Šponkiau,nesinervok.Nu,nepasveikino,ir,ką?Čia jau jų bėdos.Mesk tuos gimtadienius minėti.Geriau vardines švesk.O tu jų turi net aštuonias.Artimiausios kovo 7 dieną.
Džiugu dėl Jumos.
Jau kiba mugėje palčiuką parovei?
Labuka
Šponkuti, neliūdėk! Su fb visko būna, tarkim aš su juo labai ribotai draugauju žinoma, kai giminės "gyvai" neprisimena, čua jau kits reikals, bet tai kaip teisingai rašė - nu I nafik juos tada
Smagu, kad Juma greit atsigavo!
Ech, Runcucukas - neįkainuojamas katukas. Erendir, daug palaikymo. Ir su geru, spalvotu pirkiniu 😁
Aist, rašei kaip Rapolui sekėsi? Aš užsiparinus, priebėgom paskaitau, tai gal praleidau..kaip jam?
Svaja - sveika prisijungus prie mūsų būrelio miela mažylė
Erendira - Runculiui sveikatos
Ilsimės
O štai Kruopos gyvenime vakar nutiko bėda - Juma op ir užšoko virtuvėj ant stalviršio o nuo stalviršio op ant gartraukio ir op į privačią Kruopos ziną ant spintelių ir štai Kruopa prarado savo privatumą. Juma, matyt, pagaliau suvokė kam jai duotos ilgos kojos ir pėadėjo jomis naudotis. Nelaimė ir man ksrtu su Kruopa, nes Juma dabar vagia ne tik vonios kriauklės kamštuką bei dušo kabinos vamzdūio groteles bet ir virtuvės kriauklės groteles, šaukštukys ir šakutes, kurie prie kriauklės išplauti gulėjo ir visą kitą kas anksčiau saugiai nuo smalsianosės padėta buvo.