Na ėmėm stalą, kad bent kelis kaimynus galėtume pasikviesti, o tai pasikviesi artimiausius, o žiū, kad jau nebetelpi užsakėm 12 kėdžių ir 14 pledukų
Pauosčiau katinų galvas,dičkis smirdėjo šlapiu kailiu ir žalia žuvimi.Nesuprantu iš kur, Zunda smirdėjo guliašu.Irgi nesupratau
Ainu kaktą man patinka pauostyti ir pabučiuoti. Niekuo nekvepia, bet jausmas lieka malonus. beje, palenkus galvą, katė irgi mėgsta pauostyti mano kaktą. Tik nebučiuoja.
Ačiū visus konspektuoja, nes reiks daug... bet šitam ketvertukui trūksta vieno moteriško- rainai katytei. Kiti Bacardi, Burbonas, Barbadosas
Dabar turiu mažių 4-4+6+(kaip ir turi vardus) +5 ir šiandien dar viena šeimyna atvyksta
Jei jau į alkoholio temą, tai Bailey (Beily)
Aist, o kas ten su Ainu nuotraukoje?
Bugį ir Hipuką visada malonu uostinėti ir pakštelti į kaktą.
Aist, o kas ten su Ainu nuotraukoje?
Aš. Nepanaši?
Diinka,pamislijau ir aš:
Odrė - Odris, Orka - Orkis, Olė -Olis, Oma -Omis, Ota -Otis, Ošė- Ošis
Zumba,Zėja,Zoja,Zara,Zylė, Zukas,Zoris,Zakas,Ziras,Zomas ,Zuokas
Feta,Faina,Fyfa,Freda,Fuksas,Fordas,Fadas,Fokas
Ūkas,Ūsas,Ūdra,Ūkana,Ūla
Šiuša,Širka,Šarka,Šuva,Šiaurė,Šyša,Šonas,Šamas,Šerpas,Šuras,Šumka,Šėmas
Žakas,Žukas,Žalias,Žiukas,Žiogas,Žaibas,Žaiža,Želė,Žiulė,Žolė,Žiužė
Šponkiuko stalas įspūdingas, taip ir kvies prisėst atklydėlius,atvykėlius ,kaimynus ir artimuosius

Zundytė ,kad išradinga tiek vardų vienu ypu prirašė

Diinka na tu ir daugiavaikė

Oho, Zundytė kokia šaunuolė, tikį šūsnį vardų atnešė
Aš tik vieną moterišką vardelį iš B raidės sugebėjau - Basta
Mauras visada man atkiša kaktą bučkiui kai ateinu pas tėvukus į svečius
Grikelis pats lenda bučiuotis Jumcikas kaktą deda man į delną, Kruopa mane namo parėjusią apibučiuoja kur tik pasiekia. Pauostyti visų kaktas vis pamirštu
Pagerti arbatos kartu su mamka
Aš.
Nepanaši?
nu žinok visiškai ne plaukai kaip ir tavo, bet nu kažkaip bruožai man visai kitokie
Svaigstu nuo taškuotų pilvų, tokių kaip Jumos ir Pedro.
Šponkiuk, nu jūs pavarot!!! Galėsit savo kiemą vestvėms nuomot.
Net mes su savo nemenka šeimyna turim gerokai menkesnį stalą ir viso labo 8 kėdes... Na, dar kelias ikėjines sulankstomas avariniam atvejui. Na, ir dabar ne mes turim, o nuomininkai...
Prisiskaičiau čia jūsų, puoliau ir aš savo kates uostyti. Bet nuo ryto man nosis bėga, matyt dėl to nieko nesuuodžiau. Bet procesas man patiko! Tik katėms nelabai...
Vežiau vakar katulius skiepyti. Haku ir kraują pasiutligės titrui pridaviau. Nu blyn brangus jis pas ukrainiečius! Už Mikos titrą LT mokėjau 70 europinių, o čia atitikmuo apie 120. Kai tuo tarpu kitos veterinarinės paslaugos panašių kainų ir net pigesnės. Matyt, ukrainiečiai nusprendė, kad į užsienius gyvūnus tik privilegijuotieji vežasi - tai tegul ir bašliuoja...