Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Siaubas kažkoks dėl Katedros, ir dar pačiame miesto viduryje.Nejaugi padegimas?

Atsakyti

Trūksta žodžių dėl Katedros, akys nenori tikėti kad tai vyksta

Atsakyti

Labas rytas,

Zundytei  :4u: 

Dėl katedros, man irgi nei akys, nei suvokimas neleidžia patikėti.....  :blink:​ 

Atsakyti

Linksmesnių nuotaikų įnešam:

Miegojau

20190414-192113.jpg

Da miegošiu

20190415-212916.jpg

Atsakyti

Sveikos

Dėl Katedros iš tiesų labai liūdna 

Spurga išsikėlė naują tikslą - užšokt ant gartraukio. O kažkada katytė negalėjo užšokt ant stalviršio. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Liūdžiu ir aš dėl katedros... tik vargina jau kiekvieno spuoguoto Paryžiuj esančio lietuvaičio graudenimai apie tai koks JAM buvo šokas. Kur bepasisuktum, pilna tokių pasakotojų. Aš bevelyčiau paliūdėti rimtyje, be tokio papigiaisko balagano... Bet ok, galiu ir nežiūrėti juk  ;)

Griksius miegaliukas  :wub:  

Spurga puikus pelenės ( :hihihi: ) pavyzdys - suėdusi statybinę spurgą išsigelbėjo nuo kaimo, šiltai įsitaisė, vaikai ant sprando nesėdi,  tai reikia išsikelti daugiau naujų ir puikios katės vertų tikslų  :P Pradžiai ant gartrauko, paskui, žiūrėk, ir šeriančiajai tarnaitei ant galvos... o čia jau gal net pavyks ir su pusplike sugyventine susitvarkyt  :D

Mergytės, gal kuriai ko iš zooplus'o reikia? 

Runcios maisto 5 kg ten pigesni 10 eur  :blink: , tai nes su siuntimu apsimoka, bet va, galvoju, ar verta tokiam pirkimui organizuoti CO2 pėdsaką net iš Vokietijos  :hmm:  Va, jei kas jungtųsi, gal mažiau vartotojiška gautųsi  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 16 balandžio 2019 - 09:14

Erendira - ar tau labai skubu? Turiu omenyje ar šiandien. Pasižiūrėčiau gal vakare ar ten yra Grikiui ko tinkamo šiuo metu

Atsakyti

Magnun, vakare arba rytoj nebus vėlai  :rolleyes:  :4u: 

Atsakyti

Erendira - norėčiau Leonardo su lašiša 7,5 kg maišą  :4u: 

https://www.zooplus....er/adult/573325

Atsakyti

Sukrausiu ryt ryte, Magnun :4u:​ 

Atsakyti

Erendira - ačiū, parašyk kokia kaina sy siuntimu ir aš iškart permesiu  :4u:​ 

Atsakyti

Draugeliai

20190413-110406.jpg