.A,tai kombučioj laipsnių nėra?
Nėra. Rytoj aš vairuoju.
Zundytė sako tiesą.
Ačiū, Erode, už skambutį. Tu labai rūpestinga.
Kovoju su Kugiu toliau. Nuo palangės mušoko trys agurkai, ar atsigaus, nezinau. Po darbo grįžusi dar išnešiau pomidorus į šiltnamį. Parsinešant, kol vieną dėžutę pro duris padėjau, antą įnešant pirmojoj jau Kugis sėdi.
Kadangi dabar jis šokinėja per vazonus ir bando žemių pakapstyti po akmenim, tai nežinau kiek ūpo turėsiu visą tai siurbliuoti. Galvoju, gal įsimeskit tapkes ir šiaip pas mane plytelės, galbūt kažkam nemalonu basom po plyteles vaiščioti
Ačiū, Šponkiuk, už vaišingumą. Tavo namai - nuostabiai šviesūs, erdvūs ir jaukūs.
Ačiū merginoms už malonų laiką drauge.
Gielux pagamintas Pavlovos tortas tirpte tirpo burnoje.
Žodžiu, labai smagiai praleidau šeštadienį.
Peraugusi balta žiurkė, suvalgiusi milžinišką balto torto gabalą, baltai pavydi mums gražaus šeštadienio Šponkiuko baltuose namuose.
Lisitėja, aš galiu tvirtinti, kad Gielux pagaminta Pavlova buvo tiesiog tobula. Na, nerealiai gardu. Neatsimenu, kad suaugusi būčiau vienu kartu suvalgiusi 3 (!) porcijas deserto. Jei gyvenčiau su Gielux, spėju reiktų spintos turinį keisti į XL. beje, Extriukas vakar atvežė dovanų, kurias mes linksmai matavomės ir dalinomės. Tai namo grįžau praturtėjusi drabužių maišu, pvz dabar jau turiu savo pirmas kelnes, kurių klynas stipriai nesutampa su anatominiu mano šakumu.
Sveikos.
Ačiū visom labai labai už puikią nuotaiką! Šponkuaus namai yra supermodernūs ir be galo jaukūs!
Ačiū už transportavimo paslaugas Magnunai ir Aist
Stalas, dvivietės lovos dydžio, buvo nukrautas, valgėm, gėrėm, barzdų neturėjom, todėl viskas ne varvėjo, o į celiulitą ėjo Šponkius paruošė toobulą vištytę su toooOObulu padažiuku!
Katukai pradžioj bijojo, bet po to jau išlindo klaust, kiek gi tos ciocės dar sėdės jų gulėjimo vietose