Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Na susipykt iki galo visada galima, kol kas tai ne mūsų kova, neaišku dar patys kokį kaimyną gausim, nes anas kalbėt apie tvorą nenorėjo, bet per X teko atitraukti iš to kito kaimyno ribosį savo pusę, tai kai ten bus namas kažkas irgi norės prisijungti prie mūsų tvoros, mūsų žemėj, o to neleisim :) na bent jau artimiausiu metu jis dar namo nestatys, nes nori parduoti sklypą su namo projekto. Labai norėtume su vyru tą sklypą nupirk, bet tokiu atveju taptume kaimynu su tuo pačiu X :)

Ė, duok pagaudyt pipirštus po pleduku iki kraujo praliejimo, knygknygos čia neskaičius

20190328-211337.jpg

Atsakyti

Sveikos penktadienio rytą :4u:

Kūgis,kad blizga :wub:

Leeeeiskit,namoooo 5a20784ead01.jpg

Atsakyti

Išvažiavus į darbą grįžau atgal namo nes uždarydama balkono duris nepatikrinau ar balkone neliko Kruopa. Grįžus visi trys pasitiko prie durų su klausimu akyse - ko čia taip greitai parsiradai, a valgyt duosi?

Atsakyti

Magnuna, aš šiandien į darbą nusprendžiau važiuoti gerokai vėliau nei įprastai, bet prieš aštuonias nuvežiau vyrą darban, tai grįžus visa grupuotė iššislapstė, nesuprato kas vyksta, kas čia į namus braunasi :D

Vienas iš keturių

20190328-210852-01.jpg

Atsakyti

Šponkiau, bet tai kai gražūs tavo berniūkščiai  :wub: 

Aš irgi būna, grįžtu patikrint, ar kas neliko tualete ar rūsy  uždarytas  :rolleyes: 

Maniškiai visad laukia grįžtant vakare - Runcius+ kas nors laukia ant palangės. Bet jei grįžtu neplanuotai dieną - niekas nei laukia, nei pasitinka  :unsure:  :D 

O vakar stebėjome dramą - turime ant lentynos guoliuką. Jį labai mėgsta ir Runcius, ir Matilda. Vakar vakare atpėdina Matilda iš savo medžioklės  plotų 2 aukšte, užsirabždina ant aukštesniosios lentynos, kad šokteltų į guoliuką žemesniojoje ir susinervina, kad jame drybso Runcius. Miaauuuyy, sako Matilda. Krust ausies galiuku – nieko nesako Runcius. Muyyyauuu - nenurimsta Matilda. Žybt akies krašteliu Runcius. Matilda remiasi lapciomisį sienelę - šoks ant Runciaus. Bet neišdrįsta, apsisuka, pasigalanda nagus į draskyklę. Pamąsto, kad nepasiduos. Scenarijus pasikartoja. Drąsos nepadaugėja ir Matilda eina miegoti ant kitos lentynos, ten jau bent pledukas minkštesnis. Va jums ir tylenė gražuolė  :B​ 

Atsakyti

Mano mažoji,be ceremonijų gula ant šuns,ar ant katino,ir tie neapsikentę tokio naglumo pabėga.Carievna lieka erdviai gulėti viena.

Atsakyti

Jumcikas irgi nesivargina - gulasi ant Grikio, vadovaujasi principu, kad kuo minkščiau paklota, tuo geriau  :)​ 

Atsakyti

Šponkiau, užjaučiu dėl tokių pyyp kaimynų Mano zosytė jei atsigultų viena ant kitos, aniedvi aparpalį gautų, išsibėgiotų tada grįžtų pažiūrėt - a kas čia buvo, na ir susimuštu profilaktiškai :D

Atsakyti

Nepamenu ar gyriausi, kad už gimtadienio  proga gautus pinigus (na teko ir pridėti savų) užsisakėm stalo tenisą. Tai va jau nuo pirmadienio kas vakarą valandėlę pažaidžiam :) jei norėsit, galėsiu išrtaukti, kai į svečius atvažiuosit :D

Atsakyti

Sveikos šeštadienio rytą :4u:

Visiškai ne į temą, bet labai noriu pasigirti ir pasidžiaugti.Iš šiltų kraštų grįždami gandrai, mūsų namams atnešė mažą mergytę. :wub:

Labai keista ir smagu,kad aš jau dviguba močiutė.Net nesitiki kažkaip :ax:

Tradicinis ryto ruošimasis į darbą, stebi,kad teisingai išsidažyčiau.

Geros visiems dienos :4u:  1de290d65361.jpg

Atsakyti

Lisitėja, sveikinu!

Atsakyti

Lisitėja, sveikinimai  Močiutei! Čia  gal  Gandro  dieną  gandrai  pasidarbavo, ar  netgi  šianakt? O prie  sveikinimų  dar  ir  barsiu, kad  tokia  slapukė  esi!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 30 kovo 2019 - 10:05