktus vyšnių uogienėje, tokius niam niam saldžius ir prisirpusius  :blink:  žvilg į rankinę, o ten teliūškuojasi mano daikteliai sau smagiai uogienėj, vyšnaitėm vienas į kitą svaidosi. Rankinę tik greit užvėriau, kad į akį iš vyšnios negaučiau. Viena laimė kad rankinė odinė ir be medžiaginio psmušalo ir viskas, kas rankinėje gyvena į odines kosmetines sudėta, tai daiktai nenukentėjo, pavyko uogienę nuplauti, rankinę irgi pavyko nuplauti, džiūsta daba ant radiatoriaus. Bet iš vyšnios matyt vistik gavau, nes ir paltą prausti teko, matyt iš strioko vyšniuotom rankom save apčiupinėjau. Va taip, todėl ne tik užsukit dangtelius, bet ir patikrinkit ar tikrai gerai užsukot, o dar geriau dar į maišiuką įdėti  :)​ 

Atsakyti

Manau, vyšnios tiesiai  iš rankinuko ir  gali padėti gerti daugiau vandens  :hmm:  :lol: 

Bliamba, spalvotai įsivaizdavau, kaip su prisirpusiais raktais reikia darban brautis  :bigsmile:​ 

Atsakyti