Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist - labai dailiai  :4u:​ 

Atsakyti

Aist, puikiai :wub:

Seniai matyta Mėtutė.

Haku, puikiai pritaikė dvikojų daiktus. :D Visus giriu, visų nuotykius skaitau, tik parako ko tai pritrūkau aktyviai dalyvauti :unsure:ed53c333fd44.jpg

A,tai man brangūs kolegos pasakykit, ar čia pufas per mažas, ar sugyventinis tokią plačią dubcę užsiaugino? :hmm: 

Atsakyti

Sveikos

Aist, labai gražu!

Prajuokino Ainu augantis kailiniai :D

Haku, nuostabus darantis laimingus daiktus :D

Lisitėja, vaizdas pavydėtinas mano akims. Ir reiktų pufikiuko didesnio :D

Dėl sekmadienio aš už, tik truputį koją užskaideno, bet turiu diclofenako, tai gal viskas bus ok

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Magnusėl, kampanija labai nudžiugintų  :4u: 

Aist, "taip pat tik su  veidu" :hihihi: Mana, kad tau labai tinka  :4u:​ 

Atsakyti

Erendira -  :sutinku:​  suskontaktuosma tadu 

Atsakyti

Aist, puikiai! 

Merginos, kviečiu pas save balandžio 13d. (šeštadienį). Jeigu kažkas su visuomeniniu planuojate, tuomet atvažiuočiau paimti iš Pilaitėje esančios Bitėnų stotelės ar galbūt kažkas iš merginų prigriebtų pakeliui :) 

Atsakyti

Šponkiuk, registruojuosi  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Aist, puiki plaukuosena, ir su veidu ir be jo 4u.gif

Lisitėja, parūpink didesnį pufą, matai, ponia nebetelpa mirksiukas.gif
Atsakyti

Šponkuti - registruojuosi ir aš  :4u:​ 

Atsakyti

Aš apakusi nuo kai kurių žmonių naglumo. Išeina kaimynas į kiemą (tas su kuriuo bendrai tvorą darėm), mato kitas kaimynas pavadinkim X su kažkokių vyru tvorą judina. Klausia, ka čia vyrai darot? X atsako, žiūrim ar tvirta, nes kabinsim žaliuzinę tvorą iš savo pusės. Kaimynas, ne nekabinsit, nes kai siūliau daryt kartu, sakėt netinka ir nesidėsit prie tvoros, tai tvorą atitraukiau per 20cm nuo ribos ir stačiau savo sklype. X, ah šitaip, nu tada iškviesim matininką ir pažiūrėsim. Per tą X ir mums teko tvorą atitraukti ir statyti savo sklype. Negaliu kaip pikta. Ir dar čia tas pats, kuris rėkia, kad jų kelio atšaka nesidės prie visos pagribdinės gatvės tvarkymo, nes ja nesinaudoja. Tik jis kiekvieną rytą praeina pro mus ta gatve su šunim, jo vaikas tikrai su dviračiu važinėsis. Tik jis pamiršo, kad vandens grežinys kuriuo jis naudojasi tai kaimyno sklype.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 28 kovo 2019 - 17:21

Mjooo, Šponkiuk, kartai tokiems labai norisi kastuvu karūną ant galvos pataisyt

Atsakyti

Užuojauta, Šponkiuk dėl kaimyno.O jei jam vandenį atkirsti? :hmm: Bent, aš taip ir padaryčiau.

Atsakyti