Kugis
Oi, Magnun, man ilgai mėgautis gulėjimu lovoje irgi trukdė toks virusas Sąžinė 5.3.1, bet įsidiegiau įskiepį Ką noriu, tą darau TM ir reikalai pagerėjo
Erendira - kai kitą kartą susitiksim, gak aš kaip nors įsiinstaliuosiu nuo tavęs kopiją to įskiepio Šios dienos nuotykiai: Gulėjo Juma krepšelyje
Grikelis irgi nori pasimėgauti gulėjimu krepšelyje. Op ir katinėlis jau krepšelyje ir nesakykit, kad netilpo
Katinėlis mėgaujasi gulėjimu krepšelyje
Štai jau du katinėliai mėgaujasi gulėjimu tame pačiame krepšelyje
Krepšelis vis dar kažkur po Grikiu, jeigu kam nesimato
Labu dienu. As irgi paskubu daznai atsikelt anksciau sestadieni nes kitaip puse lieka pramiegota...
Visi kokie savaitgaliniai isgriuve.
Uzvakar vaziavau namo 2val. Kur kelio 30-35min. Sedejau tokian kamsty ir gal valanda ant paskutinio ziedo jau sukt i mano miestelioka. Juokas juokais bet knyga skaiciau. Kadangi važinėju ant eco tai patogu nereikia stebeti kada masinos juda. Ana pati uzsikuria priesais masinai pajudėjus.,galejau skaityt be baimes o ne stebeti istisai. Ka veikt daugiau sitiek laiko kapanojantis ziede? Apsidžiaugėm vadinasi kad namo isleido valanda anksciau 🤣
O siaip savaite pilna nervu nemigo ir pamesti vel kilogramai.
Gal kas turi patarimu kaip sutvarkuti nervus. Cia ne man va MB nelaiko ju. Jei kas tiek issinervina kad nepraeina ilgiausia neina nei susikalbet su juo nei ka. Pas psichologus eiti negali atims teises iskart. Negales dirbti. 🙄
Katinai kas kurie išvirtę, tik Ainu ant sosto tupi.
Ale tai matai kokių programų būna Reiktų ir man ko
panašaus, nes aš naudoju dar tą senovinę -darbas ne vilkas, į mišką nepabėgs, o jei pabėgs tai jau jo bėdos.Man padeda :rolleyes:Dėl nervų nieko negaliu patarti, gal kas gudresnis pasirodys
Ai, dar Molį iškarpiau, veliasi baisiai
Gal kas turi patarimu kaip sutvarkuti nervus. Cia ne man va MB nelaiko ju. Jei kas tiek issinervina kad nepraeina ilgiausia neina nei susikalbet su juo nei ka. Pas psichologus eiti negali atims teises iskart. Negales dirbti. 🙄
Bijau, kad teks eiti, nes na jei stogas pavažiuos, tai darbo neteks ir taip. O jei imti atostogų ir lt apsilankyti? Bent jau gaires kažkokias psichologas nubrėžtų kaip tvarkytis gal.