Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Prancūziška dvigulė tik 20 cm platesnė, bet užtai trumpesnė.  :D 

Mes šiandien po Birštoną klajojome. 

CED76-EBC-FDF2-4-E51-9796-3-FC466388642.

FC9-A1-F55-A819-4-B22-B2-BE-B492-F146-DA

Ant suolelio su Čija geltonų krokų pievoje:

D8-A69-F88-415-B-40-CA-B59-F-F564-CA7233

Nedidelės suvenyrų parduotuvėlės - kavinukės šeimininkas:

8-E770-A35-78-AA-4-C9-D-8624-3-B7-CFB66-

Atsakyti

Sveikos pirmadienio rytą :4u:

Aist su Čija tarp krokų  :wub:

Birštonas mielas miestukas, buvau kelis kartus, tai labai užkabino.Turi tas  miestas cinkelio  :didis:

Šiandien mano mažoji švenčia trejų metų(?) gimtadienį.

Ačiū Diinkai ir Didžiajai Zundytei už šitą pūkų kamuoliuką

.Raskite skirtumus, nors tris :lady: 62afe41c19b4.jpg8538d9eabedf.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 15 balandžio 2019 - 06:19

Lisiteja, gal 3kg skirtumas? :D

Atsakyti

Nea, ne kg skirtumai.Aš ją paėmiau sveriančią 2,4 kg, dabar ji sveria 3,5 kg.Tiksliai žinau, nes reguliariai sveriamės.girl_blum2.gif

Atsakyti
Lsitėja, Zundytę su gimtadieniu 4u.gif Pasisekė mergytei su šeimininke.
Trys skirtumai: svorio katergorija, kailio puošnumas ir pasitikėjimas savimi biggrin.gif

Dar pritarsiu visoms rašiusioms. Šponkiaus namai, šviesūs, gražūs, jaukūs ir šiuolaikiškai išmanūs wub.gif Buvo labai labai smagu biggrin.gif
Bugi pagaliau sulaukė, kada visos ciocios išsinešdins ir katytė atgaus savo apartamentus biggrin.gif
Gielux tai išvis super šeimininkė. Kulinarė, virėja, kepėja, konditerė iš pašaukimo 4u.gif

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Pirmiausia visoms dalyvavusioms dėkui už puikų šeštadienį  :4u:  buvo visapusiškai nuostabu. Šponkuti - tavo namai puikūs, interjero sprendimai labai labai patiko, balta spalva suteikia šitiek eredvės ir šviesos namams o judu su vyru - puikių idėjų generatoriai  :D  

Šponkučio gaminta vištiena su puikiai pavykusiu padažu buvo labai niam, Gielux atnešta Pavlova tiesiog sutirpo burnoje, aš irgi nepamenu, kad vienu kartu tiek deserto būčiau suvalgiusi  :D  

Sveikinimai pūkuotajai gimtuvininkei  :4u:  daug skanių guliašiukų  :) 

Reta akimirka namuose - dvi rainosios kartu

20190414-191024.jpg

Mažoji pritykino ir įsliuogė Kruopai prie šono, Kruopa nebuvo sužavėta, bet kadangi Juma ramiai gulėjo, tai nesibarė

20190414-191039.jpg

20190414-191108.jpg

Atsakyti

Sveikos

Lisiteja, tu nuostabi šeimininkė. Labai pasisekė Zundai! Skirtumai akivaizdūs užguitas padariukas ir namų princesė :)

Ačiū, merginos, už pagytas, obettačiau, dabar bijosiu ką gamint, bo nebus teip skanu :D

Lisiteja, zuikio dainos ta Pavlova, tik yra kelios taisyklės baltymus išplakt, o visa kitą žiauriai lengva.

Daredi, nugi apžiūrėjau vairavimo kainas, na taip mes šiek tiek mažiau mokam, bet šiap kaina Vilniuj 330-370 kažkur.

Atsakyti

Jaučiu, kad mane stebi. Pakeliu akis...akurat 😯 Belos reakcija buvo: nu jeigu šitaip, tai nafik Priedas  IMG_20190415_112950_crop_624x624-312x312.jpg   14,96KB   1 Parsiųsta kartų

Aš ją nukėluau, kol rašiau čia, atsisuku vaizdas vėl :D 

Priedas  IMG_20190415_120548-1560x2080.jpg   80,23KB   1 Parsiųsta kartų

Belai šokas, sėdi ir žiūri į mane, į Spurgą :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 15 balandžio 2019 - 11:09
Gielux, ačiū, žinosiu 4u.gif

Sakyk, kaip tavo žemagrindė Spurga atsidūrė palubėj? blink.gif
Atsakyti

Labos mielosios  :4u: 

Kadangi vakar mosavau kastuvu, kad kaip nors išceliulitinčiau nors kruopelytę puikiosios Pavlovos :hihihi:, tai nedaugžodžiaudama tik pasirašau po kiekviena pagyra ir geru žodžiu Šponkiukui, Gielux, ir visoms  :blush-anim-cl:  Ir karštai dėkoju už puikią kompaniją  :4u:  :4u:  :4u: 

Zundytei mažajai sukaktuvininkei valio! Na, Lisitėja, man ir vieno, bet svarbaus skirtumo pakanka - žvilgsniuko :super: Tikrai ne varganos katelės žvilgsnis  :wub: 

Spurgita įvaldo naujus lygius  :D​ 

Atsakyti

Čia pusantrinė lova.

Pas Šponkiuką.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 15 balandžio 2019 - 17:53

Merginos,mano  širdis  verkia - dega  Paryžiaus  Dievo  motinos  katedra....Notre  Dam.....negaliu  patikėti....

Atsakyti