Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiau,nesinervok.Nu,nepasveikino,ir,ką?Čia jau jų bėdos.Mesk tuos gimtadienius minėti.Geriau vardines švesk.O tu jų turi net aštuonias.Artimiausios kovo 7 dieną.

Džiugu dėl Jumos. :wub: 

Jau kiba mugėje palčiuką parovei? :ax:​ 

Atsakyti

Lisitėja, nea, net nėjau į mugę, kad ko neprisireiktų  :D  (nemėgstu, kai daug žmonių vienoje vietoje grūdasi  :unsure: ) O tai paskui atsiras kas gražaus ir saugok visąlaik nuo katinų :hihihi:

Atsakyti

Erendira - šaunuolė, spalvots paltuks - ideali pavasario pradžia  :D​ 

Atsakyti

Nesipūskit čia,aš dar rudenį nusipirkau ryyyyškiai bordo palčiuką,pirmą kartą tokią spalvą pasirinkau.Net pačiai keista.

Šauksma pavasarį :ploja2: 

Atsakyti

Lisitėja -  :super:  nu liuks, daba tai jau tikrai pavasaris neturės teisės vėluoti  :D​ 

Atsakyti
Atėjau, ogi žiūriu Šponkiuko gimtadienis buvo bigsmile.gif
Tai nors ir paveluotai, Šponkuti, su nioliktuoju gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Viso ko pačio geriausio, dėl ko jaustumeisi laiminga wub.gif

Juma šaunuolytė, greitai atsigavo smile.gif
Atsakyti

Na, pasirodo, Runcius mano brangenybių brangenybė, ir kad būtų dar brangesnis, prisiaugino  kristalų  :oh: Tai ir balansuojam nuo inkstų iki pūslės... Bet tai ar čia pirmiena  :D  kaip čia dabar staiga imsiu ir netupinėsiu  aplink Runcių, o tai ką dar veikt?  :P 

Atsakyti

Labuka

Šponkuti, neliūdėk! Su fb visko būna, tarkim aš su juo labai ribotai draugauju :D žinoma, kai giminės "gyvai" neprisimena, čua jau kits reikals, bet tai kaip teisingai rašė - nu I nafik juos tada :D 

Smagu, kad Juma greit atsigavo!

Ech, Runcucukas - neįkainuojamas katukas. Erendir, daug palaikymo. Ir su geru, spalvotu pirkiniu 😁

Aist, rašei kaip Rapolui sekėsi? Aš užsiparinus, priebėgom paskaitau, tai gal praleidau..kaip jam?

Atsakyti

Trovetas labiausia jam tiktų - jautriems ir su pūsle.

Atsakyti
Sveikos katinukų ir katyčių šeimininkės.
Norim prisijungti prie jūsų būrelio.

Mūsų katytė vardu Micė.. Atkeliavus į namus prieš naujus metus.

Rytoj Micei 5 mėnesiukai. Labai judri, meili ir padykusi katytė. Smalsuolė nuo iki😁😁

Naktinėjanti gražuolė 😊

Truputį pasirodom.Priedas  FB_IMG_1551524116987.jpg   118,41KB   0 Parsiųsta kartų

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ** Svaja**: 04 kovo 2019 - 21:08

Sveika prisijungusi :4u:

Graži katytė, sidabriniu kailiuku. :wub:

Vidurinėje foto tai kaip surikata stovi :lol:

Atsakyti

Svaja - sveika prisijungus prie mūsų būrelio  :4u:  miela mažylė :wub: 

Erendira - Runculiui sveikatos  :4u:  

Ilsimės

20190304-214343.jpg

O štai Kruopos gyvenime vakar nutiko bėda - Juma op ir užšoko virtuvėj ant stalviršio o nuo stalviršio op ant gartraukio ir op į privačią Kruopos ziną ant spintelių  :oh: ir štai Kruopa prarado savo privatumą. Juma, matyt, pagaliau suvokė kam jai duotos ilgos kojos ir pėadėjo jomis naudotis. Nelaimė ir man ksrtu su Kruopa, nes Juma dabar vagia ne tik vonios kriauklės kamštuką bei dušo kabinos vamzdūio groteles bet ir virtuvės kriauklės groteles, šaukštukys ir šakutes, kurie prie kriauklės išplauti gulėjo ir visą kitą kas anksčiau saugiai nuo smalsianosės padėta buvo.

Atsakyti