Zundyt,vakar,anksti rytą atnešė.O kol nėra žmogiuko,nesinorėjo girtis be reikalo.
Lisiteja, sveikinimai didžiausi!!! Faina, graži, jauna dukart močiutė!
Mano jaunesnioji(norėjau rašyt mažoji, bet tai, kad ji jau beveik ūgiu mane pasivijo) gandro dieną (bloviešcių) gimus, o vyresnioji vasario 16, tai abi prie progos gavosi
Lisiteja prisidedu prie sveikinimų. 😘
Lisitėja, kokia graži naujiena Sveikinu
Lisitėja - sveikinimai
Mergytės - kaip dėl rytojaus nemokamų muziejų? Einam žiūrėt suknelių nes kaip ir graūią dieną pranašauja, apžiūrėjusios sukneles gal pasivaikščiotume dar biškį
Magnuna, aš už
Tai kaip visad, 12? Prie suknelių?
Aš pasuoju, darbuosimės lauke. Šios dienos pagalbininkas, sugalvojęs aiškintis kieno čia kiemas. Susiruošė kovot su valgyti atklystančia katė, gerai, kad vyras pamatė, ir nespėjo gauti į kailį (Kugis, ne vyras).
Erendira, Gielux - tep, 12 puikiai tinka. Gielux - prigriebsiu tave
Lisitėja, sveikinu!!! Kokios puikios naujienos.
Kugis savo darže.
Aš rytoj neprisijungsiu, gražaus jums pasikultūrinimo, merginos.
Užvakar radau privemta tiksliai ant mano svarstyklių. Ainu perduodamą žinutę apie svarstykles supratau. Vakar veterinarė pasvėrė katę - 6.6 kg. Šiandien pietums šparagas.
Oj tos svarstyklės. Manosios nenori mažiau nei 70 rodyti. Ta proga pusryčiams šiek tiek virš tonos plytelių perkraustymas į jų būsimą vietą.
O Kugis jau nutaikė momentą ir sysipažino su gatve. Pamatėm tik jau pareinantį atgal