Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gielux, pažiūrėk į žinutes. Man liko kraiko graužikams... Dukra išlydėjo žiurkių už vaivorykštės.

Ačiū, tik dabar pamačiau ir parašiau. Nu jau taip nemyliu SM per telefoną, ten nieko nesimato, nei kad gauni žinutę, nesamonė 😒 oi kaip gaila peliuko :(

Gielux, bet tai ta mascarponė tokia.... mascarponiška  :rolleyes: ... gerai jau, bet aliejaus tai į tešlą nedėsiu  :oh: gal  :unsure:  :D

Magnun, einam, einam :D aš tą programėlę kaip tik turiu. O einam sekmadienį ar pirmadienį? (man tinka abi dienos). ir kas dar eina?  :D​ 

Kokoso alieju dėjau :) 

Aš gal einu :)

Atsakyti

Sveikos. Viska skaitau bet parašyti laiko nera. Tiek visokiu reikalu. Darbai ir pan. Dar masina nusipirkau teko pratintis kita puse vazinet. Jau vk viena i darba isvaziavau. Stresavau bet ziuriu viskas gerai. Pirmas dienas tik na lieva vis trauke 😂😂😂 .  Sponkiuka su praejusiu 😘 Del uogienes Magnunos. Man daznai buna kas issipila. Smagiausia buvo produktus parsinesti is pardos namo grietineles padaze visus 😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 07 kovo 2019 - 21:13

Seniai matyta Azu.Džiugu skaityti,kad tau gerai sekasi.Gaila žiurkiaus, koks jų trumpas gyvenimėlis :(

fcae9b54b074.jpg

Su kovo 8-ąją, su gražia pavasarine švente :4u:

Kompozicija  :hihihi:

Atsakyti

Azu - sveika pasirodžius  :4u:  auto yr gerai  :) į kairę nevaryk, orientuokis dešinėn daba  :D 

Aš produktus esu alum permirkusius parnešusi pasirodė kad alaus skardinytė buvo nesandari ir kai susiteliūskavo, pradėjo švirkšti pro mikroskopinę skyliukę. Ir grietinė ir piens ir kiaušai ir sviestuks gerokai apgirtę parėjo  :) 

Standartinis rytas mamkai ruošiantis į darbą

20190307-061248.jpg

20190307-061345.jpg

20190307-061412.jpg

20190307-061519.jpg

20190307-061555.jpg

20190307-061929.jpg

Atsakyti

Sveikos  visos su tulpių dienele..

man mažoi įteikė didžiausią tulpę pavadinimu Skarlatina.. taip taip mažoji ja serga. Aš šokinėju aplinkui kaip višta perekšlė, nes tokio savo vaiko dar nemačiusi.. galėtų -į burną nieko nedėtų.. Už kiekvieną gurkšnį derybos ir kova... na kaip nors su antibiotikų pagalba įveiksim..

Trišė labai ištikimai slaugo mažę.. Mažoji nuo to kaiuoja. lapė siaubia namus.. Pavasaris.

Prajuokino vyšninė rankinė ir Jumos nuotykiai trečiame aukšte..

Ai dar pašalinti sparnai..

Atsakyti

Mažajai Laputaitei linkėjimai pasveikti :4u:​ 

Atsakyti

Labukas,

viską suskaičiau (ką buvau praleidus), bet jau nekomentuosiu....  :hmm:  nes nebeprisimenu ką norėjau rašyt....

Vilkra,  mažajai Laputaitei  :4u: 

Atsakyti

Sveikos

Su tulpiadieniu visas!!!

Mažajai Laputei greit pasveikt!

Atsakyti

Sveikos,

norėjau prduotio dryžuotus sveikinimusšią saulėtą pavasario dieną....bet kol parašiau...sutemo :)

08d77cdce05b3160d12332ff6d64cfb3455.JPG

O čia linkėjimai Grikiui:

465b12783aa1dae1237db070f1cbb5a4464.JPG

atsiprašau kad neįlendu, stengiuos perskaityti viską (nes įdomu kuom gyvenat) deja darbe užsikasus, o po darbo patikėkit.....savaitgalių ir tų neliko.....bet kažkada prašviesės, džiaugiuos, kad esu kaip visad sveika, gal todėl kad tiesiog jokiai slogai nėr kur įsiterpti :)

Atsakyti

Diinka - koks fainas linkėjimas Grikiui  :D  :wub: 

Mažutei Laputei - greito sveikimo  :4u:  :4u:  :4u: 

Saugiausia vieta gėlėms namuose  :) 

20190308-180721.jpg

Atsakyti

Linkėjimai Grikiui labai tikslus 🤣. O Magnunos geliu kalejimas tobulas ne vienas usuotas nepasieks 😂😂😂

Jau nebetraukia manes na lievo kaio teisingai bendradarbis sake. Eik sako 3 dienos ir bus viskas ok. Taip ir yra. Viena jau dvi dienas i darba laksciau. O man tai kelio po 37km i viena puse autostrada. Ir prie darbo nuostabiausias ziedas su milijonų isvaziavimu, tiltais ir dar vienu ziedu apacioj...  

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Man tokio narvo reikėtų, ir ne vieno.Nuo šitos banditkos reikia du medžius izoliuoti, ir lesyklą būtų gerai įdėti.Kaip tik išleidžiu laukan, tai ir lekia paukščių skaičiuoti.

Vėjas nenupūtė jūsų?Kieme po nakties viskas išvartyta, gerai,kad stogo nenunešė. :blink:

Diinka šuniuku praturtėjo  :wub: 

Atsakyti