Labos
Labai džiaugiuosi vakarykščiu padraugavimu, ačiū baisulinis visoms
Ėdra sveria 430 gramų
Rainosios
Vilkra - ta, kur tobulai visa raina katytė, tai ji dar dėl savo amžiaus liekna - išlaksto viską, ką suvalgo
o ta katytė, kur raina su tobulom baltom kojinaitėm - išlaksto viską nes paskui ją laksto visa tobulai raina katytė
tik tobulas pilkai baltas katinėlis palaiko savo plačias apimtis nežiūrint lakstymų, žaidimų ir šokinėjimų ant jo
O taip su tais tobulai nuspalvintais taip ir būna.. Vieni tobulai liekni- kiti tobulai apvailaini. Lapė- tobulai liekna..nors ėda tiek , kiek ir tobulai apvalaina Trišė...
Ai o gyriausi jau, kad Lapė nr1. "dryžuotai laimei" remti įkūrė FB parduotuvėlę? maža dar ta parduotuvikė- bet veikia- užsukit.. O gal ką jai ir paaukosit.. ;)
Tikiuosi kad suprasit kaip jaučiuos, ištaikai minutę prisėsti, galva pilna minčių, surašai, sudedi foto ir....pyst...viskas dingo
Truputį atšalau, bet įkvėpimo neliko:)
Norėjau pasakyti, kad seku, žinau kuo gyvenat, džiaugiuos ir...kartaip pavydžiu ypač vilnietėms.
O užėjau padėkoti labai erendirai, Lisitėjai (ne tik už Zundą) Zundytei- vakar kraikas sėkmingai mus pasiekė- ačiū D kad nepersiadresavau į darbą- supakavo po 2 maišus, būčiau apsiš...:)Ačiū Vilkrai ir jos Lapei Nr. 1 Jūs nuostabios....
Ir dar atskiras ačiū Gieliux ne tik už paramą...bet už 4-ris dar nevalgančius, apsimaurojusius mažius...be mamos... valgyt išmokome greit...tik iki vakar galvojau kad du mazgiai turės tik po vieną akytę......vakar buvom pas Diržinauską(prieš tai atostogavo) ir diagnozė- 'viskas bus gerai" širdis džiaugiasi
Už "bausmę" prašom siūlyti vardus- 2 bernai, 2 panos...paguodos prizas- foto (pirmiausia ligoniukai)
Ir turiu stebukliuką- iš Vilkros kuruojamo šešetuko (gimisio pas ,mane balandžio 25-os vakarą....o o 05.01 rutą vienas jau buvo atsimerkęs....nors "merkiasi 7-15-tą dieną" ir tikrai ne vieną dešimtį užauginau iki šio buvo ankščiausia- 9-tą dieną...., -vakar jau trys arsimerkę...
Linkėjimai Vilkrai
Taigi Vilkra skelbiama krykštamote...jau pradedi galvoti vardus
ir vakar dar viena juodukė vakare gimdė....vienam padėjau.....netyčia, tupi prie subiniuko ir verkia, galvojau padėsiu, arčiau mamos.....paėmiau...ir ištraukiau iš paskos visus pribumbasus...matomai kažkaip nedastūmė, daviau mamkai susitvarkyti....vis dar nežinau kiek- 4 juodi+ 1 rainas...visus mamka slepia, nenoriu lįsti kol kas...net nesitraukia paėsti, šįryt pakišau panosėn, tai prilapnojo konservuko....Kas nori būti krikštamote?
Oi, Diinka, pas tave tikras prieaugio metas
Džiugu, kad mažuliams akytės sveiksta, aš kaip tik iš Danutės sekmadienį gavau lialką su užtrauktomis akelėmis, lyg gražėja, be vienos akytės blakstienytės užlinkusios vidun... o aš šian į Angliją skrendu, Rut lankysiu ir draugę. Palieku MB lašus lašinti ir vežioti vaistus leisti... ir taip neramu, kaip su tom akikėm bus...
Sveikos
Diinka, kad jie bemamkiai bus aš sužinojau tik post factum, ir kad jie ten snarglėti visi irgi nieko nežinojau, bet be tavęs jiem jau šakės būtų. Dar pasakojo, kad jos kaimynka su Igiu bučiavos Man viską po to papasakojo, tai biški man plaukai pasišiaušė, ką aš ten tau užfundijau.
Šiandien pramerkiu akis ir į mane žiūri pauodegys, gerai, kad nemirksi. Spurga nusprendė prlįsti į tarpuką tarp lovos ir sienos, tilpo tik priekis ir tai būtinai reikėjo daryti man prie veido