Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Azu,  galima privačiai konsultuotis su LT psichologais per skype.

Atsakyti

Kai bandai užimti daugiau vietos už meškėnę

20190317-081324-01.jpg

Atsakyti

Labas. 

Erendiros "ką noriu" su Kugio atvaizdu.  :D 

Molio plaukus paukščiukai lizdan galėtų susinešti.  :) 

Rainio savaitgalio įvairių pozų benefisas.  :super:  tikrai toks chuliganavoto veiduko katinas.  :aggressive:  :bigsmile: 

Grikučio krepšelis kaži kaip netinkamu režimu gal išskalbtas, kad toks nedidukas.  :D 

Aš šiandien ant virtuvės grindų ryte radau kraujo lašelių primindžiotų. Apėjau keliais, visas 8 letenas ištikrinau, nerandu kurios. Abi linksmos, nešlubuoja, nesuprato, ko aš čia sunerimusia išraiška grindimis rėplioju.  :blink: 

2-C91922-C-45-BC-4695-BC1-B-6-BCF9677757

5-B5-DB8-BC-E7-D8-4-CFF-9-F73-29-A6-A0-F

Atsakyti

Kugio moto ir yra, ką norių, tą ir darau.

Kugio džiaugsmui, šiandien užsilipo ant palangės. O ten vazonai tai nepritaikyti jam, akmenim neapdėti. Tai ir matau, kaip jis ramiai įkiša lapcę į kinrožės vazoną, pakabina saują žemių ir ištraukęs jas paleidžia žemyn. Laimingas stebi kaip jos krenta at subuferio ir grindų. Ir vėl bando kartoti, bet blogietė aš jį sustabdau. Sušluoju žemes, nunešu šluotelę ir grįštant matau, kaip jis bandydamas išsilaikyti ant palangės, galines nevisai klausančias kojas sukelia ant nesenai išdygusių pomidorų indelių. Tai teko vieną eilę jų nuimti, kad tilptų praeiti.

20190317-105901.jpg

Atsakyti

e9592310f97e.jpgLabas rytas :4u:

Vaje, Šponkiuk,saugok savo plantacijas nuo vandalų  :blink:

Mūsų rytai tradiciniai,kas kailį tvarkosi prieš darbą, o kas ramiai guli ir tą erzelį stebi.

Atsakyti

Labas rytas

Kugio palangės nuotykiai pralinksmino, nors įtariu Šponkiuko šito pagalbininko pastangos neatrodo tokios smagios  :) 

Pūkuotoji Ainu  :wub: 

Aš penktadienį turėjau irgi nuotykį "ant grindų". Pareinu namo ir matau viduryje kambario atitemptas medžiaginis katinų kūbas-palapinė. Iš pradžių nieko tokio neįtariau, ta palapinė labai mėgstamas daiktas. Pakeliu aš tą palapinę kad patraukti į šoną, o ten po ja :blink: . Žodžiu kai kai kas iš tuoleto dėžės kelnėse šį tą parsinešė į kambarį ir viduryje kambario to atsikratė. Kai kas kitas atitempė palapinę ir ant viršaus užmetė ir toks įspūdis kad dar ir pašokinėjo ant viršaus  :blink:  Palapinę išmečiau, teko užsakyti naują. Už visą tą bardakėlį namie atsiprašė tik Kruopa

Tradicinis aiškinimasis kur, kam ir kaip gulėti

20190317-220145.jpg

20190317-220143.jpg

20190317-220136.jpg

Atsakyti

Geras nuotykis,būna ir pas mus pasitaiko.Tenka ir pledus ir kai kieno kelnes mazgoti :lol:​ Magnuna,nu ar negali megzti didesnio kašikiuko?Juk matai,kad niekas netelpa?

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Oi, priminėte ir man "nuotykį"  :blink:  :D  sėdžiu sau ramiai, skaitau, niekam netrukdau ir matau, kaip Pedras ant kilimo užpakaliu važinėjasi  :blink:  aš už  Pedro čiupt, lekiam vonion, išvaduojam Pedrą nuo nebaigto žygdarbio, visi patenkinti, kilimas išgelbėtas :super:

Magnun, ale tikrai, akivaizdu, kad namie krepšiukų trūkumas :hihihi:

Ainu veidelis sako, "tu ką, motin?"

Atsakyti

Oj tie katinai... Kaip man anu truksta... Pramarsiruoja cia pro langus keli vierchai prasliauzia.. Dabar toks juodas geltonais guzikais vaiksto  Gaila visi bailiai nei pakiesi nei pasauksi. 

Baigesi mano blogą savaite minus viena drauge. 

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u: Pagaliau ir pas mus šviečia saulytė, ir nuotaika kyla aukštyn :wub:

Baigesi mano blogą savaite minus viena drauge. 

Kaip suprasti?

Atsakyti

Tai lyg rasiau kad rasinedavo mano MB paprasiau nerasinet. Nes oer daug jau lenda i jo gyvenima. Visko klausineja paskui as kaio tave suprantu as tokia pat. O ypač pasirode kai mes cia buvom susipyke atrodo jau kad dvynys MB. Jis aisku nemato to ka mato moterys. Tai sako draugiskai rasemes nieko bkogo jo isklauso jis ir pasakoja.... Zodziu laprasiau nerasyt baigesi kad uzsipuole mane kad as nenoku pati su juo elgtis sakau ne tavo reikalas musu santykiai. Zodziu ant galo ji uzsipuole kad jis kaltas. Aj padek zmonem kai jiems blogai isileisk i namus... Cia jau jautesi kaio seimininke... Zodziu drauges ir mama sako toliau nuo tokiu. O mama ypatingai sako isiziurejo i tavo MB. Tai va todel ir minus...  

Atsakyti

Du banditai

20190319-173332.jpg

Atsakyti