Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Zundyt,vakar,anksti rytą atnešė.O kol nėra žmogiuko,nesinorėjo girtis be reikalo.

Atsakyti

Lisiteja, sveikinimai didžiausi!!! Faina, graži, jauna dukart močiutė! 

Mano jaunesnioji(norėjau rašyt mažoji, bet tai, kad ji jau beveik ūgiu mane pasivijo) gandro dieną (bloviešcių) gimus, o vyresnioji vasario 16, tai abi prie progos gavosi :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 30 kovo 2019 - 13:19

Lisiteja prisidedu prie sveikinimų. 😘

Atsakyti

Lisitėja, kokia graži naujiena  :wub:  Sveikinu :4u:​ 

Atsakyti

Lisitėja - sveikinimai  :)  :4u: 

Mergytės - kaip dėl rytojaus nemokamų muziejų? Einam žiūrėt suknelių nes kaip ir graūią dieną pranašauja, apžiūrėjusios sukneles gal pasivaikščiotume dar biškį  :rolleyes: 

Atsakyti

Magnuna, aš už

Atsakyti

Tai kaip visad, 12?  Prie suknelių?

Atsakyti

Aš pasuoju, darbuosimės lauke.  Šios dienos pagalbininkas, sugalvojęs aiškintis kieno čia kiemas. Susiruošė kovot su valgyti atklystančia katė, gerai, kad vyras pamatė, ir nespėjo gauti į kailį (Kugis, ne vyras). 20190330-103005.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 30 kovo 2019 - 22:17

Erendira, Gielux - tep, 12 puikiai tinka. Gielux - prigriebsiu tave  :4u:​ 

Atsakyti

Lisitėja, sveikinu!!! Kokios puikios naujienos.  :4u:  :4u:  :4u:

Kugis savo darže.  :D

Aš rytoj neprisijungsiu, gražaus jums pasikultūrinimo, merginos.  :4u:

10-F8-D94-A-19-A7-4232-9-B13-5-CF67-DA11

Atsakyti

Užvakar radau privemta tiksliai ant mano svarstyklių. Ainu perduodamą žinutę apie svarstykles supratau. Vakar veterinarė pasvėrė katę - 6.6 kg. Šiandien pietums šparagas. 

6-F3-CE34-C-E345-4-A45-AA41-2697-A00-D9-

Atsakyti

Oj tos svarstyklės. Manosios nenori mažiau nei 70 rodyti. Ta proga pusryčiams šiek tiek virš tonos plytelių perkraustymas į jų būsimą vietą. 

O Kugis jau nutaikė momentą ir sysipažino su gatve. Pamatėm tik  jau pareinantį atgal  :oh: 

Atsakyti