Prancūziška dvigulė tik 20 cm platesnė, bet užtai trumpesnė.
Mes šiandien po Birštoną klajojome.
Ant suolelio su Čija geltonų krokų pievoje:
Nedidelės suvenyrų parduotuvėlės - kavinukės šeimininkas:
Sveikos pirmadienio rytą
Aist su Čija tarp krokų
Birštonas mielas miestukas, buvau kelis kartus, tai labai užkabino.Turi tas miestas cinkelio
Šiandien mano mažoji švenčia trejų metų(?) gimtadienį.
Ačiū Diinkai ir Didžiajai Zundytei už šitą pūkų kamuoliuką
.Raskite skirtumus, nors tris
Labas rytas
Pirmiausia visoms dalyvavusioms dėkui už puikų šeštadienį buvo visapusiškai nuostabu. Šponkuti - tavo namai puikūs, interjero sprendimai labai labai patiko, balta spalva suteikia šitiek eredvės ir šviesos namams o judu su vyru - puikių idėjų generatoriai
Šponkučio gaminta vištiena su puikiai pavykusiu padažu buvo labai niam, Gielux atnešta Pavlova tiesiog sutirpo burnoje, aš irgi nepamenu, kad vienu kartu tiek deserto būčiau suvalgiusi
Sveikinimai pūkuotajai gimtuvininkei daug skanių guliašiukų
Reta akimirka namuose - dvi rainosios kartu
Mažoji pritykino ir įsliuogė Kruopai prie šono, Kruopa nebuvo sužavėta, bet kadangi Juma ramiai gulėjo, tai nesibarė
Sveikos
Lisiteja, tu nuostabi šeimininkė. Labai pasisekė Zundai! Skirtumai akivaizdūs užguitas padariukas ir namų princesė
Ačiū, merginos, už pagytas, obettačiau, dabar bijosiu ką gamint, bo nebus teip skanu
Lisiteja, zuikio dainos ta Pavlova, tik yra kelios taisyklės baltymus išplakt, o visa kitą žiauriai lengva.
Daredi, nugi apžiūrėjau vairavimo kainas, na taip mes šiek tiek mažiau mokam, bet šiap kaina Vilniuj 330-370 kažkur.
Jaučiu, kad mane stebi. Pakeliu akis...akurat 😯 Belos reakcija buvo: nu jeigu šitaip, tai nafik
IMG_20190415_112950_crop_624x624-312x312.jpg 14,96KB
1 Parsiųsta kartų
Aš ją nukėluau, kol rašiau čia, atsisuku vaizdas vėl
IMG_20190415_120548-1560x2080.jpg 80,23KB
1 Parsiųsta kartų
Belai šokas, sėdi ir žiūri į mane, į Spurgą
Labos mielosios
Kadangi vakar mosavau kastuvu, kad kaip nors išceliulitinčiau nors kruopelytę puikiosios Pavlovos , tai nedaugžodžiaudama tik pasirašau po kiekviena pagyra ir geru žodžiu Šponkiukui, Gielux, ir visoms
Ir karštai dėkoju už puikią kompaniją
Zundytei mažajai sukaktuvininkei valio! Na, Lisitėja, man ir vieno, bet svarbaus skirtumo pakanka - žvilgsniuko Tikrai ne varganos katelės žvilgsnis
Spurgita įvaldo naujus lygius