Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos. 

Magnunos gėlių narvelis - nuostabus.  :super:  labai originaliai atrodo. :didis: Priminė man, kai apsistojus Katalonijos kalnuose diedukas šeimininkas iš panašaus narvelio naminius likeriukus traukė ir vaišino. 

Diinka, koks mielas mažylis šunėkas. O mergos nepavydi?

Vakar gavau gėlių ir suskių. Pastarąsias dar darbe į šiukšlių kibirą instaliavau. 

55456-B8-B-B840-4-F41-8794-9-FB44002-D2-

Atsakyti

Magnun, Gielux, iš kur ir kadu startuojam? Gal dar kas jungsis? Spėlioju daba, ką ten Aist į šiukšlių kibirą instaliavo :D  :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 09 kovo 2019 - 20:29

Lyja pas mus.Kad jums rytoj būtų saulytė, ar nors nelytų.Nesupratau, ką Aist norėjo pasakyti.Kad kažką išmetė tai faktas.Bet ką?Kas tie suskiai???

O jums linkėjimai iš mano tundros,miške sniego dar daugiau yra.

e5f8b797cf62.jpg

Atsakyti

Sveikos, išverčiu ką Aist į šiukšlinę instaliavo :) Ogi nususiusias (tokias kur mylimam ar gerbiamam žmogui nedovanotum) tulpes iš kliento :) 

Atsakyti

O mes šiandien atskirai su vyru darbavomės. Vyras paruošė šltnamyje žemes, pertelkių iškasė lauk, ir paruošė  lauke dvi lysves-dėžes. O aš okupavau dvi palanges ir dalį stelažo, kuris turėjo keliauti į katilinę čiliukų daigais ir pasėtais pomidorais, agurkais. Dabar bijau ar išgyvens.

20190309-124934.jpg

20190309-125000.jpg

20190309-192428.jpg

Atsakyti

Magnun, Gielux, iš kur ir kadu startuojam? Gal dar kas jungsis? Spėlioju daba, ką ten Aist į šiukšlių kibirą instaliavo :D  :hmm:​ 

Aga, iš kur į kur ir kada kur :D

Atsakyti

Šponkiuk, stelaže reikia apšvietimo.Per tamsu ten,apie katinus tyliu, nieko nesakau.

Atsakyti

Šponkiuk, niekas  nenuvys, tik dabar  roletus  kelk  aukštyn  ir  nebenuleidinėk, nes  tiems  daigeliams  dabar  reikia  daug  daug  šviesos  nuo  pat  ankstyvo  ryto,kai  tik  prašvinta...Be  to  pasirūpinčiau  kad  vandens  perteklius  iš  stiklinaitės  nubėgtų, būtinai  reikia  skylutės  ir  padėklo  kur  tas  vanduo  susirinktų,kitaip  sugadinsi  palangę, arba  supūs  šaknelės, jeii  skylutės  nebus..čia  iš  patirties, nepyk, jei  viskas  taip  ir  yra...beje  dar vienas  patarimas - kai pomidorus  sodinsi  į  šiltnamį, į  duobutes  įmesk  po  kelias  mažas  žuveles, ar  žuvies  galvas, uodegas  ar  panašiai  ir  sodink  gulsčiai  kad  kuo  daugiau  koto  būtų  po  žeme, ten  išaugs  daug  papildomų  šaknų, o nuo fosforo  pomidorai  bus  net  mėlyni , stiprūs!

Mergaitės, sveikos!

Mes  gyvenam  gerai,kovojam  su  vėjo  malūnais  maitinimo  srityje! Pavydžiu  jums  socialinių  pasivaikščiojimų....

Atsakyti

Mergikės - ryt atsikelsim, apžiūrėsim orą (Erendira savo kieme  :) ), susiskambinsim (aš) ir jeigu oro kondicijos nenugąsdins, nes visokius nesmagumus žada - vėją ir lietų, sutarsim galutinai. Šiaip manau apie 12 val galim planuoti  :rolleyes:  Būt gerai, kad ryt irgi tokia saulėta dienikė kaip šiandien išpultų  :rolleyes: 

Kruopos (nebe)privati erdvė

20190305-204304.jpg

Didis katins ant gartaukio

20190305-204351.jpg

Atsakyti

Šponkiukas gerai išvertė. Gėlės turi teikti estetinį džiaugsmą. O kai gautos darbe vienos tulpių "puokštės" pavadinimas - nuskuręs praeitų metų liūdesėlis, tai ir išmečiau aš tas varganas nususėles žiauriai ir be sentimentų. 

Beje, esu žiauri ir saldumynų  srityje.  Jei jau tai nėra sveikas produktas, tuomet turi būti man ypatingai  skanus ( jei nusidėti, tai bent su įspūdingu gundytoju). Esu išmetusi čiupačiupsus, dovanotus banalius asorti stabiliai atiduodu kitiems ir pan. 

Šponkiuk, oho, kaip viskas gražiai surikiuota. Šaunuoliai, darbingas šeštadienis. Kad viskas augtų ir duotų vaisių. 

Magnunos rainosios alpinistės kokios dailios. 

Atsakyti

Labas rytas :4u: Rainosios lipikės :wub: Kaip toks bloznas gartraukis atlaiko?

Ačiū, už paaiškinimus,žinosiu kas tokie suskiai.Labai nemėgstu tokių žmonių, kurie atvelka kažkokią nesąmonę, ir stebisi ko nesidžiaugi.

Pas mus rytas gana gražus, gal bus gražu ir pas jus?

Linksmai pasivaikštaukite :P

Pusryčiai :lol: Pufas per mažas, tai netelpančiais kūno dalis ant stalo pasidėjo :oh:

8e2dc5d4919c.jpg

Atsakyti

Labas. 

Lisitėjos pusryčiai - ruda uodega.  :D

Mes Šiauliuose viešime pas tėvus. Gausim pietums cepelinų. Ir šiaip mama labai skaniai gamina ir stengiasi per porą dienų prikimšti mus kaip žąsis.  :D

Merginoms gero pasivaikščiojimo! Lauksiu fotoreportažo.  :4u:

Atsakyti